- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Yaşandı tabiki sağolunAilenle yıldızı barışmadı değildir. Yani barışmamıştır da biseyler yaşandı mı? Laf söz gibi. Onu ne kinlendirdi bu derece onu merak ettim. Yanlış anlama.Bu arada iyi bayramlar
Ne yazık kiMecbur vereceksin gibi duruyor. Mesajları mahkemeye sunarsın artık.
Yarın alır ailesine götürür muhtemelen
Nasılsınız nasıl geçti. Ne oldu son durum ?Boşanma aşamasındayız eş denilen kişiyle. Bebeğim var 5.5 aylık . Yazılarımdan bilen bilir kötülükten başka bişey düşünmeyen, bu evliliği bitirenler olarak ailemi günah keçisi seçmiş insan. Üzerine boşanma davası açınca Nefret dolu kindar birde. Sürekli ayağına istediği için mahkemeden ara karar istedim velayetle ilgili geçici velayet bana verildi babaya ayda iki kez cumartesi 10.00-17.00 arası verildi. Avukatı bu adamın geceleri içen gündüz uyuyan biri olduğunu söylemiş avukatıma ve ben korkuyorum evi de boşalttık nereye götürcek kaçırır mı nerde bakacak bir sürü vesvese. Ve dedm ki ben kapıda beklerim ama cocugumdan uzak duramam rahatsız etmem dedim kabul etmiyor bir türlü cok sert mesajlar cekiyor normalde uzakta durma hakkım var ama bu adam sorun cıkarır kaçırır diye korkuyorum el mahkum yarın vermek zorundayım 7 saat nasıl geçeçek bilmiyorumanlaşmalı teklif ettim kabul etmiyor tek nafaka istedim zaten nafaka baglandı ikimize onu da ödemedi. Adam kindar inat ben ne yapacağım yarın bir şey olmasından cok korkuyorum
Aminn keşke geberseler keşke. İşte ilerde de görmek istemez . Çocuk babam nerde der anne yüzünü güldürecek bahaneler bulur. Kafası esince arar . Çocuk hayat boyu babalı filmleri izlediğinde gözünden yaş düşer. Allah bütün böyle adamların belasını versin. Benim annemle babamda boşandı . Mahkeme pazarları babada kalacak dedi. Babam ev bekar evi bizim yaşlar daha büyüktü. İlk gittiğim sabahı nasıl sabah ettik bir allah bir de biz biliriz. Yaptığı birşey yok . Canım kızım demekten başka. Ama herşeyi görüyor çocuklar işte. Annemde sabah kadar uyuyamadı. Elinde telefon balkonda bekliyor. 29 yaşındayım ben 9 yaşındayken boşandılar. 20 sene oldu babada kaldığımız total : 2 gece 1 ayda iş yeri açmıştı. Orda işçi olarak çalıştırdı öyle kaldık. Defalarca tehtitler alırım demeler. Hep hikayeydi . Çocuklarıda hikayelerde piyon yapar pislikler.5.5 aylık bebeği bunca saat annesiz bırakacak kararı hangi kafayla verdi bu mahkeme?
Büyüdüğünde almak istemez bu tipler. Amaç: tamamen annenin canını yakmak. Geberesiceler ya
Ben evi boşaltmaya gittiğimde anneme bırakmıştım 4.5 saat durmuştu sürekli.mesajlarda onu söylüyor verirsin mamasını ben onun babasıyım diyor.
Attığı mesaj bu
Hanım efendi oğlumla evde olacağı mı ne biliyorsun ? Beni rahatsız etme. 10 da alırım 5 kadar ne yaptığım da seni ilgilendirmez. İşine geldiği zaman millete bırakmayı biliyorsun. Huysuzsa durmuyorsa sen annesiysen bende babasıyım. Bunu aklınıza yazsanız iyi olur. Bundan sonra sizin bahanelerinizi yiyecek kanacak birisi yok karşında. Saygılar
Aldı bebeği beni istemedi ben de arabayla takip ettim uzak bir yete getirdi teyzesine ben de oralarda durdum sonra teslim verdiğim yerden teslim aldım bebeğimi 7 saat onda durdu benim için saatler zor geçtiNasılsınız nasıl geçti. Ne oldu son durum ?
Evet aynı şehirdeyiz. Adamın amacı beni strese sokmak ben babayım oğlumu göremiyorum diyor oğluna zar zor bez alıyor onu da dün ben dedim bez al mama al diye .Siz neden rica millet mesaj atıyorsunuz?? Bu konuda sizin tedirgin olduğunuzu hissetmiş attığı mesaja bak zevke gelmiş resmen.
Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz?
Hepsi can sıkmak ve tiyatro yoksa bu adamın da böyle olacağını biliyorum başlarda şov yapar sonra sormaz bile bahaneler..Aminn keşke geberseler keşke. İşte ilerde de görmek istemez . Çocuk babam nerde der anne yüzünü güldürecek bahaneler bulur. Kafası esince arar . Çocuk hayat boyu babalı filmleri izlediğinde gözünden yaş düşer. Allah bütün böyle adamların belasını versin. Benim annemle babamda boşandı . Mahkeme pazarları babada kalacak dedi. Babam ev bekar evi bizim yaşlar daha büyüktü. İlk gittiğim sabahı nasıl sabah ettik bir allah bir de biz biliriz. Yaptığı birşey yok . Canım kızım demekten başka. Ama herşeyi görüyor çocuklar işte. Annemde sabah kadar uyuyamadı. Elinde telefon balkonda bekliyor. 29 yaşındayım ben 9 yaşındayken boşandılar. 20 sene oldu babada kaldığımız total : 2 gece 1 ayda iş yeri açmıştı. Orda işçi olarak çalıştırdı öyle kaldık. Defalarca tehtitler alırım demeler. Hep hikayeydi . Çocuklarıda hikayelerde piyon yapar pislikler.
Bebeğinizi emzirmeniz gerekiyor nasıl olacak bu işBenim orda olmamı istemiyor 7 saat bi bebek anneden ayrılmaz kpıda beklerim rahatsız etmem dedim hakkım olduğu halde istemiyor. Bebeğim huysuz bu aralar zaten herşey inat uğruna anlaşmalı teklif ediyorum ona da cevap yok ne yapcağımı bilemedim
Makheme bu muahbbetlere sağabilir mama verir gözüyle bakıyo maalesefBebeğinizi emzirmeniz gerekiyor nasıl olacak bu iş
Teyzesi baktı yani. Bir süre sonra pes eder ufak bebek. Hastalığı olcak huzursuzluğu olacak . Canınızı sıkmayın.Aldı bebeği beni istemedi ben de arabayla takip ettim uzak bir yete getirdi teyzesine ben de oralarda durdum sonra teslim verdiğim yerden teslim aldım bebeğimi 7 saat onda durdu benim için saatler zor geçtiama bi sıkıntı yaşanmadı
7 saat babası mi emzirecek mahkeme de bir tuhafVermeyin, 5,5 aylık bebek o kadar saat anasız kalamaz hem de içen bir babayla, çok istiyorsa polis nezaretinde gelir görür.
Evet biliyorum zor ama bunu sorun yaptiginizi belli etmeyin sizi zayif noktanizdan vurmak istiyor. Benim arkadasimda bosandi basta onlarda da böyle oldu sonra arkadasim ben arkadaslarimla bir yere gitcem cocugu sen al falan dedi rahat bir sekilde. Sonra adam hic istememeye basladi cocugu. Erkek sonucta ne kadar bakar.
Umrunda değil mama verdiBebeğinizi emzirmeniz gerekiyor nasıl olacak bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?