Bana öyle bir program lazım kii...

olanoldu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
132
99
98
40
kızlar bana öyle bir prgram uygulama vs azımki iphone için geçmiş tüm verileri geri getirsin.denedim biraz yapamadım çok fazla detay var şifreler var.ingilizcem yok bazıları yabancı anlayamıyorum ozyüzden.nolur bana bi öneri verin.deneyenler lütfen yardmcı olun..eski konumdan bilenle vardır.bana bu şuan hava gibi su gibi lazım.2 Aralık ayı ortasında hem telf. dökümü hemde msj foto vs içerikleriyle yüzüne çarpıcam onun.rezil etmeden çekip gitmek yok ona....

WhatsApp web yükleyip konuşmaları geri yüklesen olmuyor mu ?

Boşversene ,sana lazım olan kadarı varsa yuz göz olma çek git hatta gönder ..

hayır elimde olmalı. aileside hersferinde kucaklarda taşıdığı pisliği bilecek. hatta daha önem kıymet verdiği herkes öğrenmeli..

Neyi ispatlıyorsunuz ve kime?siz zaten emin değil misiniz?yazık dengenizi bozdunuz,şu kısacık hayatı kendinize eziyete çevirdiniz....

Whatsappta yedeklemeyi aç, hatta oraya kendi g-mail adresini ekle, oraya yüklensin yedeklemeler.
Ayralar-Sohbetler-Sohbet Yedeği-Google Driver'a Yedekle.
Bundan sonra konuşacağı her şey wp silip, kurduğunuzda geri gelir.

Neyi ispatlıyorsunuz ve kime?siz zaten emin değil misiniz?yazık dengenizi bozdunuz,şu kısacık hayatı kendinize eziyete çevirdiniz....
onu mahvetmeden çekip gitmiycem.evet gerçekten dengem zozuldu.tayin vs istmem gerkecek o şerfsiz yüzünden.önümde sınavım var...yemek yiyemiyorum uyku zaten yok..

kızlar bana öyle bir prgram uygulama vs azımki iphone için geçmiş tüm verileri geri getirsin.denedim biraz yapamadım çok fazla detay var şifreler var.ingilizcem yok bazıları yabancı anlayamıyorum ozyüzden.nolur bana bi öneri verin.deneyenler lütfen yardmcı olun..eski konumdan bilenle vardır.bana bu şuan hava gibi su gibi lazım.2 Aralık ayı ortasında hem telf. dökümü hemde msj foto vs içerikleriyle yüzüne çarpıcam onun.rezil etmeden çekip gitmek yok ona....
Telefondan whatsapp ı silip geri yüklediğinizde bi soru soruyo geçmiş yüklensin mi diye.. O soruya evt diye cevap verin geri gelmesi yüksek ihtimal..

Neyi kime ispatlamaya çalışıyorsunuz ki ? En önemlisi gerçeği 'siz' biliyorsunuz bu fazlasıyla yeterli. Harcadığın vakite değmez. Hayatından yolla gitsin.

Telefondan whatsapp ı silip geri yüklediğinizde bi soru soruyo geçmiş yüklensin mi diye.. O soruya evt diye cevap verin geri gelmesi yüksek ihtimal..[/QUOTE
dnedim ama gelmedi geri.uçtn uca şifreleme , yedekleme özelliği yok vb.bi uyarı çıktı direkt açtı olmadı yani.

Telefondan whatsapp ı silip geri yüklediğinizde bi soru soruyo geçmiş yüklensin mi diye.. O soruya evt diye cevap verin geri gelmesi yüksek ihtimal..
yok denedim olmadı.yedekleme yokru gibisinden bi kutucuk çıktı ve direkt açtı yani.

yok denedim olmadı.yedekleme yokru gibisinden bi kutucuk çıktı ve direkt açtı yani.
Sohbet yedeği kapalıdır çünkü. Dediğimi yapın hanfendi. Bundan sonraki konuşmaları görebilmek için.

kasımın ilk haftsı şüphelendiğim için bi konuda kavga ettik aman Allahım öyle inkar etti öyle delirdiki şuan o halini hatırladıkça inim inim inlesin istiyrum

O zaman yedeklemesi kapalıymış yazışırken bu konuda yapılabilecek bişey yok gibi gözüküyo whatsapp konuşmaları dışında yapabileceğiniz bişeye odaklanabilirsiniz boşa kürek çekmektense tüm konuşmalar orda mıydı?

O zaman yedeklemesi kapalıymış yazışırken bu konuda yapılabilecek bişey yok gibi gözüküyo whatsapp konuşmaları dışında yapabileceğiniz bişeye odaklanabilirsiniz boşa kürek çekmektense tüm konuşmalar orda mıydı?
hayır aslında ben telefon verileri geri gelsin istiyorum aslında.ama dedimya iphone illet bi tlf yada ben beceriksizim yapamıyorum bişey.biliyorum herşeyi ama bişey yapamıyorum çıldırcak gibiyim herakşam..

aslında tüm herşey telefonun kendinde yani dakikalarca konuşmlar bir günde bazı günler 60 küsür mesj var

Back
X