- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
ailev sorunlar bana hakaretler bır dolu seyler ben agladıkça nefret edıyor maddı manevı sorun çalışmıorum suan subıttı evde desemolay ne desemolay bende delırıorum bagırıorum bana vurdun sövdün kabasın dıorum duzelt kendını çekıp gitcem dıorum az yapmısım gıt dıo gıderkende kapıları kapatıo yada nerdeysem alıp getırıo mutlu degılım dıorum bende dıo nolcak bılmıorum şimdi yemek yapıo mutfakta dengesız bı anı bı anını tutmuo sarılır masaya cagırır bırazdan
Miğdem bulanır oldu böyle konular okurken
Evlilik böyle birşeymidir yaa..?
Ne demek ben ona küfürler ettim vurdum oda bana vurdu
Hani kişiliğinize olan saygınız..?
Severek evlendik demişsin böyle bir durumda sevgimi kalır...
Hakettiği tepkiyi vermeyin aylar sonra unutamıyorum deyin...
Olay erkek ,kadın değil bence boyle durumlarda insan olduğumuzun farkına varıp silkelenip kendimize gelmeliyiz...
Eğer hakettiği tepkiyi bir kere verseydiniz bu kelimeleri söylemeye cesaret edemezdi...
bende ona saldırdım tırnakladım kufur ettım çektım gıttım sonra ağlaştık klasık özürler falan fılan az once az yaptım dedı herkes bızı mutlu sanıo içime ata ata mahvoldum artık boşansam oda çözum degıl evlı kalsamda oysa çok hayyerım vardı ağlayarak yazıorumm iftar vaktı ii degılım
Miğdem bulanır oldu böyle konular okurken
Evlilik böyle birşeymidir yaa..?
Ne demek ben ona küfürler ettim vurdum oda bana vurdu
Hani kişiliğinize olan saygınız..?
Severek evlendik demişsin böyle bir durumda sevgimi kalır...
Hakettiği tepkiyi vermeyin aylar sonra unutamıyorum deyin...
Olay erkek ,kadın değil bence boyle durumlarda insan olduğumuzun farkına varıp silkelenip kendimize gelmeliyiz...
Eğer hakettiği tepkiyi bir kere verseydiniz bu kelimeleri söylemeye cesaret edemezdi...
Bir daha yapmamakarari aldık on inanmak istiyorum .....Bakın, böyle bir tatsız, affedilemez bir olay yaşamışsınız.
Sonra karşılıklı özür dileyip birbirinizi affetmişsiniz.
Aylar üstünden geçmiş ve yanılmıyorsam siz yine sinirli bir anda bu konuyu ortaya atmışsınız.
Dolayısıyla, erkek mantığıyla eşiniz '' az bile yapmışım'' diyerek haddini aşmış.
Eşler birbirleriyel asla yüzgöz olmamalıdır.
Eşler yapılan hataları affediyorsa tekrar tekrar gündeme getirmemelidir.
Eşler kavga anlarında duyacağı kötü sözleri bile bile olayın üstüne gitmemelidir.
Siz o günü tekrar yaşamadıysanız, yani şiddet görmediyseniz bir daha asla gündeme getirmemeliydiniz.
Şimdide bunun için asla ağlamayın. Unuttuysanız o şiddeti unutun.
Şimdi unutmamanız gereken, '' az bile yapmışım'' cümlesi.
Bu cümleye olan gönül kırgınlığınızı uygun bir zamanda tatlı/kırgın bir şekilde anlatmaya çalışın.
Bunun dışında eşinizle mutluysanız, eşinizin karakterine inanıyorsanız kavga anlarındaki bu sözleri bir daha tekrarlamamak üzere söz alın ve söz verin.
Yok eğer aksiyse ''boşanmak istiyorum''un çok ötesine giderek hemen eyleme geçin.
