• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana sadece 6 haftanın az bir zaman mı yoksa çok bir zaman mı olduğunu söyleyinn ?

6 hafta az mı çok mu bunu kendim değil de sizlerden duymaya ihtiyacım var sanırım . Evet tek konum bu .. sizce 6 hafta yani 1.5 ay uzun bir zaman mı ?

ne için olduğunuda yazayım tam net olsun o zaman .. Sevgilinizle konuşamadan ve yüzünü bir kere bile göremeden geçireceğinz bir 6 haftanın üzerine 6 hafta daha ne kadar sürer demek daha doğru olur ?

6 hafta sevdıgını gormeden durmak ıcın uzun bır sure..ama bu ayrılıgın zorunlu sebeplerden mı yoksa ısteklı olarak mı gerceklestıgı onemlı...Allah esırgesın hastanede yatar bırsey olur onun ıcın 2 gun bıle cooook uzun bır sure..ama cok uzun suredır aılenı gormuyorsundur bu sureyı onlarla gecırmek ıcın gonullu olarak gerceklestırılen bır ayrılıktır o zamn cok da koymaz..

o zaman yandým desenize hasret ve üzüntüyle geçecek olan bi 6 haftam daha vr yani çabuk geçer demenizi daha çok isterdim çünkü cidden çok zor ..

evet ayaz senin konularini biliyorum bu soruyu sevgilin icin mi sordun?
Once sorunu cevap vereyim evet sizin icin cok uzun ve zor gececektir eminim

Ama canim sen cok fazla takiyorsun bence
Ne bu hal Allah askina sanki kocaniz hapiste coluk cocugunuz ser sefil olmus :53:
tamam zordur birsey demiyorum ama sizde biraz dik durun

benim abimde hapise girdi cikti borc yuzunden bir bebegi vardi esi ikinciye hamileydi
ama sizin gibi kendini paralamiyordu...
Dusunebiliyormusun abim bebegini iki uc aylikken gordu cunku kisin dogmustu yavrucak annesi goturmuyordu
sadece buyuk oglani goturuyordu

Biraz kendine gel canim bak senden daha kotu durumda olanlar var ornegini verdim iste...
Lutfen ama LUTFEN kendine ugrasacak baska seyler bul vakit tez gecsin yoksa boyle gecmez [/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyyhh merak ettimmm sen ne beklıosun :Pp bende beklıorum :)

herkesin derdi baska iste canim kimi sevdigini bekliyor bak sen evlenmeyi bekliyormussun bende bebek icin doktora gidecegim onu bekliyorum :1:

ayaz sen kafana taktikca o 6 hafta sana 6 sene gelir biraz daha rahat ol SABRIN sonu selamet... :13:

Kisiye gore degisir mesela 6 hafta toplumu tehdit eden saldirgan psikopatlar ya da katiller icin cok kisa bir sure..

Ayaz sen galiba elinde sevgilinin resmi, bir yandan ona, bir yandan saate, bir yandan takvime bakarak yasiyorsun...
Arkadasim senin hic mi derdin yok? Isin, okulun, bir tek olsun arkadasin? Sevgilini dusunmek disinda bir ugrasin var mi aylardir?
Hayatini tek bir noktaya baglamissin.
Boyle yasarsan senin icin 1.5 ay 10 sene gibi de gecer yani.
Bir psikiyatriste gorun. Gercekten. Bu kadar takinti, bu kadar "bagimlilik" saglikli degil.

6 hafta az mı çok mu bunu kendim değil de sizlerden duymaya ihtiyacım var sanırım . Evet tek konum bu .. sizce 6 hafta yani 1.5 ay uzun bir zaman mı ?

ne için olduğunuda yazayım tam net olsun o zaman .. Sevgilinizle konuşamadan ve yüzünü bir kere bile göremeden geçireceğinz bir 6 haftanın üzerine 6 hafta daha ne kadar sürer demek daha doğru olur ?

Anladığım kadarıyla ceza evine gireli 6hafta oldu. Ve açığa geçmesi içinde bi 6haftaya ihtiyaç var. Zaman çabuk geçiyo evet ama takıntılı bi ruh halin olduğu için senin açıdan uzun bi sure

Senin için uzun,hemde çok uzun:ssz:
O 6 hafta 6 sene gibi gelir insana:ssz:
Yaz tatillerinde 3 ay beklemiştim okulların açılmasını:ssz:Bildiğin 3 sene oldu gözümde:ssz:
Değdimi ama değmedi,yani değmesi de ayrı bir konu,umarım senin bu kadar beklemene üzülmene değer:ssz:

Ayaz sen galiba elinde sevgilinin resmi, bir yandan ona, bir yandan saate, bir yandan takvime bakarak yasiyorsun...
Arkadasim senin hic mi derdin yok? Isin, okulun, bir tek olsun arkadasin? Sevgilini dusunmek disinda bir ugrasin var mi aylardir?
Hayatini tek bir noktaya baglamissin.
Boyle yasarsan senin icin 1.5 ay 10 sene gibi de gecer yani.
Bir psikiyatriste gorun. Gercekten. Bu kadar takinti, bu kadar "bagimlilik" saglikli degil.

zamanımı böyle geçirmiyorum emin olabilrisinz .. Ne yapmam lazm diye birşey sorduğumu hatırlamıyorum . 6 hafta ne kdr süre diye bir konu açtm ne söylesem ne desem sürekli oraya bağlanıyo sıkıldım bu durumdan .. Konumun cevabı dışındaki hiçbir şeye yorum yapıp banlanmayacağım ..

