• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana O... Dediii

Tamam küfretmiş de
asıl soruna yogunlaşmak lazım
bu adama agzını açıp sana kötü bir laf etmese bile
senden şüphleniyor, gereksiz bir kıskançlık ve paranoyaklık sözkonusu
ve zamanında bu dertle ugraşmış bi insan olarak diyorum ki, iyi düşün.

O laftan sonra dönmek, kimse kusura bakmasın, evet doğru söyledin oyum ben demek gibi bişey oluyor..
Pişmanlıkmış.. Boş..
İnanmayın şu pişmanlık olaylarına, bir o'ya bile desem ben, pişman olurum tüh vah demeseydim diye..
Söylenebilecek en son şeydir bu..

kusura bakma ama hala sevgilim diye bahsedebildiğine göre pek dokunmamış sana..
Okelimeyi bana değil, başkasına dahi kullansa tiksinirdim o insandan..

Bana o... dicek bende devam edicem onunla... Oldu canımm avcunu yalasın :33: O... la ne isin var hala ne pesimdesin deseydın ya :19:

derya alabora' nın masumiyet filmindeki cinnet sahnesi canlandı gözümde bir an '' o..yum ulan, o..yum '' dediği. sen hala bu adamla görüşmüyorsun değil mi ? bu yüzden millet birbirini boğazlıyor o bu cesareti nereden alıyor sahipsiz mi sandı seni ?

Onunla buluşunca dünyanın en iyisi sensin bir kursa gittin diye o... mu oluyorsun!
Yol ver gitsin canım, bir erkek kendi namusuna dil uzatmamalı, seni yanında sevgilim diye gezdiriyorsa ve üzerine bu lafı ediyorsa onun psikolojik problemleri var derim. Affetme, eğer affedeceksen de bu lafa ne kadar kırıldığını belirt, biraz tavır koy...

sevgiliyken o diyen evlenince ü de der ö de katlanamyın boşuna yakmayın kendınızı bu adamla

senin sevgilin şizofren mi kendi yazıp kendi oynuyor aşkımdan ölsem ble bna o diyen bir erkeği asla affetmem

daha çok laf söyledi kursta cevap yazamayınca milletle ne ypıyosun da cevap yazamıyosun gibi şeyler .... hayır affetmedim ama çook kötüyüm sürekli yalvarıyo :2: heralde bu lafı da diğer haklaretleri gibi sinirle soyledıgını kabul edicem sandıı :43::43:

Son düzenleme:
yok canım sürekli en ufak şeyde kızar hakaret ederdi falan en son bunu da dedi iştee ne zaman bi yere gitsem sorun çıkarır laf sokar hakaret eder falan :47::5:

ne kadar ayıp yaa bir insan sevdiği insana o... nasıl diyebilir şaşırdım kaldım :53::53::53::53::53::53: ''sende benim p....liğimi mi yapıyosun'' deseydin yol ver gitsin boşver

ne kadar ayıp yaa bir insan sevdiği insana o... nasıl diyebilir şaşırdım kaldım :53::53::53::53::53::53: ''sende benim p....liğimi mi yapıyosun'' deseydin yol ver gitsin boşver

o kadar çirkinleşemem benn :2: ben ona ufak bi laf dediğimde bile çirkinleşme diyen insan bana bunu dedii hemde o sinirle defalarca tekrarladııı :43:

iyice bi dusun derim, bunun dvmi gelir affedersen sana söylim. Özguveninin yikilmasini istemiyorsan ayril gitsin, ondan sana hayir gelmez...

Herkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş. Sen madem or*spuluk yapıyormuşsun ya hani o ne b*k yiyormuş ki orada bunu biliyor.

Lafını yedirt ona yol ver gitsin en azından ben öyle yapardım. Malum herkes bu muameleyi kendisine yediremez, yedirenlerde yarın da f*hişe olmalarına kendilerini hazırlasınlar.

Son düzenleme:
Herseyi bosver de bu derece paranoyak bir adam ayriliyorum senden dersen neler yapabili biliyor musun?Allahim sen koru

o kadar çirkinleşemem benn :2: ben ona ufak bi laf dediğimde bile çirkinleşme diyen insan bana bunu dedii hemde o sinirle defalarca tekrarladııı :43:

çirkinleşemem mi :53::53::53::53::53: yahu adam sana o.. demiş daha ne çirkinlik olucak ki :26::26::26::26::26: neyse karar senin canım doğru kararı verirsin inşallah...

iyice bi dusun derim, bunun dvmi gelir affedersen sana söylim. Özguveninin yikilmasini istemiyorsan ayril gitsin, ondan sana hayir gelmez...

Herkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş. Sen madem or*spuluk yapıyormuşsun ya hani o ne b*k yiyormuş ki orada bunu biliyor.

Lafını yedirt ona yol ver gitsin en azından ben öyle yapardım. Malum herkes bu muameleyi kendisine yediremez, yedirenlerde yarın da f*hişe olmalarına kendilerini hazırlasınlar.

başınıza gelmeden büyük konuşmayın bende ummuyodum hiçç :2::2:

hep bi süphe hep bi suçlama zatennn bi yere gitsm kımle bulusucaksın demelerr :143:

Herseyi bosver de bu derece paranoyak bir adam ayriliyorum senden dersen neler yapabili biliyor musun?Allahim sen koru
evet zaten biri mi vardı da bahane oldu sana da demiştii :41:
çirkinleşemem mi :53::53::53::53::53: yahu adam sana o.. demiş daha ne çirkinlik olucak ki :26::26::26::26::26: neyse karar senin canım doğru kararı verirsin inşallah...

yani onun yaptığı yanına kalmaz hak yerini bulur masum bir ınsana iftira atmanın bedelı ağır olucak elbett :43::43:

sana o... demiş ve sen de hala bu insanla berabersin:53:
böyle birşeyin özrü olmaz lütfen biraz saygı duyun kendinize ve postalayin su terbiyesizi:ssz:

başınıza gelmeden büyük konuşmayın bende ummuyodum hiçç :2::2:

hep bi süphe hep bi suçlama zatennn bi yere gitsm kımle bulusucaksın demelerr :143:

büyük konuşmamış arkadaşlar gayet normal yazmışlar..

neyi ummuyosun ki sana zaten hep hakaret edip aşağılıyormuş şüpheleniyormuş yani bi o lafı demesi mi şaşırttı seni çok ilginç..

ailen değil,eşin değil neden hala birliktesin anlamadım? seviyorum diyosan ben böyle bi sevgi duymadım hiç..nefes alsan şüphelenip sana hakaret ediyor adam..ama affedeceksin belli ve o sana hakaret etmeye devam edecek çünkü bu fırsatı ona veren sensin.

Back
X