• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana sadece 6 haftanın az bir zaman mı yoksa çok bir zaman mı olduğunu söyleyinn ?

6 hafta az mı çok mu bunu kendim değil de sizlerden duymaya ihtiyacım var sanırım . Evet tek konum bu .. sizce 6 hafta yani 1.5 ay uzun bir zaman mı ?

ne için olduğunuda yazayım tam net olsun o zaman .. Sevgilinizle konuşamadan ve yüzünü bir kere bile göremeden geçireceğinz bir 6 haftanın üzerine 6 hafta daha ne kadar sürer demek daha doğru olur ?

benim eşim askerde kısa dönem kasımda gitti daha bir buçuk ay oldu. sayılı günler çabuk geçiyor ama ilk zamanlar dayanamayacak gibi oldum. o bir ay 5 ay gibiydi sanki şuan biraz daha alıştım ama yinede bana göre geçmiyor zaman hergün gün sayıyorum çünkü

ayaz,
sevgilinle ilgili herşeyi buraya açıyorsun, seni anlamaya çalışıyorum, senin yaşlarında bunlar doğaldır ama sana bir anne nasihati, seviyorsan ve sevildiğini düşünüyorsan sevgilini bekle lakin bu arada kendine bir meşgale bulmalısın, kurslara git, kendini geliştir, ayakların üstünde durmayı öğren, hatta oku yavrum.
Bil ki bu Dünya'da insana kendinden başkasından fayda yok, bugün burdaki ablalarının nasihatlerini kötü söz gibi algılıyorsun ama yarın hepsine hak vereceksin malesef:(
Daha çok gençsin, Dünya aşk sevgili üzerine dönüyor sanıyorsun ama öyle değil...

47 gündür o olmadan yaşıyorum farkındayım yani sağol ..

Yaş 18'miş :ssz:
Şimdi ne söylense size ters gelir, yaşadıklarınızın hırsını fikir vermek isteyenlerden çıkarırsınız :97:
Geçmiş konularınıza göz attım da; hayatınızın tam merkezi o. İnsanlar, evleniyorlar yıllar sonra boşanıyorlar. Birine bu derece bağlanmak her sıkıntıda ruh sağlığınızda ciddi yaralar açar. Gerçi şimdi bana da dikleneceksiniz ama :31:

Back
X