- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
6.5 hafta uzun bir süre. Sadece güzel günler çabuk geçer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 hafta az mı çok mu bunu kendim değil de sizlerden duymaya ihtiyacım var sanırım . Evet tek konum bu .. sizce 6 hafta yani 1.5 ay uzun bir zaman mı ?
ne için olduğunuda yazayım tam net olsun o zaman .. Sevgilinizle konuşamadan ve yüzünü bir kere bile göremeden geçireceğinz bir 6 haftanın üzerine 6 hafta daha ne kadar sürer demek daha doğru olur ?
o zaman yandým desenize hasret ve üzüntüyle geçecek olan bi 6 haftam daha vr yani çabuk geçer demenizi daha çok isterdim çünkü cidden çok zor ..
ayyyhh merak ettimmm sen ne beklıosunp bende beklıorum :)
6 hafta az mı çok mu bunu kendim değil de sizlerden duymaya ihtiyacım var sanırım . Evet tek konum bu .. sizce 6 hafta yani 1.5 ay uzun bir zaman mı ?
ne için olduğunuda yazayım tam net olsun o zaman .. Sevgilinizle konuşamadan ve yüzünü bir kere bile göremeden geçireceğinz bir 6 haftanın üzerine 6 hafta daha ne kadar sürer demek daha doğru olur ?
Ayaz sen galiba elinde sevgilinin resmi, bir yandan ona, bir yandan saate, bir yandan takvime bakarak yasiyorsun...
Arkadasim senin hic mi derdin yok? Isin, okulun, bir tek olsun arkadasin? Sevgilini dusunmek disinda bir ugrasin var mi aylardir?
Hayatini tek bir noktaya baglamissin.
Boyle yasarsan senin icin 1.5 ay 10 sene gibi de gecer yani.
Bir psikiyatriste gorun. Gercekten. Bu kadar takinti, bu kadar "bagimlilik" saglikli degil.
Kisiye gore degisir mesela 6 hafta toplumu tehdit eden saldirgan psikopatlar ya da katiller icin cok kisa bir sure..
çok sıkıyor konuların artık devamlı ne yaparım şumu bumu?
sabrın yoksa bekleme !!!!
defalarca konu açtın sevgilin içeri girdiğinden beri... 1 yılda beklersin 10 yılda. sevdikten sonra..
neler var ya neler, sen oturmuş 1,5 ay ne yaparım diyorsun...
burada insanlar sana ne dil döktü sanki takmıyormuş gibi yeni konularda gerçi hepsi aynı içerik daha başka şeyler duyma peşindesin !
sessizce beklemek nedir bilmezmisin sen ?
Canım konuyu oraya sürükleyen ben değilim farkındaysan . ben sadce 6 hafta ne kdrdır uzun mudur kısa mıdır dedim geenel ya genel .. bunu bile buralara bağlayan ben myim sadece girip az ya da çok demek bu kadar zor mu anlamıyorum ..
eminmisin ayaz?
sürüklemiyormusun gerçekten?
sorunun cevabı : AZ AYAZZZZZ BU SÜRE AZ ANLADIN MI?
kafanı başka şeylere ver artık, takıntılımısın sen?
eğer değecek birini bekliyorsan 10 SENE DE AZZZZZ !
kalbini kırmak istemiyorum ama çok ABARTTIN BU DURUMU !
evli ve eşinin yanında olan biirisi için ayrı kalmanın ne demek olduğunu o an için anlamak zordur anlayabiliyorum ..
Sorumun cevabını yeni verdin teşekkürler gerisi benim sorunum abartırım abartmam üzülürüm üzülmem takarım takmam ..
sen daha büyüyeceksin... çok yolun var...
eşim yanımda yada değil nereden biliyorsun ki?
şu cevabından sonra sana yazdığım onca şeylere pişman oldum hemde çok !
nankörlük yapıyorsun ayaz, biz sana üzülme diye defalarca yazdık karşılığı bu olmayacaktı !
ama birinin seni sarsması gerekiyordu, sana ağır geldi...
bundan sonra ASLA KONUNA YORUM YAPMAM BUNDAN SONRASI SENİ İLGİLENDİRİR...
Biliyorum yaklaşımını ama sen de üzülmemem içn yorum yapsan da kırıldığım üzüldüğüm yerler oluyo okudukça .
Ben bana üzülme denmesine ihtiyaç duymuyorum teselliyede duymuyorum ihtiyaç herşeyiin farkındayım ve hiçbir teselli beni kendime getirmeye yetmiyor ben sadece önceki konularıma bağlanmadan 6 haftanın az mı çok mu olduğunu başkalarının ağzından duymak istedim . Az ya da çok bu kadar yorum bu kadarcık yani bundan başka bişey istemedim .. Yorumların için ve vaktini ayırdığın için teşekkür ederim .
bu sana son yorumum...
sence konularından nasıl ayrıştıralım ki sen zaten bütünleşmişsin...
6 hafta çokmu? bunu kalbine kendine sor...
eğer çok geliyorsa ayrıl ayaz ve ardına bakma...
yok ben beklerim dersen devam et...
sana vakit ayırıp yazmak değil mesele ama insanları hep tersliyorsun istediğini alamayınca...
herkes senin istediklerini veremez anlıyormusun ?
ama anlamadığın aşikar...
sana kızmıyorum, herkes işine geleni alır,istemediğini geride bırakır...
sana 6 hafta çok desek ne yapacaksın ki?
yada az...
hayatını ona göremi şekillendireceksin?
umarım kafanda çizdiğin yol doğru olandır ve dilerim kendini arafta bulmazsın...