bana vurdu

dediğiniz gibi konuştuk olmuo oda mutsuzum dedı bende bukadarmış yarın dava açıyoruz iftardan sonra ailelerle konuşcaz dönüşü yok ayrı daha mutlu olcaz dedı bende tamam dedim hayırlısı olsun eskı günlerin hatrına birbirimizin yüzüne bakalım dedim üzgünüm çok üzgünüm anlaştık tek çelsede biter dedi ne hayylerle almıştık herseyı oysa nasip hiç birşey nasibin önüne geçmiyor................

17 aydır çok yorulmuştum agla agla yeme içme hastalık sahibi oldum inş böylesi daha iyi olur içimi açıtan nasıl böyle olduk biz hersey bitti hala gerizekalı manyak kötü seyler olcak diyor bana yarın arkadasıma gidiorum bir kaç gün sonra evi kapatıp yazlığa gidicem ..........doğru kararmı bu sizce o istedi bunu bitsin o dedi................

klimayı kırdı düşen parçaları savurdu hakaret etti yine gece vakti çıkıcam dedim defol dedi yattı esyalarımı topluorum suan hayal gibi gelio bu olanlar............

çalışmıorum paramın olmadıgını bile bile sormadı bile defol fazla kalma kapıyı çek gürültü yapma bile dedi arkadasımı aradım alacak beni gelip bi erkek bi kadını nasıl bırakır bu saatte körmüşümm keşke acele etmeseydim keşke mahvetmeseydim kendimi.................çok kötü durumdayımmmm

madem karar da verdiniz boşanıyorsunuz hala derdi ne ?ne derse desin konuşma bişi deme şimdi ,daha çok üzülürsün :/

off....... Allah taşıyamayacagın yük yüklemez ..öyle düşün ve güçlü gözukmeye calıs ...Allah yardımcın olsun... sabır versin (((

biri de nedeni vardir demis dayagin nedeni olmaz cok dertliysen sikayetciysen bosanirsin ayrilirsin vs. ailenle paylastinmi? desteklermi sana

sakın "bi erkek nasıl bırakır karısını bu saatte" diye düşünüp kendi kendini yeme, emin ol sizin durumunuzdaki birçok kişinin eşi böyle yapabilir. sakın yanlış anlama, eşin haklı demiyorum ama onun tepkilerini tekrar tekrar aklında yaşama sakın...çok üzücü herşey, inş en kısa zamanda hallolur,geçer gider tüm olumsuzluklar..

Aman zaten -küfür edecegim simdi offffffff- hep böyle yapmazlarmi, insanin en zayif noktasindan vururlar, en zayif, en parasiz, en kimsesiz aninda tepene binerler. Zaten karsinda güclü bir durumda olsaydin su an bunu yasamazdin inan. Kendi kötülügünün icinde bogulur o sen hic merak etme, bugünleri sen insallah unutacaksin ama Allah ona unutturmuyacak, o daha cok ceker inanki. Sen simdi elini yüzünü yika, neyin varsa topla, sonra kapiyi cektigin gibi cik, Allah sana güc kuvet versin birdahada böyle adi insanlardan korusun, hep iyi insanlari karsina cikarsin. Hic kendini harab etme! Insanlarin basina neler neler geliyor, dört duvar icinde haberimiz bile olmuyor cogu zaman, sanmaki bir tek senin basina geldi böyle bir sey, beterin beteri var. Hep kurtuldum bu adamdan, cok sükür de ve önüne bak. Hicbirseyden pisman olma, seni sen yapan tüm yasadiklarin bu hayatta, sen bunlari yasadigin icin bugünki kisiligin var, bugünki düsüncelerin var ve yarinlar daha neler neler getirecek, Allah senle neler planliyor kim bilir. Allah yardimcin olsun, onuda Allaha haval et!

biri de nedeni vardir demis dayagin nedeni olmaz cok dertliysen sikayetciysen bosanirsin ayrilirsin vs. ailenle paylastinmi? desteklermi sana

aradım yazlıktalar cıddı oldugunun farkında değiller arkadasım aldı benı evden ayrıldım o uyuyodu hayırlısı dıyorum ama ıyı degılım suan aptal gıbıyım nerde oldugumdan haberı yok kapıyı kapattı yattı erkeklık bumu ben bı kadını bırakamazdım bu saatte erkek olsam ben çıkar gıderdım