Kisiye gore degisir mesela 6 hafta toplumu tehdit eden saldirgan psikopatlar ya da katiller icin cok kisa bir sure..

toplmu tehtit edenler saldırganlar ve psikopatlar için evet bencede 6 hafta çok az bir süre müebbet iyi gelir onların haddinden :)
ama konuyu tekrar okumanızı tavsiye derim ben genel anlamda 6 hafta sizce ne kadar demiştim sizin yazdıklarınızın konuyla alakası yok yani :)

çok sıkıyor konuların artık devamlı ne yaparım şumu bumu?

sabrın yoksa bekleme !!!!

defalarca konu açtın sevgilin içeri girdiğinden beri... 1 yılda beklersin 10 yılda. sevdikten sonra..

neler var ya neler, sen oturmuş 1,5 ay ne yaparım diyorsun...

burada insanlar sana ne dil döktü sanki takmıyormuş gibi yeni konularda gerçi hepsi aynı içerik daha başka şeyler duyma peşindesin !

sessizce beklemek nedir bilmezmisin sen ?

çok sıkıyor konuların artık devamlı ne yaparım şumu bumu?

sabrın yoksa bekleme !!!!

defalarca konu açtın sevgilin içeri girdiğinden beri... 1 yılda beklersin 10 yılda. sevdikten sonra..

neler var ya neler, sen oturmuş 1,5 ay ne yaparım diyorsun...

burada insanlar sana ne dil döktü sanki takmıyormuş gibi yeni konularda gerçi hepsi aynı içerik daha başka şeyler duyma peşindesin !

sessizce beklemek nedir bilmezmisin sen ?

Canım konuyu oraya sürükleyen ben değilim farkındaysan . ben sadce 6 hafta ne kdrdır uzun mudur kısa mıdır dedim geenel ya genel .. bunu bile buralara bağlayan ben myim sadece girip az ya da çok demek bu kadar zor mu anlamıyorum ..

Canım konuyu oraya sürükleyen ben değilim farkındaysan . ben sadce 6 hafta ne kdrdır uzun mudur kısa mıdır dedim geenel ya genel .. bunu bile buralara bağlayan ben myim sadece girip az ya da çok demek bu kadar zor mu anlamıyorum ..

eminmisin ayaz?

sürüklemiyormusun gerçekten?

sorunun cevabı : AZ AYAZZZZZ BU SÜRE AZ ANLADIN MI?

kafanı başka şeylere ver artık, takıntılımısın sen?

eğer değecek birini bekliyorsan 10 SENE DE AZZZZZ !

kalbini kırmak istemiyorum ama çok ABARTTIN BU DURUMU !

Son düzenleme:
eminmisin ayaz?

sürüklemiyormusun gerçekten?

sorunun cevabı : AZ AYAZZZZZ BU SÜRE AZ ANLADIN MI?

kafanı başka şeylere ver artık, takıntılımısın sen?

eğer değecek birini bekliyorsan 10 SENE DE AZZZZZ !

kalbini kırmak istemiyorum ama çok ABARTTIN BU DURUMU !

evli ve eşinin yanında olan biirisi için ayrı kalmanın ne demek olduğunu o an için anlamak zordur anlayabiliyorum ..
Sorumun cevabını yeni verdin teşekkürler gerisi benim sorunum abartırım abartmam üzülürüm üzülmem takarım takmam ..

evli ve eşinin yanında olan biirisi için ayrı kalmanın ne demek olduğunu o an için anlamak zordur anlayabiliyorum ..
Sorumun cevabını yeni verdin teşekkürler gerisi benim sorunum abartırım abartmam üzülürüm üzülmem takarım takmam ..

sen daha büyüyeceksin... çok yolun var...

eşim yanımda yada değil nereden biliyorsun ki?

şu cevabından sonra sana yazdığım onca şeylere pişman oldum hemde çok !

nankörlük yapıyorsun ayaz, biz sana üzülme diye defalarca yazdık karşılığı bu olmayacaktı !

ama birinin seni sarsması gerekiyordu, sana ağır geldi...

bundan sonra ASLA KONUNA YORUM YAPMAM BUNDAN SONRASI SENİ İLGİLENDİRİR...

sen daha büyüyeceksin... çok yolun var...

eşim yanımda yada değil nereden biliyorsun ki?

