Bana umut olun lütfen.

Herşey anlamsız gelip ruhu daralıyor insanın bana da oluyo ama çözümünü bulamadım ben

Umutsuz devam ederken bir günde hayatım değiştiğini düşünüp çok mutlu olmuştum ki hayatımın en mutsuz zamanini yasamak üzere adım attığımi bilmiyordum
2yildir da o mucizeyi bekliyorum ama gelmiyor sağolsun
Konuyu takipteyim.

Ben de bekliyorum ama gelmiyor, acaba beklemeyi bırakınca bir anda mı gelir böyle şeyler?

Will Smith in oglu ile oynadigi umudunu kaybetme filmini izlemenizi oneririm.

Aşık olunca her şey değişiyor. Bazen iyi anlamda bazen kötü anlamda karşıdaki insanın kim olduğuyla alakalı. Ama çok başka biri oluyor insan, şaşırıyor ben böyle biri hiç değildim diye. Ne zaman geleceği belli olmaz, bilmiyorum hayatında biri var mı. Yoksa elbet çıkıverecek bir gün. Her şeyin en güzelini yaşarsın inşallah, hayatta bol şans

Bunu bende çok merak ediyorum. Herşey çok sıradan hayatımda.. Kıskanmak değil ama bazen çok imreniyorum herşeyi yolunda giden insanlara. Bnm için bi kaç problemimin hallolması olabilirdi mesela çok da sıradan ama normal olmak yeterdi. Yinede şükretmek lazım tabi

Üniversiteye başladığımda her şey daha güzel oldu

Hayatımda biri yok, umarım güzel şeylerle birlikte gelir. Teşekkürler

Hayatinin guzellesmesi icin ille de hayatina biri girmesi sart degil. Hayatini sen guzellestirebilirsin. Dusunceler duygulara yansir. Nasil dusunursen oyle hissedersin. Kotu dusunursen butun gunun moralsiz mutsuz gecer. Kotu dusunceleri kaldir kafandan. Ne zaman oyle seyler dusunsen baska seyler dusunmeye odaklan. Mucizeler var evet. Ben yasadim. Hayatimin en diplerindeydim. Kuyuya inmis gibiydim hic cikamayacakmis gibiydim. Bir seneden fazla aci cektim. Ama hic birsey sonsuza kadar surmuyor. Gece varsa gunduz de var. Gunes hergun doguyorsa umut da var. Yeter ki sen umudunu kaybetme.

Beynine ben mutluyum komutunu ver
Neleri yapmak hosuna gidiyorsa onlariyap
Mutluluk kendi gelmez cagir onu
Hersey kafanda bitiyor
Kendine zaman ayir

Konuyu yanlış anlayanlar var sanırım. Pozitif bir insanım normalde, her şey beyinde bitiyor vs tavsiyeleri istemiyorum.

Sadece şöyle bir şey yaşadım ve hayatım güzelleşti tarzı örnekleri istemiştim varsa..

Öyle olan durumlarda yeşillik bir yere gidip çayı eline alıyorum nefes alıyorum ve diyorum evet yüzlerce onlarca sıkıntı var ama çok şükür şuan bu havayı soluyabiliyorum, yaşıyorum. Aşkım kapışmak carpe diem diye bi kitabı var çok güzel an'da kalmayı öğretiyor insana tavsiye ederim. Onun dışında aklınıza birsey gelince bir sıkıntı tebelles olunca içinizden aman deyin sadece ise yarıyor gerçekten dünyayı ben mi kurtaricam deyin.. Ben önceden herseyi kafama takardim geceleri düşünmekten uyuyamazdim şimdi tinnamiyorum

• saçlarını kestir boyat ve alışveriş yap güzel birde yemek ye dışarıda oohhh :)

Benimde var
Liseden mezun olduktan sonra belli bir süre sonra iş görüşmelerine gitmeye başladık arkadaşımla . Sonra o işe başladı ,ben bir yıl kadar iş bulamadım .Bu sırada aöf okuyorum .Bir gün iş görüşmesine gitmiştim ,herşey tamamlandı.Eve gelirken yolda birde müdürümüze gösterelim cvnizi dediler .Tabi orda çaktım birşeylerin olumsuz olduğunu .Ağladım günlerce isyan ettim kimi Zaman. Sonra ben namaz kılmayı bilmeyen insan namaz kılmaya başladım .Bunalıma girmiştim resmen .Bir gün evde bilgisayar başındayken telefonun sesini duymadım .Annem telefonun çalıyor Dedi ,bakmamla kapanması bir oldu .Arayan bir daha arasın dedim .Şu an 7 yıldır çalıştığım işyerimden aranmıştım tekrardan . Çok şükür iyi bir işim var .Rabbim herkese nasp etsin .
Şu an aşk hayatımdan dolayı çok umutsuzum dipteyim resmen .allahım inşallah bir mucize çıkarır karşıma
Herşey gönlünce olsun inşallah canım

Amin, Allah size de istediklerinizi versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…