- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım sürekli en ufak şeyde kızar hakaret ederdi falan en son bunu da dedi iştee ne zaman bi yere gitsem sorun çıkarır laf sokar hakaret eder falan![]()
ne kadar ayıp yaa bir insan sevdiği insana o... nasıl diyebilir şaşırdım kaldım''sende benim p....liğimi mi yapıyosun'' deseydin yol ver gitsin boşver
o kadar çirkinleşemem benn :2: ben ona ufak bi laf dediğimde bile çirkinleşme diyen insan bana bunu dedii hemde o sinirle defalarca tekrarladııı![]()
iyice bi dusun derim, bunun dvmi gelir affedersen sana söylim. Özguveninin yikilmasini istemiyorsan ayril gitsin, ondan sana hayir gelmez...
Herkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş. Sen madem or*spuluk yapıyormuşsun ya hani o ne b*k yiyormuş ki orada bunu biliyor.
Lafını yedirt ona yol ver gitsin en azından ben öyle yapardım. Malum herkes bu muameleyi kendisine yediremez, yedirenlerde yarın da f*hişe olmalarına kendilerini hazırlasınlar.
evet zaten biri mi vardı da bahane oldu sana da demiştiiHerseyi bosver de bu derece paranoyak bir adam ayriliyorum senden dersen neler yapabili biliyor musun?Allahim sen koru
çirkinleşemem miyahu adam sana o.. demiş daha ne çirkinlik olucak ki :26::26::26::26::26: neyse karar senin canım doğru kararı verirsin inşallah...
başınıza gelmeden büyük konuşmayın bende ummuyodum hiçç :2::2:
hep bi süphe hep bi suçlama zatennn bi yere gitsm kımle bulusucaksın demelerr :143: