Bana şans ne zaman gülecek:(

Canım emin ol kimsenin hayatı dört dörtlük değil. Bu bölüme bak. Herkesin derdi farklı. Allah yeter ki sağlık versin. İşinde olur, çocuğunda olur. Kpss yi deneyebilirsin bence. Özel şirket çünkü daha zor bence. İkinci Üni okuyabilirsin. Burada çok var çoluklu çocuklu olup üniversite okuyan. Hatta bir üye vardı; nick ini hatırlamıyorum. Evliydi bebeği vardı bir de öğretmendi sanırım ve hukuk okuyordu. Helal olsun demiştim. Master yapabilirsin. Evlilik konusuna gelince; ben hiçbir yaşın geç olduğuna inanmıyorum. 30 olmaz 31 inde evlenirsin Çocuğunda olur. Az önce bir üye konu açtı annem 45 yaşında hamile diye. 35 inden sonra çocuk olmaz diyorlar ama her şeyin en iyisini Allah bilir. Bu yaşa kadar evlenmedim; evlenemeyeceğim; evlensem de çocuğum olmaz deme.

kendi hayatımı yazsam şuraya bukadar olurdu çok iyi anlıyorum seni bir olacak diyorum herşey yoluna girecek ama yok her gün bir birinin aynısı dua ediyorum inşallah düzelir herşey diye yinede şükür tabi

kendi hayatımı yazsam şuraya bukadar olurdu çok iyi anlıyorum seni bir olacak diyorum herşey yoluna girecek ama yok her gün bir birinin aynısı dua ediyorum inşallah düzelir herşey diye yinede şükür tabi

Evet, mesela bir şey olmayınca da demek ki sonu hayırsızmış ileride daha mutsuz olacaktım vs diyorum.. ama sonra bakıyorum sanki herkesin hayatı yolunda benim değil gibi.. ruh halim de değişiyor bir olumlu bir olumsuz olarak :)

Canım.bende öyleyim inan on sene önce en büyük hayalim trenle Avrupa turu yapmak iken geldiğim nokta çok farklı bir gün evlenmeyi düşünmüyorum diyorum bir gün anne olmak istiyorum yaşım otuza gelmeden bebeğim olsun istiyorum ama doğru düzgün biride yok son iki senedir karşıma çıkan teklif edenlerede hiç ısınamadım iş konusunda işten ayrıldım üç aydır bende bulamıyorum. Birde tabi tanıdık görünce hemen işten açıyorlar konuyu iş olmassa evlenmiyormusun sen diyorlar inşallah istediğin gibi olur herşey beş sene sonra bunları gülerek okuruz

Aslinda sanslisin guzel yanindan bak canim ne guzel meslegin var is tecruben var ask meselesine gelince ummadigin zamanda karsina cikar gunu gelince nasip

Nasip evet, bu kadar beklettikten sonra artık bir dediğimi iki etmeyecek biri çıkacak herhalde bu olumsuzlukların üstü ancak böyle kapanır :)) iş de kısmet, şans biraz da elbet bir gün çıkacak..

KPPS yi de denemeyi düşünüyorum, devlet daha iyi gerçekten özel sektördeki şartlara göre.. teşekkürler

Belki hiç evlenmeyeceksin ?
Neden yaşa bagliyorsun belki 50'sınde evleneceksin.
Sağlıklı mısın? Gerisi gelir, dert etme.

Bende insan kaynakları mezunuyum iş arıyorum ama bulamıyorum açıkcası tecrübem olmadığı için iş bulamadıgımı düşünüyordum gerçekten ik sektörü de kötü durumda mı?

Bende insan kaynakları mezunuyum iş arıyorum ama bulamıyorum açıkcası tecrübem olmadığı için iş bulamadıgımı düşünüyordum gerçekten ik sektörü de kötü durumda mı?

açıkçası şu sıralar biraz küçülmeye gitti firmalar genel ekonomik durumdan dolayı ve ne zaman düzelir bilmiyorum evet tecrübesizseniz işiniz bir kat daha zorlaşıyor. staj yaptınız mı bilmiyorum ama staj yaptığınız yerlerle irtibat kurun ya da en azından başlangıç için dönemsel de olsa çalışın.. bir yerden başladığınızda gerisi gelir merak etmeyin. beklentilerinizi çok yüksek tutmayın iş görüşmelerinizde ve işe girdiğinizde sabredin en az 1-2 yıl tecrübeniz olsun. şu an ücret anlamında sıkıntılı o yüzden benim iş arayışım uzadı.. umarım gönlünüze göre olur..

İnşallah sagolun maaşlar nasıl peki 1 2 yıllık tecrübeli eleman 2bin tl alabiliyorum?

Dua ve tevekkül rabbim hayırlı kapılar inşallah sana. Dua ne kapilari aciyo bir bisen al eline yasin kitabını bul derdinin devasini

Herşeyi mükemmel sorunsuz giden insanlar var mıdır bilmiyorum. Her insan hayatının belli dönemlerinde büyük şansızlıklar yaşıyor. Kimi daha az belki. Mesela bugün direksiyondan kaldım babama da fena mahçup durumdayım. Ne bileyim inan varya hayatımda birinin olmasını düşünecek vaktim yok aslında. Çünkü daha hiç bir şeyi yoluna koyamadım. Sen bunun eksikliğini yaşıyorsun anlıyorum her insan sevmek sevilmek ister. Hem nasip kısmet işi. Bir şeyleri yoluna koymadan gelecek evlilikte ekstra sorumluluk ve stres demek. Hayat zaten yeterince zor bir de sorumluluk üstüne sorumluluk beni korkutuyor. Öyle biri olmalı ki hayatı kolaylaştırmalı, her daim destek olabilmeli. Yoksa evlilik çocuk yapmak için çekilecek dert değil. Önce içine sinen bir iş sonra diğerleri.. Kısmet..

Önce iş konusunda bir şeyler yoluna girmeli haklısınız çünkü insan kendi parasını kazandığı zaman tam anlamıyla özgür oluyor.. sorumluluk korkutuyor ama yalnız kalacağım duygusu da korkutuyor bazen. o hayatı kolaylaştıracak, destek olacak kişi çıkmadıkça da sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor. belki ben babamdan gerçekten o desteği ve sevgiyi gördüğüm için kimse beni o şekilde koruyup kollamıyor sanki.. ama olumsuz düşünüp olumsuzluk çekmemek lazım her şeyin bir zamanı var buna ben de inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…