• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana sadece 6 haftanın az bir zaman mı yoksa çok bir zaman mı olduğunu söyleyinn ?

biz az desek yada çok desek ne değişicekki 6 hafta 6 haftadır işte.
Lütfen eşiniz ölmüş gibi davranmayın zira şu hapse giren sevgili olayınız çok sıktı artık.
kendinize gelin hayatınıza bakın harab ettiniz kendinizi müebbet kalacak değil ya

gireli 6 hafta oldu kapalıdan açık cezaevine girmesine 6 hafta kaldı telefon kapalıda yok açıkda var açığa geçince kurtulcaz en azından haberleşeceğiz bu yüzden srdum soruyuda .

Yani biz şimdi neredem bilelim ki geçer mi geçmez mi senin yerine koyamayız kendimizi tabii ki özleyen için saatler yıl gibi gelir ama burada sorulması abesle iştigal geldi bana birinin birini ne kadar özleyeceğini o zamanın kısa mı uzun mı geleceüğini bilemeyiz sizin hayatınızı nasıl yaşadığınızla alakalı eğer tüm gün birşey yapmayıp sadece onu düşünüyorsanı hrşey ondan ibaretse o zamn geçmez ama eğer kendi hayatınızı da düşünüyor birşeylerle meşgul oluyorsanız geçer ama bunu takıntı yapmazsanız iyi olur kendi hayatınıza da bakmalısınız ömür geçip gidiyor harap ediyorsunuz kendinizi.

6 hafta zaten 6 haftaki azlık ya da çoklukla bi ilgisi yok. zaten belirli ayaz. seviyorsun anlıyorum bir de şu var dışarda olsa bitirebileceğin ilişkiyi içerde nankörlük yapamam diye de bitirmiyor olabilirsin. şu anda böyle bir derdin yoksa otur sınavlarına çalış sevgilin içerde veya değil hayat devam edecek. sevgilin çıkınca da hayatın mükemmel olmayack. geçen gün açıköğretime girmesem mi diye soruyorsun önceliğin sınavların. bir de şu var adam çıkınca senden ayrılabilir olmuyor diye bu kadar çok bağlanıyorsun ama sonra yine üülen sen olacaksın. lürfen bir ablan olarak söylüyorum bişeyleri değiştir iş bul okulunu bitir sınavlarına hazırlan ve arada bdvye bak

sınav bitti bugün aççıköğretim sınavları yani girdim ikisinede çalştmda .. çalşıyorum da zaten ..
çıktığında sürekli evlenmek istediğini söylüyor ayrılmak değil tam tersi ..
Birşey söylemek yanlş olur şimdi herşeyin hayırlısı diyorum sadece .
ben değeceğine inandığım birini bekliyorum o yüzden sorun yok .. pişman olmam asla ayrılsa bile .

Canım konuyu oraya sürükleyen ben değilim farkındaysan . ben sadce 6 hafta ne kdrdır uzun mudur kısa mıdır dedim geenel ya genel .. bunu bile buralara bağlayan ben myim sadece girip az ya da çok demek bu kadar zor mu anlamıyorum ..

Boylesi siradan bir soruyu neden BDV'ye actin, ben de onu merak ettim.
Hicbir basliga uymayan yazilar diye bir bolum var.
Artik boyle sorularin icin orayi kullanabilirsin. Zira burasi dert topigi, her aklimizdan geceni sorma yeri degil. Benim de aklimdan ara sira boyle sacma sapan sorular geciyor, herkesin geciyordur, her aklimiza geleni buraya acacaksak...
:ssz:

Boylesi siradan bir soruyu neden BDV'ye actin, ben de onu merak ettim.
Hicbir basliga uymayan yazilar diye bir bolum var.
Artik boyle sorularin icin orayi kullanabilirsin. Zira burasi dert topigi, her aklimizdan geceni sorma yeri degil. Benim de aklimdan ara sira boyle sacma sapan sorular geciyor, herkesin geciyordur, her aklimiza geleni buraya acacaksak...
:ssz:

evet her aklımıza geleni buraya açarsak ohoo haklısınz ben bilmiyordum ama görmedim linkini verirseniz sevinirim ..

evet her aklımıza geleni buraya açarsak ohoo haklısınz ben bilmiyordum ama görmedim linkini verirseniz sevinirim ..

En az bir tane başlığının oraya taşındığını ben biliyorum. Ya açtığın başlıkları takip etmiyorsun ya da bilemiyorum.

Ayaz arkadaşımızın başlığı altında kendisine kızan arkadaşlara gelince. Ne gerek var? Değer mi sinirlerinizi bozduğunuza. KKda biz ne dersek diyelim farketmeyecek insanlar var ki ayaz da onlardan biri. Kendi yaşayacak kendi öğrenecek. Buraya da belli kurallar çerçevesinde başlık açmakta özgür. O kurallara uymadığını düşünüyorsanız da yorumların sol alt köşesinde üçgen içinde ünlem olan kötü içerik bildir butonu var. Arkadaşın konularının hemen hemen hepsi bdv'ye açılıyor. O buton sayesinde konuları gerekli yerlere taşınıyor çok da abarttıysa ceza alıyor. Açıkçası konusunu altına gelip de dövercesine yorum yapanları anlayamıyorum. Evet bana da gına geldi ayazdan ama yapacak bir şey yok. O da bir üye, o da konu açıyor.

