tabii kocasinin yuz goz olup yeni basladigi iste
yalakalik yapacam diye bir kac kadina yandas olmasi normal
olabilir oyle seyler
sirf abartili bir sekilde tepki verdi diye
yuzune koluna vurulmasida normal !
onu bu hale ben getırdım ettiği hakaretlere rağmen bır şekılde unutup evlılığıme devam ettim
yaptığı resmen kadın muhabbeti ve dedıkodu
Dayak hiçbir şekilde savunulamaz. Buna tabiki li karsıyım. Ancak kavganız konusunda Kusura bakmayın ama bence siz haksızsızınız. Davranıs seklınız cok saygısızca olmuş. Netıcede eşiniz koskoca adam size sadık olduktan sonra kiminle nasıl arkadaşlık kuracağına o karar vermeli bence. Bende çalışıyorum ve 7 erkekle aynı oda da oturuyorum. Tek bayan. Bır coguyla geyık muhabbetı de yapıyorum, ofıste sevılmeyenlerı de cekıstıyorum hatta sızın ıcın sanırım kocanızı oldurme sebebı olurdu ama oglen yemeğe bıle çıkıyorum. Bu arada onların bır kısmı da evlı ben de evlıyım. Esıme de onlarla yaptığım muhabbetlerkı komık seylerı v.s. anlatıyorum guluyoruz beraber.
kadınla erkek sadece kotu nıyetlı yaklaşmıyor bırbırbıne. Kendınızı kocanızın yerıne koyarsanız belkı onu anlayabılırısınız. Anlayışlı bir eş evliliğin devamında bence çok önemli.
Neticede şiddet kısmıyla ilgili aranızda camı kapatma yüzünden bır arbede mı oldu yoksa dırek sana vurmak amaçlı yapıldı yazdıklarından tam anlayamadım. O yüzden şiddet kısmını dışarıda tutarak söylüyorum. Böyle saçma bir boşanma sebebi bence olamaz...
ama biliyorlar ondan hoslanmadıgımı demiş
sizin o kadar üstünü gitmeniz normalmı sankı karısınızdakı 7 yasındakı ılkokul cocugu yarın gelıcem sunu bunu yapıcam dıye sacmalımıssınız ,
merak edıyorum gercekten onun agzından maıl yada ıs yerıne gıdecekmıydınız hayır gıtmeyeceksenız bosuna sıddet gormussunuz ....
(kadınların ; soyledıgı seylerı yapamayacaklarında - yapmayacaklarında basına bır suru ıs actıklarını dusunuyorum)
senin tepkilerinin yersiz olması onun şiddetini asla haksız çıkartmaz.
Sinirlendiğinde kendine hakim olacak irade yokmuş demekki beyefendide.
Bu tarz şeyler bi kere olduysa hep olur,pişman olup bırakanı görmedim ben.
Güçlü bir kadına benziyorsun,çoluk çocuğunda yok...
Gönlünden ne geçiyosa öyle yap
Dayak hiçbir şekilde savunulamaz. Buna tabiki li karsıyım. Ancak kavganız konusunda Kusura bakmayın ama bence siz haksızsızınız. Davranıs seklınız cok saygısızca olmuş. Netıcede eşiniz koskoca adam size sadık olduktan sonra kiminle nasıl arkadaşlık kuracağına o karar vermeli bence. Bende çalışıyorum ve 7 erkekle aynı oda da oturuyorum. Tek bayan. Bır coguyla geyık muhabbetı de yapıyorum, ofıste sevılmeyenlerı de cekıstıyorum hatta sızın ıcın sanırım kocanızı oldurme sebebı olurdu ama oglen yemeğe bıle çıkıyorum. Bu arada onların bır kısmı da evlı ben de evlıyım. Esıme de onlarla yaptığım muhabbetlerkı komık seylerı v.s. anlatıyorum guluyoruz beraber.
kadınla erkek sadece kotu nıyetlı yaklaşmıyor bırbırbıne. Kendınızı kocanızın yerıne koyarsanız belkı onu anlayabılırısınız. Anlayışlı bir eş evliliğin devamında bence çok önemli.
Neticede şiddet kısmıyla ilgili aranızda camı kapatma yüzünden bır arbede mı oldu yoksa dırek sana vurmak amaçlı yapıldı yazdıklarından tam anlayamadım. O yüzden şiddet kısmını dışarıda tutarak söylüyorum. Böyle saçma bir boşanma sebebi bence olamaz...
sonucta bır tokat ve kola vurulması yapılacakları engelleyemez değilmi ?
madem konu sahıbı neden maıle cevap verip ''eşini rezil etmedi''
+ bugun iş yerine gidip müdürüne arkadaşlarına yapacaklarını yapmayıp ''Eşini küçük düşürmedi''
bende bunu anlamıyorum yapacagın yok yazık ceneyede cene kaslarınada sınırlerınede adamın sınırlerınede sıddet gordugun yerlerede
ben sıddet gordugum bır adamla evlı kalmazdım kalıyorsamda kendımı korumayı ogrenır dört nala hareketlere bulunmazdım
konu sahıbı kıskandım kıskanclıktan gozum dondu dese eyvallah 'ta
onuda demıyor
eşimin anlattıkları ile yaptıkları bırbırını tutmuyor
evt konuşmuştuk bu konuyu rahatsızlığımı dese sorun yok ısrarla konuşmadık diyor
eşimin hemcislerimle hemcinsimi çekıştırmsene mudahle ederım
doğrusunu anlatmaya çalışırım kendımce
maıllerdekı tarz çok çirkındı o bayanın yerınde olmak ıstemezdım
bunu çözmenın yolu çocuk sevıyesındekı maıller değıl ki
fikrımı söyledım tepkısı çoktu
fıkrımı sözümü ıstemıyorsa, bana anlatmasın bunları
arada sevgi saygı bittiyse zaten herşey biter..bende nefret ederim, çok konuşan erkekten ve hele ki dedikodu yapan erkekten..ama ne bileyim, belki düzeltebilirsiniz birşeyleri, ani karar verme derim..
Ben olsam ben de sorardım o mailin hesabını. Kadının arkasından konuşacaklarına gidip şikayet edebilirler bi yanlışı varsa.
Eşinin böyle büyük tepki vermesine de anlam veremedim. Yeni işine girince bana karşı değişti diyosun.
Şimdi de şiddet girmiş işin içine.
Bu evlilik bitmezse çok büyük şeyler verirsiniz kendinizden, ama biterse hayırlı olur heralde bilemicem :26:
bence mail atında boşuna dayak yememiş olun en azından
kocanızda döverek size istediğini yaptıramayacağı anlasın[/QUO
şuan o kadar sinirlıyım ki atmamak için zor tutuyorum kendımı hatta geceden beriii
kime atmam uygun olur maılı, karar veremedım
yada atmalıyım??
bence mail atında boşuna dayak yememiş olun en azından
kocanızda döverek size istediğini yaptıramayacağı anlasın[/QUO
şuan o kadar sinirlıyım ki atmamak için zor tutuyorum kendımı hatta geceden beriii
kime atmam uygun olur maılı, karar veremedım
yada atmalıyım??
tabi tabi atın, eşiniz iş yerinde rezil olsun. müdürden de size kocaman "size ne hanımefendi" cevabı gelsin. akşam eve gelsin eşiniz, zaten vuruyor diyorsunuz tam olsun.. ben bazı kadınları hiç anlamıyorum, neden dertsiz başlarına dert ararlar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?