çok sevmiştim yuzumuze bakarken aglardık okadar asıktık neden bole olduk herkes bıze ozenırdı sımdı resmen sokağa attı benı elımı kessem bı yerıme bısı olsa içi yanardı en çok o yaktı oysakı canımı

Şimdi sakin olmaya çalış, o senin için çaba göstersin...Şimdi çalışıyordur, aklı başına gelmeye başlar. Seni o saatte bıraktı, başına birşey gelse sorumlusu kendisi olurdu. Vicdan azabını nasıl kaldırırdı bilemem. Bir arkadaşım yazmış, tekrar tekrar düşünme diye...Bende aynı fikirdeyim, insanlar -erkekler biraz daha fazla-sinirlendiklerinde gözü birşey görmüyor. Biz daha duygusal bakıyoruz, gitme kal demesini bekliyoruz. Erkeklerde ise öyle birşey daha az oluyor, sinir anında ne yapmak istersen yap diyor. Biz sonrasını da düşünürken onlar anlık düşünüyor. Eminimki sana şunu söyleyecektir, çok sinirliydim, senin başına birşey gelmeyeceğinden de emindim. Kimi çağırdığını biliyordum, tahmin ediyordum vs. Sen bunlara takılma, biraz dinlenmeye çalış. Zaman ver kendine, öfken dinsin, onunda dinsin...Ben eminim çok pişman olmuştur. Şiddet konusunu ve abartılı tepkilerini mutlaka çözmeniz gerekiyor. Bir kadın herşeyden önce güvenmek ister, ne olursa olsun bırakılmayacağını bilmek ister. Ne ilişkiye devam etmek için ne de boşanmak için acele etmeyin, su akar yolunu bulur zaten...Yıpratmamaya çalış kendini lütfen

canım tüm yazdıklarını okumaya çalıştım ve bende uyandırdığın intiba çok duygusal oluşun... tamam ben de duygusalım ama inan ki duygusallık insana zarar veriyor... mantıklı düşünmeye çalış diycem ama şu an mantığın da devre dışı biliyorum... kendini aciz bezmiş hayatı bitmiş gibi hissedebilirsin ama bil ki bu durumu ve benzerlerini yaşayan binlerce insan var... ve hayat bitmedi devam ediyor yeniden başlamak için inan hiç geç değil...

tamam uzaktan konuşmak kolay diyeceksin kendimi senin yerine koyuyorum eşim bana vurmuş olsa( allah korusun) bunun ikinci şansı asla olmaz... bu kadar da büyük konuşuyorum çünkü taviz tavizi doğurur... lütfen daha fazla üzülme canım...

[SUP][/SUP]
pişman değilmiş geziyormuş çoğu arkadasımız ortak sureklı bıldırım apıyor faceden donusu yok.........nasip

haklısın kısmet nasip hayırlısıolsun

[SUP][/SUP]

pişman değilmiş geziyormuş çoğu arkadasımız ortak sureklı bıldırım apıyor faceden donusu yok.........nasip

sen sadece sakin ol, bakalım ne yapacak? Pişman olmayacakta ne yapacak? Akşam bir yalnız kalsın, zaten pişman olmazsa birşey kaybetmiş olmazsın...Çünkü vicdan en önemli şey, vicdanı olmazsa herşeyi yapabilir...Herşey düzelecek, çok ileriye bakma, ileriyi görmeye tahmin etmeye çalışma...Bırak zaman aksın, bakalım ne getirecek...

bir bayan erkekten daha çabuk olgunlaşıyor.. daha 22 yaşındaymış bir erkeğin bu yaşta sağlıklı şeyler yapması bana çok düşük bi ihtimal gibi geliyo. tam delikanlı yaşı. çok acele etmişsiniz bundan sonrasında işine ekmeğine bak seni istemeyenle zaten ne işin olur ki hele bide ortada hakaret ve şiddet varken.. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…