Bana vurdu nefret edıyorum ondan :(

tabii kocasinin yuz goz olup yeni basladigi iste
yalakalik yapacam diye bir kac kadina yandas olmasi normal
olabilir oyle seyler

sirf abartili bir sekilde tepki verdi diye
yuzune koluna vurulmasida normal !

yazdığın ile ağlattın benı

anlaşılmak ne güzel
sen haklısın sözleri duymak değıl illa ama artık sanırım kendımı anlatmaya çalışıyorum

ilk defa deıl vurması dıye yazdım ama kımsenın dıkkatını çekmemiş

onu bu hale ben getırdım ettiği hakaretlere rağmen bır şekılde unutup evlılığıme devam ettim

yaptığı resmen kadın muhabbeti ve dedıkodu

arada sevgi saygı bittiyse zaten herşey biter..bende nefret ederim, çok konuşan erkekten ve hele ki dedikodu yapan erkekten..ama ne bileyim, belki düzeltebilirsiniz birşeyleri, ani karar verme derim..

sonucta bır tokat ve kola vurulması yapılacakları engelleyemez değilmi ?
madem konu sahıbı neden maıle cevap verip ''eşini rezil etmedi''

+ bugun iş yerine gidip müdürüne arkadaşlarına yapacaklarını yapmayıp ''Eşini küçük düşürmedi''

bende bunu anlamıyorum yapacagın yok yazık ceneyede cene kaslarınada sınırlerınede adamın sınırlerınede sıddet gordugun yerlerede

ben sıddet gordugum bır adamla evlı kalmazdım kalıyorsamda kendımı korumayı ogrenır dört nala hareketlere bulunmazdım

konu sahıbı kıskandım kıskanclıktan gozum dondu dese eyvallah 'ta
onuda demıyor

Son düzenleme:
Ben olsam ben de sorardım o mailin hesabını. Kadının arkasından konuşacaklarına gidip şikayet edebilirler bi yanlışı varsa.
Eşinin böyle büyük tepki vermesine de anlam veremedim. Yeni işine girince bana karşı değişti diyosun.
Şimdi de şiddet girmiş işin içine.
Bu evlilik bitmezse çok büyük şeyler verirsiniz kendinizden, ama biterse hayırlı olur heralde bilemicem :26:

bence mail atında boşuna dayak yememiş olun en azından

kocanızda döverek size istediğini yaptıramayacağı anlasın

cnm her zaman mukemmel iyi insan olduğundan

kımse hakkında köyü bişey düşünmedğinden bahseder

kendısı beni beğenmezken akıl verırken bu hoş mu yani şimdi

ben bu maılleri bı adres alıp müdürne göndersem işten çıkarırlar yazanları

tabı kı yapmayacaktım

salak kelımesıyle sinirine ile söyledım

baştan da gayet sakin bu tarz hıç hoş değil çözümü de bu değil

yaaa kendısı ile yaa müdürnüzle ile konuşabılırsınız maılıne cvp ver ,

bu tarz konuşmaların içinde olmak istemıyorum yazabılırsın dedim

çok kötü söyledğim şeyler

tepkısnde haklı mı?

vurmadan önce bana bakışını görmelıydınız boğacak nerdeyse

Hemen konuya geçmek istıyorum.eşim iş değiştirdi temız işyeri farklı kurumsal maaşı da yüksek.
Hayırlı olsun ne güzel...

Eski işyerınde çalışırken etrafında çalışan kadın hiç yoktu bu arada 3 kadınla aynı masada oturuyor
Burada da bir sorun göremiyorum, ben de ofiste 12 erkekle birlikte çalışıyorum tek bayanım.

Öncekı konumdan bılenler bilir.ve eşim özellıkle iş değişimden sonra bana karşı da fazlasıyla değişti.
Neyse bu kadınlardan biri işe yeni girmiş,konuşma şeklı kaba,bağırarak konuşan,elındekı bardak tlfon ne varsa masaya çarpan vs. böyle şikayetler edıyordu banaHerkesin sıkıntısı varmış bu kadınla ve diğer 3 bayan farklı zamanlarda tartışmış yenı işe gıren hanımla Dün tesadüfen bır maıl gördüm x hanım yenı işe giren hanımla ilgili dalga geçerek maıl atmış ,2 bayana ve eşime.
Mailleri size eşiniz mi gösterdi? Yoksa siz tesadüfen mi karıştırdınız da gördünüz? Evlilik iki kişinin birbirinin hayatını satın alması demek değildir, evlilik iki kişinin aynı evin içinde hem kendi hayatlarını hem de birlikte olacakları hayatlarını yaşayabilecekleri yerdir, sık boğaz etmeye, daraltmaya gelmez..

