Bana nolursunuz yardım edinnnn delircem!

Aynen yaa o zaman bakmazlar. Sırf şimdi anne acı çeksin diye yapıyor. Bir de bu bebek niye durduk yere mama yesin anne sütü alıyor belki?

Öyle yapıyorum evet bez aldı bebeğe ama ben söyleyince söylemesemde alırdı sadece bakın ilgileniyorum pozu.

Ne yazık ki böyle . Ben cok vicdanlı davrandım ama artık gram korkmuyorum tek isteğim kurtulmak oldu.

Aynen öyle bu adam da inadına yapıyor zamanla vazgececek. Adam kötü avukat bile dedi ki bela gibi bi adam.

Umrunda değil mama verdi
Bence mahkemede pedogo bilirkişi falan isteniyorsa sizin yararınıxza olur. Biberonda kabul etmediğini falan söyleseniz. Anne sütü alan bebeya mama verilmesinin sakıncası falan. Belki diikate alınır. Ama 5.5 ay için görüş süresi çok uzun ya. İtiraz edilemiyormuymuş?

Edeceğim bu hafta hiç değilse hafta sonu ili gün 3 er saat olsun

Odenmeyen nafakalar icin avukatiniz icra yoluna basvursun. Bebegi de emdigi icin sizin ya da bir buyugunuzun nezaretinde gormesine izin verin.
Bosanmanin ilk yillari bu sekilde seyler yapabiliyorlar. Esip yagip gurluyorlar. Velayeti alacagimlar havada ucusuyor. Ama sadece laf...
Hayatina yeni biri girince cocugunu bile unutabiliyorlar. Baskasina gelince korkak olanlar, gucunun yettigine gelince aslan kesilebiliyor. Gecmis olsun.

Hepsi aynı artist bi yere kadar maksat can sıkmak .. cok teşekkür ederim

Çocuğu babasına verirken evine gitseniz? Bu konulardan hiç anlamam ama evine kamera taktırma ihtimaliniz var mı? Çocuğa bir şey yapmaz inşallah ama yapabilir de böyle insanlardan her şey beklenir. Kolay gelsin size isterseniz bu konuyu mahkemeye de taşıyın.

Bu velayetin değişmesine sebep olabilir. Sakinliğini koruması lazım şuan için. Fark edildiğinde nedeni ne olursa olsun kabul edilmez. Özel hayat gizliliği ve baba çocuk ilişkisini zedeleme anlamında kullanılabilir. Ufak izleme cihazları var. Fermuar gibi deneyim isterseniz. Bebek bakım çantasına takın veya iç bir bölmeye gizli dikiş ile bırakın.

Hayır vermek zorunda değilsin
İcrayla alsın çocugu sarhoş adama çocuk verilmez
Görüş günleri evde olma olursanda git icraya ver polis ve pedegog esliğinde alınacak çocuk de
İcraya da para istiyolar zaten 1. Kere alsa 2. Ye almaz
İcraya verirse göstermek zorundasın ama seni şikayet ederse çocuk kaçırmaya giriyo 6 aydan başlayan hapiş cezası var

Ona yeni bir kanun geldi. Gecici velayette geçerli mi bilmiyorum ama velayeti kötü kullanmaya girdiği için velayetin değişmesine sebep oluyor. Yani anneden alınıp babaya verilme ihtimali var. Tabi avukatınıza sorun. Birde icra parası babadan tahsil edilse bile anne borclu olarak yazılıyor. Karşı koyma var ise. Son okuduğum haberde bu yazılıydı.

Evet devamlı icrayla alırsa velayeti kötüye kullanma dan değişme oluyo

5.5 aylik bebegi 7 saat anneden ayiran mahkeme kararini seveyim! Boyle is mi olur ya? Sut kuzusu o daha. Ek gidaya bile gecmemis. Hala anasinin memesinde uyuyordur o yavru. Yaziklar olsun.

Araştırcam evet öyle bir şey bulursam koyacağım.

5.5 aylik bebegi 7 saat anneden ayiran mahkeme kararini seveyim! Boyle is mi olur ya? Sut kuzusu o daha. Ek gidaya bile gecmemis. Hala anasinin memesinde uyuyordur o yavru. Yaziklar olsun.
Bunu bilen eş kişisinin bile umrunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…