bana vurdu

üzgünüm ama evliliği kurtarmak için caba göstersen bile fayda etmeyecek gibi görünüyor böyle ufak seylere tahammülü olmayan biri herşeyı yapabılır ve ayrıcada dengesız davranıyor senınde dengesız olman an meselesı

Miğdem bulanır oldu böyle konular okurken
Evlilik böyle birşeymidir yaa..?
Ne demek ben ona küfürler ettim vurdum oda bana vurdu
Hani kişiliğinize olan saygınız..?
Severek evlendik demişsin böyle bir durumda sevgimi kalır...
Hakettiği tepkiyi vermeyin aylar sonra unutamıyorum deyin...
Olay erkek ,kadın değil bence boyle durumlarda insan olduğumuzun farkına varıp silkelenip kendimize gelmeliyiz...
Eğer hakettiği tepkiyi bir kere verseydiniz bu kelimeleri söylemeye cesaret edemezdi...

kesinlikle katılıyorum.. sizin kendinize olan saygınız nerde!

hiçbir pişmanlık belirtisi göstermemesi aksine az yapmışım demesi bu ilişkiyi masaya yatırıp iyice düşünmen için yeterli bence, bu süreçte sakın çocuk düşünme, çocuk ilişkiyi düzeltmez bu yanılgıya düşme

bence ikinizde çok yıpranmışsınız iyice yüzgöz olmuşsunuz bağırmalar vurmalar küfürler hiç doğru değil.sana boşan yada boşanma demiyorum canım ama mümkünse ikinizde bir uzmana gidin destek alın.sorunlarınız sizi iyice bunaltmış durulmanız daha sakin davranmanız gerek.bu arada bencede çocuk için acele etmeyin

Bakın, böyle bir tatsız, affedilemez bir olay yaşamışsınız.
Sonra karşılıklı özür dileyip birbirinizi affetmişsiniz.
Aylar üstünden geçmiş ve yanılmıyorsam siz yine sinirli bir anda bu konuyu ortaya atmışsınız.
Dolayısıyla, erkek mantığıyla eşiniz '' az bile yapmışım'' diyerek haddini aşmış.

Eşler birbirleriyel asla yüzgöz olmamalıdır.
Eşler yapılan hataları affediyorsa tekrar tekrar gündeme getirmemelidir.
Eşler kavga anlarında duyacağı kötü sözleri bile bile olayın üstüne gitmemelidir.

Siz o günü tekrar yaşamadıysanız, yani şiddet görmediyseniz bir daha asla gündeme getirmemeliydiniz.

Şimdide bunun için asla ağlamayın. Unuttuysanız o şiddeti unutun.
Şimdi unutmamanız gereken, '' az bile yapmışım'' cümlesi.

Bu cümleye olan gönül kırgınlığınızı uygun bir zamanda tatlı/kırgın bir şekilde anlatmaya çalışın.

Bunun dışında eşinizle mutluysanız, eşinizin karakterine inanıyorsanız kavga anlarındaki bu sözleri bir daha tekrarlamamak üzere söz alın ve söz verin.
Yok eğer aksiyse ''boşanmak istiyorum''un çok ötesine giderek hemen eyleme geçin.
Hayat çok kısa ve bu şekilde geçmesi çok yazık.

Son düzenleme:

Yargılanmak icin icimi dökmedim

Bir daha yapmamakarari aldık on inanmak istiyorum .....

her dakka ağlıyorum yuzune vuruyorum die konusuo zaten buyuk ask buyuk mücadele sonu hüsran olması canımı yakio

İste yaşamayan bilmiyor ben ağlayarak icimi döktüm kimsem yok diye ama daha cok canım yanıyor eskiden bende derdim bakarken çeker giderim diye öyle olmuyor iste gözdede durum bu dışarıdan ole görünüyor icime attım hep düzelir diye çabaladım bende cok sakın biriydim olumlu sevecen dengesizliğim evet hayal kırıklığı nedir yaşamayan bilemez mutsuzluk nedir tatmayan bilemez kolay degil tırnaklarında kurduğun yuvayı yıkmak cok emek var

cnm büyük aşk mı kalmış. sanki sırf başkaları için yaşıyoruz aman kimse duymasın, el ne der desinler bırak biraz konuşsunlar bak üni mezunuymuşsun iş bul bir şeyler yap o zaman başarılarını konuşsunlar. ileride zavallı o kocayı çekiyo demelerindense kıza helal olsun kocasını çekmedi kendi hayatını da kurdu desinler.

Zaten ikimizin bı ele tutulur sorunu yok hep o bu daha bir kere ikimizin anlaşmazlığından tartışmadık

ne demek az bile yapmışım belliki eşiniz şiddete eğilimli biri bu dayakların devamı gelecek gibi... insan özür diler pişman olur affettirmeye çalışır kendini hem suçlu hem kaba ukala :26:

Allahım sen koru böyle şeylerden ya...Evlenmek üzere okudukça evlilikten uzaklaşır oldum...Bunları yapan biri nasıl karşısındakini seviyor olabilir. bunlara da katlanan biri nasıl kendini seviyor yada saygı duyuyor olabilir anlamıyorum ben.
Sevgi dediğin şey bağır çağır,küfür et,kır dök,olmadı ağzına iki tane yapıştır sonra sarıl öp demek mi oldu...

Konu sahibi arkadaşım en iyi sen bilirsin ne yapacağını fakat seni severken böyle ise sevgisi bittiğinde nasıl olacağını düşünerek davran en azından...

Psikolojik sorunları var demek ki; hem suçlu hem güçlü davranıyor. Hem şiddet uyguluyor, hem de az yaptım diyor. Az bile yaptım demesi şiddetin öfkesini tam olarak geçiremediğini ve daha fazlasını yapabileceğini gösteriyor. Sen anladığım kadarıyla kendisini seviyorsun, eğer onunda seni sevdiğinden eminsen belki onun saydığı bir aile büyüğünden yardım alabilirsin. Sorun bulunursa çözümde gelir. Allah yardımcın olsun, boyun eğmemelisin, çünkü bizler bunları hak etmiyoruz.

her dakka ağlıyorum yuzune vuruyorum die konusuo zaten buyuk ask buyuk mücadele sonu hüsran olması canımı yakio

tatlım her dakika ağlayıp yüzüne vurarak iyi bişey yapmıyosunkarşılıklı oturun konuşun sorun neyse onu çözün...daha öncede dedim sana adamın üstüne atlayıp tırnaklamakla küfür ve hakaret etmekle hata etmişsin bence.tabiyki oda hatalı.ama oturup konuşun güzel güzel.bir daha olursa affetmiyceni söyle ama ağlayıp bağırarak küfür le diil...tatlı tatlı kırıldığını üzüldüğünü anlatböyle hırçınlıklara ikinizde alışmayınağzınızı kötü alıştırmayın elinizide aynı şekilde.birbirinize olan saygınızı ytirmeyin

yazdıklarına çok üzüldüm, seni anlıyorum. Aile bir yanda, çocuk bir yanda..bebek olmasa herşey daha kolay olabilirdi. Şiddetin önüne geçmeniz gerekiyor

Eğer durumunuz müsaitse bi aile danışmanına gidip sorunları çözmeyi deneyebilirsiniz..Böyle giderse arada sevgi de kalmıyor inanın ben yaşadım ve gördüm.Eşimi çok severken bi anda ondan soğudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…