İstememiş işte seni neden hala sorguluyorsun.Beğenmedi demek ki28 yaşındyım bundan 2 yıl önce yaşıtım birinden hoslanıyordum. Açıldım reddetti. Reddetme sebebi de şu ;
İkimiz de aynı yaştayız diye. Yaşıtı bir kızla ciddi düşünmüyormuş. en az 5 yaş küçük olmalıymış evleneceği kız.
Arkadaş olarak kalmaya devam ettik. 20li yaşların başlarında kızlarla görüm onu. İnstagramda .
Bugun öğrendim ki , 38 yaşında bir kadınla evleniyormus, kadın kendisinden 10 yaş büyük . Kadını araştırdım, Oldukça zengin kariyerli bir kadın.
Para için mi birlikte oldu bilmiyorum.
Olayı bu sabah öğrendim ve şok oldum . Kendimi kötü hissediyorum ne kadar takmamaya çalıssam bile .
Neden bana kendimden en az 5 yaş küçük kızla evlenmek istiyorum dedi.Bana neden yalan söyledi ?
Ahahahaha bende böyle tiplerden hoslaniyorum nedense cool geliyorÇok donuk biri, güldügünü cok az gordum, belkide bu yuzden etkilendim
Merak ettim siz çok gülen biri misiniz, daha sıcakkanlı biri misiniz :)Ahahahaha bende böyle tiplerden hoslaniyorum nedense cool geliyor
Yalan söylememis ancak büyük konuşmuş olabilir. Sizi ilgilendiren bir durum yok. Bu onun hayatı onun kararı28 yaşındyım bundan 2 yıl önce yaşıtım birinden hoslanıyordum. Açıldım reddetti. Reddetme sebebi de şu ;
İkimiz de aynı yaştayız diye. Yaşıtı bir kızla ciddi düşünmüyormuş. en az 5 yaş küçük olmalıymış evleneceği kız.
Arkadaş olarak kalmaya devam ettik. 20li yaşların başlarında kızlarla görüm onu. İnstagramda .
Bugun öğrendim ki , 38 yaşında bir kadınla evleniyormus, kadın kendisinden 10 yaş büyük . Kadını araştırdım, Oldukça zengin kariyerli bir kadın.
Olayı bu sabah öğrendim ve şok oldum . Kendimi kötü hissediyorum ne kadar takmamaya çalıssam bile .
Neden bana kendimden en az 5 yaş küçük kızla evlenmek istiyorum dedi.Bana neden yalan söyledi ?
Kesinlikle güleç biriyim komik esprili...ama daha soğukkanlı durgun heyecansiz biri olmayı çok isterdimMerak ettim siz çok gülen biri misiniz, daha sıcakkanlı biri misiniz :)
Tahmin etmiştim. Hatta o soğukkanlı durgun olan birini güldürebilmek sizi de iyi hissettiriyor mu :)Kesinlikle güleç biriyim komik esprili...ama daha soğukkanlı durgun heyecansiz biri olmayı çok isterdim
Cani oyle istemis.Seni kandirmamis ki umut vermemis reddetmis.5 yas kucukte bulamadigini 10 yas buyukte bulmus.Zaten yas olayi bence seni kibarca reddetme bahanesiymis takilma buna28 yaşındyım bundan 2 yıl önce yaşıtım birinden hoslanıyordum. Açıldım reddetti. Reddetme sebebi de şu ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?