gelin gelin tepeme gelin bakalım hep aynısını yapıyorsunuz yok dayak yok şiddet yok boşan bilmem ne kolay mı yuva yıkmak ya ne diyorsunuz siz klavye gerisinden ahkam kesmek kolay hanza yuvasını yıkınca siz mi arkasında duracaksınız bu gün hanza yarın sen dün ben kocasına sormak lazım birde bu bayanı neler yapıyor neler ediyor diye ŞİZ ŞİDDETİ HİÇ BİR ŞEKİLDE HAKLI BULMUYORSANIZ BENDE HİÇ BİR ŞEKİLDE EŞE HAKARETİ HAKLI BULMUYORUM kendimden biliyorum şiddet gören kadınların yüzde 90 haksızdır HAKSIZ kendinize gelin hayatınıza çeki düzen verin alah bizlere erkeklere göre iletişim üstünlüğü vermiş bunu kullanmak yerine erkekleşerek çene yarıştırıp hakaretler edersek ERKEK GİBİ TEPKİ ALIRIZ
Hanımlar,
bir üyenin yorumu uygunsuzsa KÖTÜ İÇERİK butonuna basın, o kişiye cevap vermeniz demek sizinde haklı haksız gözetmeksizin uyarı almanız demek, koskoca topikte sadece 2 üye uygunsuz yorumlar yapan üyeye cevap vermek yerine KÖTÜ İÇERİK butonuna basmış.
Lütfen üyeye değil, konuya yorum yapmaya devam edin...
gelin gelin tepeme gelin bakalım hep aynısını yapıyorsunuz yok dayak yok şiddet yok boşan bilmem ne kolay mı yuva yıkmak ya ne diyorsunuz siz klavye gerisinden ahkam kesmek kolay hanza yuvasını yıkınca siz mi arkasında duracaksınız bu gün hanza yarın sen dün ben kocasına sormak lazım birde bu bayanı neler yapıyor neler ediyor diye ŞİZ ŞİDDETİ HİÇ BİR ŞEKİLDE HAKLI BULMUYORSANIZ BENDE HİÇ BİR ŞEKİLDE EŞE HAKARETİ HAKLI BULMUYORUM kendimden biliyorum şiddet gören kadınların yüzde 90 haksızdır HAKSIZ kendinize gelin hayatınıza çeki düzen verin alah bizlere erkeklere göre iletişim üstünlüğü vermiş bunu kullanmak yerine erkekleşerek çene yarıştırıp hakaretler edersek ERKEK GİBİ TEPKİ ALIRIZ
ben ondan hicbirsey istemiyorum ki birazcik sefkat huzur herkesin icinde tartisma veya bagirip cagirmamasi ama inadina yapiyor bana vurdugunda gidicem birakicam seni dedim aglayarak bana sen eziksin gidemessin birakamassin diyor dogru hakli oyle bir bagimlilik olusmus bende ki disardaki hayati evdeki hayatimdan tehlikeli goruyorum bu eziyeti cekyorum neyim ki ben birhic.....
keske keske gelip ozur dilese yanlis yaptim canini acittim istemeden oldu dese nerdeeee oyle ince dusunceli bir adam yaptigindan pismanlik duyacak benimkisi sadece hayallerden ibaret...
kızlar,
konu sahibi arkadaşımız zaten depresyon tedavisi görüyor; siz de ona boşan, bir dakika durma vs gibi radikal kararlara yönlendirerek iyi etmiyorsunuz..
şiddete asla göz yummam. ama hanza arkadaşımız ciddi bir depresyonda iken boşanma kararı alırsa, kendini çok daha büyük travmalara düşmüş halde bulur.
bu adamla hayatına devam ederse daha da vahim bir travmaya girecek.....
bu adamla hayatına devam ederse daha da vahim bir travmaya girecek.....
Kesinlikle.. Ben de böyle düşünüyorum.
Kadını mahvetmiş zaten
canlarım,
adam sineye çekilecek şeyler yapmamış, sonuna kadar haklısınız.. eğer konu sahibi, dış dünyadaki herkesin kendisine düşman olduğunu düşünecek, 10 aylık bebeğiyle ilgilenmeyecek kadar ciddi bir depresyonda olmasa, ben de sizler gibi derim ki ailenin yanına git.. boşanmayacak olsan bile, git.. yaptıkları yanına kar kalmasın.. derim demesine de, konu sahibi kendisi diyor ki bir gün boşanmak istiyorum, ertesi gün istemiyorum, çelişki doluyum diye..
bence konu sahibi arkadaşımız evden giderse, daha büyük travmalar yaşayacağı için, çok ciddi zararlar grecek.. şu aşamada bir müddet kendi evinde kalmalı.. kocasıyla muhatap olmasın; ama evinde kalsın diyorum..
eşinizi tanımıyorum karaterini kişiliğini...acaba şiddet yanlısımı..
yoksa düzelebilir vaziyettemi...
benimde 9 yıllık evliliğim var...
ilk dönemlerde aileler nedni ile tartışmalarımız oldu..ikimizde kendimize çeki düzen verdik...şimdi mutluyuz
o çok sinirliyken tartışmaya girmeyin..sessiz kalın...