Ben ‘onların tartışmasından sanane ,niçin bu maılı onca erkek içinden sadece sana göndermiş.bu yapılan hiç hoş değil
Eşim;‘bende rahatsız oluyorum , o yüzden olamaz mı’dedi yüzünü gözlerını görsenız boğacak benı nerdeyse
Gerginliği var bir şeylere demek ki... İletişim probleminiz geçmişe dayanıyor sanki

Ben; Maılıne cvp verır mısn? Bu tarz hıç hoş değil,bu konuların içinde olmak istemedığını falan yazabılırsın
Yada toplanıp, bu hanımla rahatsızlıklarınızı dile getırebılır veya müdürnüzle konuşabılırsınız ne gerek var bu çocukça maıllere ‘ dedım
Bu söyledıklerımde çok mu yanlışım ben.
Yanlışsınız, çalışan eşiniz, siz annesimisiniz? ya da karşınızdaki çocuğunuz mu? Koca adama şunu yaz bunu yaz diyorsunuz. Siz çalışıyor musunuz? İş hayatında ne dedikodular döner, insanın tüm günü evinden daha fazla süresi iş yerinde geçer ve çalıştığı yerde sohbet edecek birilerini mutlaka arar..
Eşim;‘Gönderemem yazamam hıçbişey ‘deyınce
Ben;‘bende senın adına ben yazarım o zaman ‘dedım
Bu daha da beter, eşim bana böyle bir şey söylese inanın kıyameti kopartırdım! O kimki benim iş yerime veliim gibi yazacak çizecek beni küçük düşürecek. Gururuma yediremem bir kere...

Eşim;‘salak mısın sen nelerle uğraşıyorsun?’ dişlerini sıkarak söyleyince iyice sinirlendim bu kaçıncı benımle bu şekılde konuşuyor.
Demek ki saygıyı bitirmişsiniz birbirinize karşı ki bu sözlere maruz kalıyorsunuz..

Ben;‘farklı bır maıl alıp müdürünüze gönderceğim, o maılı yada yarın işyerine gidip soracağım bu hanımlara ,senınle ndn dedıkodu yapıyorlar’ gibi bişeyler söyledım
Hatanız hala devam ediyor, siz gereksiz bir şeyin içine dahil oluyor üç yaşındaki çocuğu babasına şikayet eder gibi müdürüne mail yazmakla tehdit ediyorsunuz, üstelik yeni girdiği ve kendisini kabul ettirmeye çalıştığı bir iş yerinde!

Yapacağım değıl tabıkı,sinirle söyledım bunları
Eşim;böyle bırşey yaparsan s…..git, boşanırım senden
Ben;ayyy çok korktum falan derken sesler yükseldı
Sizde ne saygı kalmış, ne de başka bir şey...

Camı kapatmaya çalıştı ben açmaya çalışırken yüzüme ve koluma vurdu 
Ben;Mılletın kadınları için bı bana vurmadığın kaldı’ deyınce
Hiç bir kadın hangi şart altında olursa olsun şiddeti haketmez, hiç bir erkek de öküz değilse, cahil değilse durup dururken bir kadına vurmaz...

‘Daha vurmadım bıle’ oldu cvbı
Daha önce eşimin ailesi benı ıstemıyor dıye görüşmedığını yazmıştım.
Zaten canım ve içim acırken,
‘ahhhh zamanında…..(sustu).demekkı gördükleri bir şey varmış’ dedı
Beynimden vurulmuşa döndüm,elıme ne geçtıyse yere çarptım
Yattı bırkaç saat uyandı
Nedır pişmanlığın,zorla mı evlısın benımle .sen bana vuramazsın,vurmaya yeltenemezsın,sen kendını ne sanıyorsun ‘ dedim doğru dürüst cvp vermeden
Evle ilgili aptalca sorular sordu sanıyor ki,bırkaç günlük küslükten sonra barışacağız
Not:herhangı bır yerımde ufacık zedelenme olsaydı polis çağıracaktım
Sonuç:Bitti bu evlilik
Bazen bitmesinde hayır mı var acaba diye düşünmüyor değilim, saygının olmadığı şiddettin başladığı noktada zorlama evlilikler yürümez ki...

Allah'ım bana doğru yolu göstersin

hayırlısı

hiç çalıştınız mı biliyorum ama iş yerinde ki kadınlar neden bu kadar sorun onu anlayamadım. Mail da atar, arar da onlar iş arkadaşı. Bunu bu kadar sorun haline getirmenin, fikrinizi sormadığı halde eşinize akıl vermeniz ve hatta müdahale etmeniz saçmalık kusura bakmayın. Bu kavgada kaba kuvvet olmasaydı eşiniz yerden göğe kadar haklıydı. Size vurması çok büyük bir hatadır. affedip affetmemek size kalmış. ama bana kalırsa boşan kocandan adam bundan sonraki hayatında bari mutlu olsun.

