- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
Ben de bekliyorum ama gelmiyor, acaba beklemeyi bırakınca bir anda mı gelir böyle şeyler?Umutsuz devam ederken bir günde hayatım değiştiğini düşünüp çok mutlu olmuştum ki hayatımın en mutsuz zamanini yasamak üzere adım attığımi bilmiyordum
2yildir da o mucizeyi bekliyorum ama gelmiyor sağolsun
Konuyu takipteyim.
Üniversiteye başladığımda her şey daha güzel olduHerkese iyi akşamlar. Şu an hayatımda hiçbir şey istediğim gibi değil. Normalde üniversite öğrencisiyim ama şimdi okul da olmadığı için iyice boşluğa düştüm. Öyle bir şey olsun ki hayatım değişsin istiyorum, tabi ki her şey mükemmel olsun beklentim yok ama biraz olsun mutlu olmak istiyorum.
Şimdi bana umut olacak cevaplar almayı umarak soruyorum. Hiç "şöyle oldu ve hayatım değişti, mutlu oldum, bir şeyler düzeldi." dediğiniz bir şey var mı? Hayatınızda bir dönüm noktası oldu mu hiç?
Belki biraz safça bir soru ama güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Hayatımda biri yok, umarım güzel şeylerle birlikte gelir. TeşekkürlerAşık olunca her şey değişiyor. Bazen iyi anlamda bazen kötü anlamda karşıdaki insanın kim olduğuyla alakalı. Ama çok başka biri oluyor insan, şaşırıyor ben böyle biri hiç değildim diye. Ne zaman geleceği belli olmaz, bilmiyorum hayatında biri var mı. Yoksa elbet çıkıverecek bir gün. Her şeyin en güzelini yaşarsın inşallah, hayatta bol şans
Amin, Allah size de istediklerinizi versin.Benimde var
Liseden mezun olduktan sonra belli bir süre sonra iş görüşmelerine gitmeye başladık arkadaşımla . Sonra o işe başladı ,ben bir yıl kadar iş bulamadım .Bu sırada aöf okuyorum .Bir gün iş görüşmesine gitmiştim ,herşey tamamlandı.Eve gelirken yolda birde müdürümüze gösterelim cvnizi dediler .Tabi orda çaktım birşeylerin olumsuz olduğunu .Ağladım günlerce isyan ettim kimi Zaman. Sonra ben namaz kılmayı bilmeyen insan namaz kılmaya başladım .Bunalıma girmiştim resmen .Bir gün evde bilgisayar başındayken telefonun sesini duymadım .Annem telefonun çalıyor Dedi ,bakmamla kapanması bir oldu .Arayan bir daha arasın dedim .Şu an 7 yıldır çalıştığım işyerimden aranmıştım tekrardan . Çok şükür iyi bir işim var .Rabbim herkese nasp etsin .
Şu an aşk hayatımdan dolayı çok umutsuzum dipteyim resmen .allahım inşallah bir mucize çıkarır karşıma
Herşey gönlünce olsun inşallah canım
AminAmin, Allah size de istediklerinizi versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?