En az bir tane başlığının oraya taşındığını ben biliyorum. Ya açtığın başlıkları takip etmiyorsun ya da bilemiyorum.

Ayaz arkadaşımızın başlığı altında kendisine kızan arkadaşlara gelince. Ne gerek var? Değer mi sinirlerinizi bozduğunuza. KKda biz ne dersek diyelim farketmeyecek insanlar var ki ayaz da onlardan biri. Kendi yaşayacak kendi öğrenecek. Buraya da belli kurallar çerçevesinde başlık açmakta özgür. O kurallara uymadığını düşünüyorsanız da yorumların sol alt köşesinde üçgen içinde ünlem olan kötü içerik bildir butonu var. Arkadaşın konularının hemen hemen hepsi bdv'ye açılıyor. O buton sayesinde konuları gerekli yerlere taşınıyor çok da abarttıysa ceza alıyor. Açıkçası konusunu altına gelip de dövercesine yorum yapanları anlayamıyorum. Evet bana da gına geldi ayazdan ama yapacak bir şey yok. O da bir üye, o da konu açıyor.

Gına geldiyse girp de bakma kimsenin kafasına silah dayamıyorum gelin de konuma bakın diye :) Ayrıca Bilmediğim birşey için ceza almam çok saçma olur bence ..

Son düzenleyen: Moderatör:
eşim polis okulunda iken 2 sene bekledim askerde iken 5 ay bekledim evlenmek içinde toplamda 9 sene bekledik şimdi bebeğimin doğmasını bekliyorum, aklı selim bi şeyi beklediğinde beklemek bile Rabbimin lütfu insana...

Gına geldiyse girp de bakma kimsenin kafasına silah dayamıyorum gelin de konuma bakın diye :) Ayrıca Bilmediğim birşey için ceza almam çok saçma olur bence ..

Bak bakalım bu konun nereye taşınmış:
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...m-edin-turlu-cikamadim-isin-icinden-mkil.html

Ve sen öyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum diyorsun. İkinci paragrafı sana yazmadım. Sana bir şey yazmak hayatta pek tecrübesi olmayan ama her şeyi ben bilirim diyen bir ergene bir şey anlatmaya çalışmak demek. Ve benim o kadar enerjim yok. Ama tek bir konuda haklısın eleştirenler konuna girip yorum yapmamalı. Kib yolunu tercih etmeliler ki ben de o paragrafta bunu ifade etmeye çalışmıştım. Aslında konunda sana bağırıp çağıran insanları azaltmaya çalışıyordum ama o kadar çocuksun ki okuduklarından bir kelime seçip dikleniyorsun.

eşim polis okulunda iken 2 sene bekledim askerde iken 5 ay bekledim evlenmek içinde toplamda 9 sene bekledik şimdi bebeğimin doğmasını bekliyorum, aklı selim bi şeyi beklediğinde beklemek bile Rabbimin lütfu insana...

Aklı selim birşey derken laf çarpıyorsun sanırım bilmiyorm üzerime alınmıyorum o yüzden ama bikaç sayfa önce bi üye örnek vermişti abisi hapse girmiş eşi hamile ve 1 de çocukları varken o baayan da beklemiş ne kadar zor bi durum .. Şuan tanıdığım ve benim durumumda olan iki kişi var .. Onlarda bekliyorlar .. Ve tanık olduğum birsürü insan var bekleyen .. Bazen beklemek için aklı selim şeylerin olması gerekmez hayatın insana getirdiklerini kmse tahmin edemez .. ( beklediğim şeyin aklı selim olmadığını falan söylemiyorum tabi bu yorumumda .. genel anlamda yazdım ) kısacası herkesin değerleri algıları farklı ve kendine ..

Aklı selim birşey derken laf çarpıyorsun sanırım bilmiyorm üzerime alınmıyorum o yüzden ama bikaç sayfa önce bi üye örnek vermişti abisi hapse girmiş eşi hamile ve 1 de çocukları varken o baayan da beklemiş ne kadar zor bi durum .. Şuan tanıdığım ve benim durumumda olan iki kişi var .. Onlarda bekliyorlar .. Ve tanık olduğum birsürü insan var bekleyen .. Bazen beklemek için aklı selim şeylerin olması gerekmez hayatın insana getirdiklerini kmse tahmin edemez .. ( beklediğim şeyin aklı selim olmadığını falan söylemiyorum tabi bu yorumumda .. genel anlamda yazdım ) kısacası herkesin değerleri algıları farklı ve kendine ..