Son düzenleme:
maillere karışmakta haklısınız çünkü bu iş amaçlı atılmış bir mail değil,
bu dedikodu için atılmış ve mail atılıyorsa yüzyüze de bunu konuşuyorlar demektir.
siz isteğinizi söylemişsiniz, o düzgün bir tepki vermemiş.
sonuç olarak kavga büyümüş olmayacak yerlere gelmiş maalesef.
fakat ben kavganın büyümesinde sizin bir hatanızı göremedim.
o sertleşmiş, ne o dişlerini sıkmalar hele ki vurmalar..
söyledikleri de ağır şeyler demek ki bir gördükleri varmış ne demek.
zorla mı evlendi sizinle evlenmeseymiş..
bence haklısınız, bunu anlamasını bekleyin, şans verin eşinize.
hemen boşanmayı düşünmeyin bence kolay kurulmuyor bir aile.

eşimin anlattıkları ile yaptıkları bırbırını tutmuyor

evt konuşmuştuk bu konuyu rahatsızlığımı dese sorun yok ısrarla konuşmadık diyor

eşimin hemcislerimle hemcinsimi çekıştırmsene mudahle ederım

doğrusunu anlatmaya çalışırım kendımce

maıllerdekı tarz çok çirkındı o bayanın yerınde olmak ıstemezdım

bunu çözmenın yolu çocuk sevıyesındekı maıller değıl ki

fikrımı söyledım tepkısı çoktu

fıkrımı sözümü ıstemıyorsa, bana anlatmasın bunları

hiç hoşlanmadığım bir durum. erkeklerin hele de kadınlarla dedikodu yapması yılışık, iğrenç gözükür gözüme. tepkinde haklısın ben olsam belki daha ağır bir tepki vermiştim. yalnız konunun tamamını okuyamadım pencere açma olayını anlamadım ne bilim o sinirle pencereyi açıp bağıracak mıydın ya da öyle mi sandı kocan bilmiyorum ama her ne sebeple olursa olsun sana vuramaz elalemin gereksiz insanları yüzünden. evliliğinle ilgili kararı sen vereceksin sonuçta ama kendini ezdirme asla gerekirse adli yollara da başvrursun olaylar bu kadar büyümesin istiyorsan da bir süre ayrı kalın bence

siz tepkısız kalırdınız yani

1 bayanı 3 bayanla eşinizin dedıkodusuna kayıtsız kalırdınız yani

ben anlatamadım kendısı süreklı mukemmel ve doğru ınsan olduğunudan bahseder

bu yaptıkları size normal gelıyor yanı

ne dıyeyım sızın fıkrınızı

anlatmasının sebebi sohbet olsun diye, müdahale edin diye değil.. hiç çalıştınız mı bilmiyorum ama şirketlerde insanlar birbirlerine ilginç mailler atabilirler.. ben yabancı bir firmada çalışıyorum ve bazen personel kavga ettiklerinde bile cc ye beni ekliyorlar.. bende eşime "aa bak max ile henry yine birbirine girmiş, beni de taraf yapıyorlar" diyorum. gülüp geçiyoruz.. size anlatması da böyle birşeydi eminim.. sizin müdürünze mail atmaya kalkmanız çok çocukça olmuş kusura bakmayın.. yok yere tadınızı kaçırmışsınız yani.. sizin arkadaşınızla, komşunuzla olan tartışmanıza eşinizin müdahil olması gibi saçma bir durum sizin şirket yazışmalarına müdahil olmanız.. vurma olayına değinmiyorum bile..

arada sevgi saygı bittiyse zaten herşey biter..bende nefret ederim, çok konuşan erkekten ve hele ki dedikodu yapan erkekten..ama ne bileyim, belki düzeltebilirsiniz birşeyleri, ani karar verme derim..

saygı da kalmadı sevgıye emın değilim

benı tahammulu yok

güzellıkle konuşurken bırden şiddetli tepkılerı donup kalıyorum

bu konuda da salak demesı ıle başladı

son zamanlarda bu tür kelımlerı çok kullanıyor

benden giden gitti artık kalmadı birşey

daha fazlası bana zarar

affedersın kımsenın yememış şikayet etmek

halbukı müdürleri söyleyın rahatsızlığınızı kendısıne demiş

buna rağmen arkasından konuşuluyor

bu erkek olsa da tepkım aynı olacaktı

bu şekılde halledılmezse devreye gircek demekkı müdürleri

ama eşim çok büyük ınsan yaaa anlatamadım ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…