Bana şans ne zaman gülecek:(

Ay o direksiyon sınavını ben de gecemedim ve pes ettim

Canim oncelikle herkezin bi kaderi vardir ve bu ALLAH rarafindan yaziliyndan gelene razi olmak gerekiyo.Evlenme isine gelince herkezin bi nasibi vardir.O gelip seni bulcak zate.Nasibinde varsa gelir yemenden, nasibinde yoksa ne gelir elden.Sen dua etki cok hayirli bi insan olsun.Evet cok insan evleniyo cocugu oluyo ama ne kadari mutlu.Herkezin bi hayati var.Sen kendikine odaklan ve sabir et bekle

B planı olmalı insan her zaman. Çünkü kader diye bir olgu var. Kendimizin seçemediği. Hiç evlenemeyedebiliriz. O zaman hayatı kendimize zehir etmekten başka bir şeye yaramaz beklemek. Yani beklemek demek zaten = hayatı ertelemek demek. Kendi kendimize mutlu olamazsak bir başkasını mutlu edemeyiz. Ben böyle düşünüyorum. İnsan yalnız gelir yalnız gider gerisi kısmet. Ha birisi olursa süper olur olmazsa da başka şeylerle var olabilmek lazım

Ay o direksiyon sınavını ben de gecemedim ve pes ettim
Pes edersem babam beni keser. Derslerde hiç stop ettirmeyen ben stop ettirdim. Daha doğrusu ayağım kaydı debriajdan öndeki araba ani fren yapmasa bitiyodu sınav son anda gitti. kısmet mi değil anlamadm gitti

Pes edersem babam beni keser. Derslerde hiç stop ettirmeyen ben stop ettirdim. Daha doğrusu ayağım kaydı debriajdan öndeki araba ani fren yapmasa bitiyodu sınav son anda gitti. kısmet mi değil anlamadm gitti
Ben de stop ettirmistimyarım saatte çok uzun bir süre

Stop ettiğinizde geçemiyor musunuz? normalde de bazen öyle ayak debriyajdan kayabilir stop edebilirsiniz. önemli olan panik yapmadan hemen çalıştırmak bence stop etikten sonrasına puan verilmeli ama tabi sistemi bilmiyorum. heyecan yapmayın denemeye devam edin, herkes kullanıyor korkulacak bir şey yok alışınca eğlenceli bile gelecek.

Hayır geçilmiyor ne yazık ki. ama o gün 4 5 kez stop ettirip geçenlere de şahit oldum ya kurslarda var tuhaflık yada komisyonda. ben dönüşte düz giden araçlara yol verdim tam dönecekken önümdeki ani fren yaptı bende durunca ayağım kaymış o an hadi dediler in. derslerde hiç bir şekilde stop ettirmezken nasıl oluyor da sınavda oluyor hala anlamıyorum. park bile yapmayıp geçen insanlar var. adaleti bu ülkede aramamak lazım. bizde kendimizi iyice öğrenmeden alamıyoruz diye avutalım

Onu ben de ediyorum. Ozellikle insan iliskileri konusunda zayifim. Hafif bir kismetsizlik de var.
Asla ilgi duymadigim insanlar benimle ilgileniyor. Nispet yapan bolca kiz tanidigim var. Kendilerini saadet icinde, beni elem ve keder icinde yuzuyor saniyolar.
Tahammul etmek ve olgunlukla karsilamaya calismak zor geliyor artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…