- 27 Ekim 2017
- 77
- 48
- 3
- Konu Sahibi Socialworker
-
Hayatını yoluna koymak için mi sizinleydi? İş ortaklığı gibi ,bana hayatinin yoluna girdigini ve artik birlikte olmamamiz gerektigini soyledi.
Misal?Tamam bende sucluyum bunda payim var
Hiçbir ilişki kestirip atmadan bitmez ama,kesin kararlıysa kestirip atması en güzeli,uzamadan iki taraf da yoluna bakar.ama herseyi boyle kesip atmak mı lazımdi
Artık hayatımda her şey yoluna girdi sana ihtiyacım kalmadı diyen adamın yüzüne tükürürümBugun 4 senelik iliskim bitme noktasina geldi. Belki de bitti ... Cok seviyorum onu herseyim olmustu ama bana artık benni hayatında istemediğini söyledi. çok üzülüyorm sabahtandır ağlıyorum bana hayatinin yoluna girdigini ve artik birlikte olmamamiz gerektigini soyledi. Ben onsuz hayat istemezken bugun boyle oldu. Tamam bende sucluyum bunda payim var ama herseyi boyle kesip atmak mı lazımdi ? Çok içim yanıyor sadece yazmak istedm. Bana hayatimda olmak istiyorsan sevgili gibi bakma bana diyor. Uzulecegin sekilde bakma. O kadar koyuyorki icime .. sindiremiyorm yapamıyorm ne yapacağımı bilemiyorm. Keske bana dese sensiz yapamam koşarım ona . Ama demeyecek biliyorm sırf lafını yememek icin. Ama insan severse gurur önemli olurmu ? Gurur sevgiden de mi ötedir ? Çok canım yanıyor çok..
bu konusmadan bu sonuca varmaniz harika! İci yann insanlara daha dikkatli konusunki birgun icinuz yandigunda ezilmeye calismayinBezdirdin mi adamı naptın ?
ağlıyorum bana hayatinin yoluna girdigini ve artik birlikte olmamamiz gerektigini soyledi
Yok yahu estagfirullah ne sonuca varması. Eksik ve yüzeysel bilgi yazılmışbu konusmadan bu sonuca varmaniz harika! İci yann insanlara daha dikkatli konusunki birgun icinuz yandigunda ezilmeye calismayin
O kadar zoruma gidiyorki cok canım yanıyor. Çok kavgalarımiz oldu ama hic boyle olmadk. Hayatını degistirip beni de cikarma dusuncesi canimi cok yakti. Gelemiyorm gormezden umarsizca davranamiyorum. Buda beni öldürüyor.Sen nesin nasil değersizsinde herşey yoluna girince seni bosverebiliyo.Birak yoluna gitsin evlenseniz baska kisilere kayar bu dusunceyle cok uzuldum insallah acilarin diner ve nasibine biran once kavusursun
Cok canim yaniyor kizlar. Nefesim daraliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?