işaretlediğim yere örnek sensin zaten zaten, ben kardeşinin kulağını patlatmış öfke kontrolü olmayan ipsiz bi adamı beklemem bana şişman diyen beğenmeyen bi adamı hele hiç beklemem aramızda o kadar fark olması da doğal neticede yaşlarımız hayat görüşlerimiz eğitim durumumuz arasında uçurumlar var

Bak bakalım bu konun nereye taşınmış:
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...m-edin-turlu-cikamadim-isin-icinden-mkil.html

Ve sen öyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum diyorsun. İkinci paragrafı sana yazmadım. Sana bir şey yazmak hayatta pek tecrübesi olmayan ama her şeyi ben bilirim diyen bir ergene bir şey anlatmaya çalışmak demek. Ve benim o kadar enerjim yok. Ama tek bir konuda haklısın eleştirenler konuna girip yorum yapmamalı. Kib yolunu tercih etmeliler ki ben de o paragrafta bunu ifade etmeye çalışmıştım. Aslında konunda sana bağırıp çağıran insanları azaltmaya çalışıyordum ama o kadar çocuksun ki okuduklarından bir kelime seçip dikleniyorsun.

Gerçekten dikkatsiz bir iinsanım sonradan konuya tekrar girip bakmadım çünkü ilk 2 yorumda cevabımı almıştım bir daha da girmeye gerek duymadım o yüzden cidden hiç dikkat etmedim cidden bilmiyordum .. Bunu böyle bir cümle seçip ona dikleniyorsun cvp veriyorsun diyen kişi siz değilisnz sadece .. Öteki yazdıklarınızı görebilyorum anlıyorum .. Ama cevap vereceğim birşey yok onlara ben sadece cevap vermeyi gerek duyduğum kısma yorum yaptım .. amacım diklenmek de değildi .. Çok uysal düzgün saygılı yaklaşmaya çalışıyorum ama sizin de fark ettiğinz gibi çok ağır ve bazen cidden aşağılayıcı yorumlar oluyo ..

işaretlediğim yere örnek sensin zaten zaten, ben kardeşinin kulağını patlatmış öfke kontrolü olmayan ipsiz bi adamı beklemem bana şişman diyen beğenmeyen bi adamı hele hiç beklemem aramızda o kadar fark olması da doğal neticede yaşlarımız hayat görüşlerimiz eğitim durumumuz arasında uçurumlar var

vallahi de billahi de helal olsun 6 hafta ne kadar bir süre diye açılan konuyuda buralara bağladın ya başka da yorumum yok :)
ne güzel cidden ağzına dolanmış 2 cümle başka birşey öne süremezsin zaten ... Dilime doladıklarım bana yeter her konunda yazarım diyorsun .. :1:
Eğitim durumu demişsin senin yaşına gelmem lazım eğitimimizn aynı olması için okursam eğer .. şuanki yaşıtlarımdan üzgünüm kuralllar şartlar gereği üniversite mezunu yok .. Siz de görmemişsinzdr zaten ..
+ o ipsiz dediiğin adamı iki satır cümleyle yargılayabilecek kadar ön yargılısınn .. İnsanların hayatlarında ne kadar çalışıp çabaladıklarını bilmeden yorum yapamazsın bi kere .. Hakaret ediyorsun resmen sen ..neyse ..18 yaşnda üniversite mezunu .. kıyas biraz saçma olmuş .
Konu caydı yine bundan başka yorum yapmam .. Yararıma değil çünkü

vallahi bravo doğru söze ne denir bende böyle dicektim

seni her gördüğümde umarım çektiğin acılardan dolayi ve o adami beklediğin için pismanlik duymazsin diyorum içimden:ssz:
Adam değecek adam degil de bana göre o bakımdan.

Soruna gelince uzun bi süre ama elden ne gelir? Allah sabir versin sana..

Son düzenleme:
seni her gördüğümde umarım çektiğin acılardan dolayi ve o adami beklediğin için pismanlik duymazsin diyorum içimden:ssz:
Adam değecek adam degil de bana göre o bakımdan.

Soruna gelince uzun bi süre ama elden ne gelir? Allah sabir versin sana..

sinirle açıp abarta abarta anlattıığım yazılara bakarak bi yorum yaparsan değmeyecek olduğunu dşünmen normal ..
Ama ben salak değilim görebiliyorum 2.5 sene de göremedim mi deyip deymeyeceğini bence göremeyen salakdır .. Hiisseder insan en azından nebiliym bir şekilde anlar ya ama anlar .. O yüzden sonuna kadar değecek bir adamı beklediğimi düşünüyorum .. Umarım o ve rabbim bu bekleyişlerimin sonunda bana huzur ve mutluluk verir .. iyi dileklerin ve sabır dileklerin için teşekkürler .

6 hafta çok uzun bir zaman değil. Ama saplanıp kaldığın için sana bir asır geliyor...

Hayatının merkezine o adamı koymuşsun sağa dönsen o sola dönsen o... Böyle hayat geçmez ki 6 hafta geçsin...

Back
X