Hayat çok kısa ve bu şekilde geçmesi çok yazık.
bence sorun sende geri dönderiyor izin vermiyor ne demek bahane bunlar kusura bakma kendini kandırıyorsun....ailen mi arkanda durmuyor yoksa
her dakka ağlıyorum yuzune vuruyorum die konusuo zaten buyuk ask buyuk mücadele sonu hüsran olması canımı yakiosiz nasıl bu hale geldiniz yaaaasanki birbirinizi de seviyosunuz ama yiyyosunuz aynı zamanda...siz delimisiniz mutlu olmak varken bu savaş ne ya inatlaşıyomusunuz nedir.şiddet olayı 1 kere ve hata ile olmuşsa sende adamı tahrik etmişsen(üstüne atlayıp tırnaklamışsın)o özür dilemişse bidaha yapmıycaksa affet.üsteleme artık.az yapmışım diye mahsus söylHüyo belli.daha fazla yapsa yapardı o anda...ya sende atlama adamın üstüne bacım...hanım hanımcık ol.oda sana daha çok sevgi saygı duysun...hergün kavga olurmu yaaa
Maalesef şiddet bir kereyle kalmıyor her defasında terkrarlanacak düzelir diye beklemeyin evliliğimde beşinci yıla gireceğiz şiddetde gördüm küfürde hakaretde sevdiğim için sabrettim düzelir sandım, şimdi bebeğim var 15 aylık ve bebeğim olduktan sonra bana ilgisi sıfır benden uzak hakaretler küfürler şiddet sadece bebeğimize bağlı ben yokum artık onun için boşanmak istediğimi her söyleldiğimde beni tehdit ediyor sen neriye gidersen git çocuğumu götüremezsin eğer almaya kalkarsan ailenede sanada çok kötü şeyler yaşatırm diyor daha sabah mübarek ayda bana vurdu.... size bu anlattıklarım yeterli gelir umarım biz birbirimizi severek evlendik hatta o beni daha çok seviyordu...Kimse darp raporu al polise git demesin rapor alacak kadar şiddet yok kaldı ki gidemem polisin ne kadar koruduğu ortada zaten babamında ödü kopar boşanırım diye haberide yok olanlardan olsada bir şey yapacağını sanmıyourm,kimse eşimin bunları yaptığınada inanmaz dışardan çok sevilen biri...
cnm büyük aşk mı kalmış. sanki sırf başkaları için yaşıyoruz aman kimse duymasın, el ne der desinler bırak biraz konuşsunlar bak üni mezunuymuşsun iş bul bir şeyler yap o zaman başarılarını konuşsunlar. ileride zavallı o kocayı çekiyo demelerindense kıza helal olsun kocasını çekmedi kendi hayatını da kurdu desinler.
çok severek evlendık hersey guzeldı evlendık maddı sıkıntılar aılevı olaylar bırbırımıza saygımızı göturdu ve esım bana vurdu bende ona omuzumu ıncılttı burnum çok açıyor hala sımdıde özur dılemek yerıne az yapmısım dıyor napmalıyım ben boşanmak ıstıyorum aylar gectı unutamıyorum zaten kaba ve ilgisizbana karşı bense mutlu olmak anne olmak ıstemıştım evlenırken..
her dakka ağlıyorum yuzune vuruyorum die konusuo zaten buyuk ask buyuk mücadele sonu hüsran olması canımı yakio
Maalesef şiddet bir kereyle kalmıyor her defasında terkrarlanacak düzelir diye beklemeyin evliliğimde beşinci yıla gireceğiz şiddetde gördüm küfürde hakaretde sevdiğim için sabrettim düzelir sandım, şimdi bebeğim var 15 aylık ve bebeğim olduktan sonra bana ilgisi sıfır benden uzak hakaretler küfürler şiddet sadece bebeğimize bağlı ben yokum artık onun için boşanmak istediğimi her söyleldiğimde beni tehdit ediyor sen neriye gidersen git çocuğumu götüremezsin eğer almaya kalkarsan ailenede sanada çok kötü şeyler yaşatırm diyor daha sabah mübarek ayda bana vurdu.... size bu anlattıklarım yeterli gelir umarım biz birbirimizi severek evlendik hatta o beni daha çok seviyordu...Kimse darp raporu al polise git demesin rapor alacak kadar şiddet yok kaldı ki gidemem polisin ne kadar koruduğu ortada zaten babamında ödü kopar boşanırım diye haberide yok olanlardan olsada bir şey yapacağını sanmıyourm,kimse eşimin bunları yaptığınada inanmaz dışardan çok sevilen biri...
Eğer durumunuz müsaitse bi aile danışmanına gidip sorunları çözmeyi deneyebilirsiniz..Böyle giderse arada sevgi de kalmıyor inanın ben yaşadım ve gördüm.Eşimi çok severken bi anda ondan soğudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?