Bana sevgili gibi bakma....

Socialworker

...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
77
48
3
Bugun 4 senelik iliskim bitme noktasina geldi. Belki de bitti ... Cok seviyorum onu herseyim olmustu ama bana artık benni hayatında istemediğini söyledi. çok üzülüyorm sabahtandır ağlıyorum bana hayatinin yoluna girdigini ve artik birlikte olmamamiz gerektigini soyledi. Ben onsuz hayat istemezken bugun boyle oldu. Tamam bende sucluyum bunda payim var ama herseyi boyle kesip atmak mı lazımdi ? Çok içim yanıyor sadece yazmak istedm. Bana hayatimda olmak istiyorsan sevgili gibi bakma bana diyor. Uzulecegin sekilde bakma. O kadar koyuyorki icime .. sindiremiyorm yapamıyorm ne yapacağımı bilemiyorm. Keske bana dese sensiz yapamam koşarım ona . Ama demeyecek biliyorm sırf lafını yememek icin. Ama insan severse gurur önemli olurmu ? Gurur sevgiden de mi ötedir ? Çok canım yanıyor çok..

Bana sevgili gibi bakma ne demek... Size karşı sevgisi mi bitti bu insanın? Aranızdaki problemler çok mu ciddi?

Benim şahsi fikrim:gurur sevginin gerisindedir, çünkü sevgi dünyadaki her şeyden çok daha güçlüdür. ben gerçekten seviyorsam ve sevdiğim insanın bana saygısız bir durumu olmadıysa elimden gelen her şeyi yaparım, vicdanımı dinlerim.. aranızdaki problemi bilseydik daha iyi yorumlarda bulunurduk..

Şuan hiç unutamayacaksın gibi gelir ama bir gün unutacaksın acıların geçecek. Hayatta kim 1 defa sevip onunla sonuna kadar devam etmiştir ki nadirdir bu. Bana da önceki ayrılıklarımda öyle gelirdi ama şimdi hatırlamam bile.

Ayrıca istemiyorsa yoluna bakmalısın da 4 sene sevgili olup bana sevgili gibi bakma demek hangi mantık çözemedim..

bana hayatinin yoluna girdigini ve artik birlikte olmamamiz gerektigini soyledi.
Hayatını yoluna koymak için mi sizinleydi? İş ortaklığı gibi ,

Tamam bende sucluyum bunda payim var
Misal?

ama herseyi boyle kesip atmak mı lazımdi
Hiçbir ilişki kestirip atmadan bitmez ama,kesin kararlıysa kestirip atması en güzeli,uzamadan iki taraf da yoluna bakar.

Artık hayatımda her şey yoluna girdi sana ihtiyacım kalmadı diyen adamın yüzüne tükürürüm
nasıl soğumuyorsun bu adamdan da ne yapacağım diye ağlıyorsun

bu konusmadan bu sonuca varmaniz harika! İci yann insanlara daha dikkatli konusunki birgun icinuz yandigunda ezilmeye calismayin
Yok yahu estagfirullah ne sonuca varması. Eksik ve yüzeysel bilgi yazılmış
Bi çok konuda "bende üstüne çok gittim" şeklinde dert yanan hanımlar var. Ona istinaden böyle birşey söz konusu mu babında yazdım. Özür dilerim kusura bakmasın konu sahibi

Sen nesin nasil değersizsinde herşey yoluna girince seni bosverebiliyo.Birak yoluna gitsin evlenseniz baska kisilere kayar bu dusunceyle cok uzuldum insallah acilarin diner ve nasibine biran once kavusursun

Sen nesin nasil değersizsinde herşey yoluna girince seni bosverebiliyo.Birak yoluna gitsin evlenseniz baska kisilere kayar bu dusunceyle cok uzuldum insallah acilarin diner ve nasibine biran once kavusursun
O kadar zoruma gidiyorki cok canım yanıyor. Çok kavgalarımiz oldu ama hic boyle olmadk. Hayatını degistirip beni de cikarma dusuncesi canimi cok yakti. Gelemiyorm gormezden umarsizca davranamiyorum. Buda beni öldürüyor.

Cok canim yaniyor kizlar. Nefesim daraliyor

4 sene geçtiyse geçti.
Cana geleceğine mala gelsin, sende daha fazla kendini yıpratma kendine gelmen için tekrar et içinden " Adam beni 4 sene boyunca yarasına bastı,yarabandı yaptı"
Silkelen kadınlara da kızıyorum ben , bu gibi adamlara üzülmeyin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…