Bana umut olun lütfen.

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
Herkese iyi akşamlar. Şu an hayatımda hiçbir şey istediğim gibi değil. Normalde üniversite öğrencisiyim ama şimdi okul da olmadığı için iyice boşluğa düştüm. Öyle bir şey olsun ki hayatım değişsin istiyorum, tabi ki her şey mükemmel olsun beklentim yok ama biraz olsun mutlu olmak istiyorum.

Şimdi bana umut olacak cevaplar almayı umarak soruyorum. Hiç "şöyle oldu ve hayatım değişti, mutlu oldum, bir şeyler düzeldi." dediğiniz bir şey var mı? Hayatınızda bir dönüm noktası oldu mu hiç?

Belki biraz safça bir soru ama güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

İşe gir kafan dağılsın yada ingilizce yada kpss falan çalış
Boş zamanlarımda ne yapmalıyım diye bir konu açmadım. Hayatım birçok bakımdan çıkmaza girmiş durumda, sadece umut olacak güzel şeyler paylaşılmasını istemiştim.

kendine teşekkür etmeyi öğren insanlara da başkalarının hayallerini gerçekleştir ve hayatından kötü olan herşeyi çıkar

Hiç unutmam. 2015 Haziran ayıydı. Benim için herşey bitmişti. Hayatımın hatasını yaptığımın bende farkındaydım. O günüm ağlamakla, bu hatayı nasıl telafi ederim deyip, düşünmekle geçmişti. Hayata küsüp, kabuğuma çekildim. İşten eve, evden işe derken bir haftamı böyle geçirdim. Tam bitti dediğim de açtı tüm çiçeklerim. Her aklıma geldiğinde duygusallaşırım. Oldukça katı bir insanken. Sen merak etme hiç beklenmedik zaman da öyle şeyler oluyor ki. Sanki biri, o anı sana hazırlayıp sunuyor, sana da yaşaması kalıyor.

İşte istediğim böyle bir şeydi

Boş zamanlarımda ne yapmalıyım diye bir konu açmadım. Hayatım birçok bakımdan çıkmaza girmiş durumda, sadece umut olacak güzel şeyler paylaşılmasını istemiştim.

Bunlar boş zaman aktiviteleri değil. Gelecek için insanların senelerce K.nı yırttıgı hayat gayeleri. Senin için boş zaman olayı ise başka

Hayatımda 3 kere mucize yaşadım, bizim için mucize Rabbim için değil.. 2004 yılı bitti dediğim anda hayatim değişti, 2009 yılı öldüm dediğim anda dirildim, 2011 yılında ise buraya kadarmış dilakzn daha ne kadar mucize yasayacksin ki dedim ve yine hayata tutunacak çok güzel şeyler yaşadım.
İnan, hayatın sana güzel sürprizler yapacağına inan. Umud et, sabret..
Sana yol gösteremem ama muhakkak her karanlık aydinlanir

Ben mucizelere inanıyorum hala.
İyi şeylerin, beklemeyi kestiğimizde sırayla karşımıza çıkmasına da.

Tam 9 ay önce. 3 ay sürecek bir boşluğa düştüm. Bana sorsan kalan hayatımı dakikasına kadar planlamıştım.
Ama bir mucize oldu. Hiçbirine gerek kalmadı.

Bir gülümseme dünyayı değiştirebilir.
Nefes aldığın sürece umut vardır
Yeter ki umut edelim.

Sevdiğim adam kanserle mücadele ediyor.

Hem de irili ufaklıları da sayarsak on dokuz yaşından bu yana yedinci kez.

Bu sefer doktorlar ümit vermediler, öldürdüler bizi.

Ağlamaktan içimin çıktığı bi gün iki kitap aldım, umut ve dua dolu.

"Size Bir Sır Vereceğim" ve "Hızır Dokunsun Dualarına".

Dua etmeyi bile bilmediğimi gördüm, çok şeyden bihaber yaşadığımı.

Dua etmeyi öğrenince ve kuru kuru umut etmeyi bırakıp harekete geçince öyle şeyler oldu ki.

En güzeli doktorların hakkında umutsuz konuştuğu hastamızın bilinci yerine geldi, yemezse ölür denirken, yemek yemekten aciz haldeyken can geldi şükür, tıbbın şans vermediğine Allah şans verdi.

Hala tehlike bitmiş değil ama umudumu hiçbir doktor bitiremez çünkü ne istediğimi, nasıl istemem gerektiğini öğrendim artık, şimdiye kadar okuduğum kitapların zaman kaybı olduğunu da...

Buradaki altın kalpli insanlar o kitabın öğütlerini uygulamama yardım ettiler, siz hazır olunca doğru zaman ve doğru insanlar buluşuyor, harika şeyler oluyor, inşallah sonu da güzel olacak.

Kendine bir iyilik yapmak isteyen herkes bu iki kitabı okusun, keşke yıllar önce bu kitapları edinme şansım olsaydı, bu kadar vakit kaybetmeseydim ama zamanı ancak gelmiş demek ki.

Umarım bunları sıradan kişisel gelişim kitaplarıyla karıştırmaz ve öylesine bir tavsiye olarak kabul etmezsiniz, umudu ve sizi harekete geçirecek gücü arıyorsanız bu kitaplar kesinlikle doğru adres.

2013 benim icin korkunc bir yildi. Hayattan umidimi kesmistim. Bir cikis goremiyordum. Kendi kabuguma cekildim. Bu durum bir sene surdu. Bir telefonla tum hayatim degisti. Benim icin yeni bir hayat basladi.

Ne kadar şanslısın. Üniversite okuyorsun o kadar boş vaktin var ki hayatına heyacan katacak şeyler istiyorsun. 17 yaşında okumak istediğim, üniversiteyi kazandığım halde okuyamadım. Arkadaşlarım gezip tozup eğlenirken ben çalıştığım yerim en küçüğü olarak sömürülüyordum. Arkadaşlarım mahallede oyun oynarken çalışıyordum. Sosyal ben sadece patron bozuntusuna para kazandırıyordum. Hergün ölmek istiyordum.

Yıllar geçti kendimi bu boşluktan kurtarmak istediğimde ve bunu eyleme döktüğümde herşey değişmeye başladı. Bunların hepsi içimizdeki enerjiden kaynaklı, enerjimizde çevremiz, ailemizle ilişkili.
Umarım aradığın ışığı bulursun...

27 ağustos 2014'ten önce yaşamıyordum.
Son kalan nefesimi bile hesaplamıştım.
Sonra mucizem geldi ve gitti
Artık gene bıraktığı yerdeyim.
Gene hesaplıyorum.
Belki gene gelir o mucizem.

Ü

bi anda olmasa da yavaş yavaş değiştirebilirsin hayatını, bu senin elinde.
biz insanlar ne kadar da kolaya kaçmayı seviyoruz, her şey bi anda olsun istiyoruz

Ne güzel bir mesaj, çok teşekkür ederim..

Umut gerçekten önemli, çok teşekkür ederim..

2013 benim icin korkunc bir yildi. Hayattan umidimi kesmistim. Bir cikis goremiyordum. Kendi kabuguma cekildim. Bu durum bir sene surdu. Bir telefonla tum hayatim degisti. Benim icin yeni bir hayat basladi.
Ne güzel ya, işte böyle şeyler insana umut veriyor. Bir telefonla değişen hayat... Umarım hayatınız hep güzel devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…