- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
- Konu Sahibi Mathildamae
-
Doğru zamanda doğru insanla karşılaşırsınız ve beklediğinize değer inşallah.
Kime göre şans gülecek? Bende ünv okuyamadım bırakmak zorunda kaldım açıktan okuyayım dedim kayıtlara yetişemedim hayatımda biri var 3 senedir ama bende şansızım olarak görüyorum seninde en azından sahip olduğun birşeyler var yani herkes biraz şanssız gördüğün gibi
Evet inşallah seninde hem sağlıklısın mesleğin var şükür edecek çok şeyin var hem kaderinde biri mutlaka vardır önemli olan evlenmeye değer birini bulmak inşallah o kişi zamanı gelince.seni bulurEvet, belki de evli olsam şu anda başka şeylerden şikayet ediyor olacaktım.. herkesin hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler oluyor.. sizin de gönlünüze göre olur inşallah..
insan kaynakları maalesef öyle ... yani tecrübe çok bir şey farketmiyor ama her yer öyle kimse çok havadan para kazanmıyr herkeste 1500 bakmainsan kaynakları alanında çalıştım.. işletme mezunuyum.. ben de tecrübem olduğu için artık iyi kazanırım diyordum ama sanırım yine beklentimin altına razı olacağım çünkü gerçekten piyasa kötü, işsizlik çok..
Eşi bilemem de iş gittikçe daha da büyük sorun olacak. Suriye den yine büyük göç ve kapılar açılacak vay ki ne vay
Canım kırk yasındayıım daha sansımın gulmesini bekliyorum..sans demiyelimde hayatta hersey imthan biri biter digeri baslar...yenı evliyken oyle sıkıntılar yasadımkı kira veremedigim için ucyıl kaynanamla oturdum..sonra karınvalidemlerin yıkılmak uzere olan gece kondusunda oturdum...ne olur Allahım bir işim olsun dedim.memur atandım..okadar mutluydumki param olcaktı...ucay surmedi oglum kaza gecirdi...Rabbım bize bagısladı ama ozel hastanaelerde yatması gerekti ve ben bir yıl borcunu odedim.maas oldugu gibi gitti...borcum bitti kefil işi gibi bisey oldu ucsene odedim.inan gecekondudaki halimi arar oldum..şimdi vatanlarını terketmek zorunda kalan coluk cocuk kucagındaki sınırlara gelenlere bakıyorum...nasıpsızım demeye utanıyorum.canımız sagolsun ne yapalım.
Merhaba kızlar, burayı uzun zamandır okuyorum. O kadar olumsuz bir ruh halindeyim ki paylaşmak istedim. Hayatta bazen kendimi çok şanssız hissediyorum. Gerçekten bunaldım artık. Ben düzgün bir hayat kurmak isterken kendime hep bir şeyler ters gitti olduğum yerde sayıorum.. üniversiteden mezun oldum çalışmaya başladım, hiç sevmediğim stresli bir işti ama sabrettim sırf tecrübem olsun diye.. 3-4 sene gerçekten sevmediğim bi yerde geleceğim için çalıştım. Fakat en sonunda işten çıkarıldım ki buna hiç üzülmedim başta çünkü zaten orada daha uzun çalışmak istemiyordum. Aylardır iş arıyorum ama bütün iş yerleri az ücret çok iş politikasında bıktım artık hakettiğim ücreti veren çıkmıyor dalga geçer gibi konuşuyorlar görüşmelerde.. aklım olsaydı üniversiteyi uzatırdım, iş hayatı çok acımasız. Ayrıca 30 uma geliyorum ve bu zamana kadar karşıma düzgün bir insan çıkmadı, çıktı sandım ama yürümedi ben de yuva kurmak istiyorum, çocuğum olsun istiyorum çünkü gerçekten sevgi dolu ve iyi bir anne olacağıma inanıyorum. Ama işte sorun doğru insanı bulmakta , iyi bir eş karşıma çıkacak mı diye çok endişeleniyorum bazen,, cidden kısmetimin kapalı olduğunu düşünmeye başladım ve 1-2 yıl öncesine kadar takmazdım ama etrafımdaki herkes evlenip çocuk yapmaya başladı, ben yalnızlaşıyorum ve bu beni üzüyor..
Teşekkür ederim.. ben de yorumları okuyunca mutlu oluyorum , kendimi iyi hissediyorum. iyi ki üye olmuşum.. inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey..Ben nedense seni çok sevdim. Yazını okuyunca içimin ısındığını farkettim, belki sende kendimi gördüm biraz. Senin çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum, hakettiğin mutluluğa kavuşmanı çok isterim.
İnşallah..Teşekkür ederim.. ben de yorumları okuyunca mutlu oluyorum , kendimi iyi hissediyorum. iyi ki üye olmuşum.. inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey..
Ben nedense seni çok sevdim. Yazını okuyunca içimin ısındığını farkettim, belki sende kendimi gördüm biraz. Senin çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum, hakettiğin mutluluğa kavuşmanı çok isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?