şu an pek çok şeyi bilmediğimden yazamıyorum...
biraz açarsanız daha sağlıklı tavsiyelerde bulunabiliriz...
sadist ruhlu birimi değilmi..bunları bilmeden boşan falan demek ezbere konuşmak olur..
teşekkür ederim...biz terapiste gittik ve ben beni destekleyeceyini düşünüyordum terapistin odada başbaşa kaldığımızda..eşinize siz sürprizler yapıyormusunuz dedi..bende şaşkın şaşkın baktım tabii...çok güzel özetlemişsiniz.. ben de böyle düşünüyorum.
teşekkür ederim...biz terapiste gittik ve ben beni destekleyeceyini düşünüyordum terapistin odada başbaşa kaldığımızda..eşinize siz sürprizler yapıyormusunuz dedi..bende şaşkın şaşkın baktım tabii...
canım benim babam düzelmeyecek biriydi..örneğin ben ailenle 26 yıl yaşadım...ooo ve formülü buldunuz sanırım o anda :) sizler maşallah aklı başında insanlarmışsınız ki işe yaramış
ben bekarım annem babam ayrıldı. ve ereklere karşı güven sorunum var. bu hanımın eşi de babam gibiyse eğer mümkün değil düzelmezbebeği de var
İnşallah sizin gibi kendilerine dönüp bakmayı ve hatayı farkedip yola doğrularla devam etmeyi başarabilecekleri problemleri vardır. yoksa sadizme dayalı bir problemse düzelmediği gibi diğer eşi de hasta ediyorcanını versen düzelmiyor sinirlendiğinde susmanız vs hiçbir işe yaramıyor ...biz yaşadık. allah kimseye yaşatmasın
1 yıllık ilişkimi hakaret, küfür aşağılanma yüzünden bitirdim. İlk küfür ettiğinde ayrılmıştım, yalvardı, ağladı affettim, 2. sinde ayrıldım. Alışveriş merkezinde bağırmaları o da yapıyordu. Şu an hala çok özlüyorum ama evlenmiş olsam buna benzer bi konuyu ben de açıyor olacaktım eminim.
Büyük konuşmak istemem ama bu davranışlarını evliyken yaşamış olsam yine ayrılırdım. Beni annem sokaktan bulmadı, onun biricik kızıyım, el bebek gül bebek büyüttüler beni, annemden babamdan küfür hakaret işitmedim, kimsenin de bana hakaret vs. etmeye hakkı yokSiz de izin vermeyin buna
Canimmm cok kotu oldum ama cook anlatamam
Sakin ama sakinn boyle seyler gecirme aklindan lutfen sakin... soz ver asla boyle birsey icin yelkenme lutfen...
Cok kotu bi donem geciriyorsun ama atlatacan ALLAH'in izniyle bunlar hepsi kotu bir hatira olarak kalacak.
İyide bir insan bir seansta düzelmez.
Ben 5 ay gittim psikiyatr evet ilaç verdi ama benim bi hastalığım var zaten.
Psikiyatr senin için yeterli değil kuzum. İlaçlar uyuşturur. Ve o anlık işe yarar,zamanı geçirir.
Kesinlikle iyi bir psikolog bulmanı öneririm. İstersen bende yardımcı olabilirim.
Çok işine yaracağına eminim ki bende başlamayı düşünüyorum.
durduk yere eşek dememiş, adam eşeklik etmiş oda eşek demiş..
toplum içinde alışveriş merkezi gibi bi yerde karısını orada bırakıp gidiyor adam, üstüne üstlük kadın arkasından koşunca hakaretler aşağılamalar bağırmalar olunca eşekliğin daniskası oluyor..
hanımefendi siz dayak yediğiniz zaman kimse size boşanın demez rahat olun ama bi kadının da bu hallere düşüp sonun bilindik olmaması için çaba sarf ediyoruz biz..
sizi de artık yalçın abinin programında görürüz :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?