şu cevabından sonra sana yazdığım onca şeylere pişman oldum hemde çok !

nankörlük yapıyorsun ayaz, biz sana üzülme diye defalarca yazdık karşılığı bu olmayacaktı !

ama birinin seni sarsması gerekiyordu, sana ağır geldi...

bundan sonra ASLA KONUNA YORUM YAPMAM BUNDAN SONRASI SENİ İLGİLENDİRİR...

Biliyorum yaklaşımını ama sen de üzülmemem içn yorum yapsan da kırıldığım üzüldüğüm yerler oluyo okudukça .
Ben bana üzülme denmesine ihtiyaç duymuyorum teselliyede duymuyorum ihtiyaç herşeyiin farkındayım ve hiçbir teselli beni kendime getirmeye yetmiyor ben sadece önceki konularıma bağlanmadan 6 haftanın az mı çok mu olduğunu başkalarının ağzından duymak istedim . Az ya da çok bu kadar yorum bu kadarcık yani bundan başka bişey istemedim .. Yorumların için ve vaktini ayırdığın için teşekkür ederim .

Biliyorum yaklaşımını ama sen de üzülmemem içn yorum yapsan da kırıldığım üzüldüğüm yerler oluyo okudukça .
Ben bana üzülme denmesine ihtiyaç duymuyorum teselliyede duymuyorum ihtiyaç herşeyiin farkındayım ve hiçbir teselli beni kendime getirmeye yetmiyor ben sadece önceki konularıma bağlanmadan 6 haftanın az mı çok mu olduğunu başkalarının ağzından duymak istedim . Az ya da çok bu kadar yorum bu kadarcık yani bundan başka bişey istemedim .. Yorumların için ve vaktini ayırdığın için teşekkür ederim .

bu sana son yorumum...

sence konularından nasıl ayrıştıralım ki sen zaten bütünleşmişsin...

6 hafta çokmu? bunu kalbine kendine sor...

eğer çok geliyorsa ayrıl ayaz ve ardına bakma...

yok ben beklerim dersen devam et...

sana vakit ayırıp yazmak değil mesele ama insanları hep tersliyorsun istediğini alamayınca...

herkes senin istediklerini veremez anlıyormusun ?

ama anlamadığın aşikar...

sana kızmıyorum, herkes işine geleni alır,istemediğini geride bırakır...

sana 6 hafta çok desek ne yapacaksın ki?

yada az...

hayatını ona göremi şekillendireceksin?

umarım kafanda çizdiğin yol doğru olandır ve dilerim kendini arafta bulmazsın...

bu sana son yorumum...

sence konularından nasıl ayrıştıralım ki sen zaten bütünleşmişsin...

6 hafta çokmu? bunu kalbine kendine sor...

eğer çok geliyorsa ayrıl ayaz ve ardına bakma...

yok ben beklerim dersen devam et...

sana vakit ayırıp yazmak değil mesele ama insanları hep tersliyorsun istediğini alamayınca...

herkes senin istediklerini veremez anlıyormusun ?

ama anlamadığın aşikar...

sana kızmıyorum, herkes işine geleni alır,istemediğini geride bırakır...

sana 6 hafta çok desek ne yapacaksın ki?

yada az...

hayatını ona göremi şekillendireceksin?

umarım kafanda çizdiğin yol doğru olandır ve dilerim kendini arafta bulmazsın...

Ayrılacak olsaydım baştan bırakırdım zaten dönerdim yolumdan .. Seçimimi yaptım ve bekliyorum .. Sorun bu değil ben kendim yanıtlayamadım objektif bakamadım ne kdr süreceğine dair bu zaamanın o yüzden konu açtım .. Bilmek sadece bilmek .. Bilmek insanın içini rahtlatır .. Belirlediğim istediğim bi cvp yok kafamda az ya da çok kim hangisini daha çok söylerse azdır ya da çoktur diye kafamda belirleyip en azından bilip öyle devam edecektim yoluma bi amacım yok yani .

6 hafta zaten 6 haftaki azlık ya da çoklukla bi ilgisi yok. zaten belirli ayaz. seviyorsun anlıyorum bir de şu var dışarda olsa bitirebileceğin ilişkiyi içerde nankörlük yapamam diye de bitirmiyor olabilirsin. şu anda böyle bir derdin yoksa otur sınavlarına çalış sevgilin içerde veya değil hayat devam edecek. sevgilin çıkınca da hayatın mükemmel olmayack. geçen gün açıköğretime girmesem mi diye soruyorsun önceliğin sınavların. bir de şu var adam çıkınca senden ayrılabilir olmuyor diye bu kadar çok bağlanıyorsun ama sonra yine üülen sen olacaksın. lürfen bir ablan olarak söylüyorum bişeyleri değiştir iş bul okulunu bitir sınavlarına hazırlan ve arada bdvye bak

Back
X