- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
Heyecanimi gizlemeye çalıştıkça daha komik bir görüntü oluyor zaten bende koyverdim artık kendim gibi oluyorum hep nasıl gorundugumu bilmiyorum disardan ama olumsuz dönüş almam geneldeTahmin etmiştim. Hatta o soğukkanlı durgun olan birini güldürebilmek sizi de iyi hissettiriyor mu :)
Bence böyle de cool görünüyorsunuzdur. :)
ne önemi var? hoşlanmamış kendi çapında reddetmiş işte.2 sene olmuş bence 2 sene sonra hala buna takılı olmanız daha büyük sorun28 yaşındyım bundan 2 yıl önce yaşıtım birinden hoslanıyordum. Açıldım reddetti. Reddetme sebebi de şu ;
İkimiz de aynı yaştayız diye. Yaşıtı bir kızla ciddi düşünmüyormuş. en az 5 yaş küçük olmalıymış evleneceği kız.
Arkadaş olarak kalmaya devam ettik. 20li yaşların başlarında kızlarla görüm onu. İnstagramda .
Bugun öğrendim ki , 38 yaşında bir kadınla evleniyormus, kadın kendisinden 10 yaş büyük . Kadını araştırdım, Oldukça zengin kariyerli bir kadın.
Para için mi birlikte oldu bilmiyorum.
Olayı bu sabah öğrendim ve şok oldum . Kendimi kötü hissediyorum ne kadar takmamaya çalıssam bile .
Neden bana kendimden en az 5 yaş küçük kızla evlenmek istiyorum dedi.Bana neden yalan söyledi ?
Yalan söylememiş bence size o an düşüncesi neyse onu söylemiş bir de şu fikirden hoşlanmıyorum kadınla parası için birlikte olmamıştır beğenmiştir belki sizi seçmiyor 10 yaş büyüğü seçiyor diye hemen acaba parası için mi diye düşünmeyin bence bende hep kendimden büyük biriyle evlenirim daha olgun olur diyordum ama bir yaş küçük biriyle evlendim herhangi bir çıkar gözetmedim o an aklıma o yattı28 yaşındyım bundan 2 yıl önce yaşıtım birinden hoslanıyordum. Açıldım reddetti. Reddetme sebebi de şu ;
İkimiz de aynı yaştayız diye. Yaşıtı bir kızla ciddi düşünmüyormuş. en az 5 yaş küçük olmalıymış evleneceği kız.
Arkadaş olarak kalmaya devam ettik. 20li yaşların başlarında kızlarla görüm onu. İnstagramda .
Bugun öğrendim ki , 38 yaşında bir kadınla evleniyormus, kadın kendisinden 10 yaş büyük . Kadını araştırdım, Oldukça zengin kariyerli bir kadın.
Olayı bu sabah öğrendim ve şok oldum . Kendimi kötü hissediyorum ne kadar takmamaya çalıssam bile .
Neden bana kendimden en az 5 yaş küçük kızla evlenmek istiyorum dedi.Bana neden yalan söyledi ?
https://giphy.com/26gsspfbt1HfVQ9vaÇok donuk biri, güldügünü cok az gordum, belkide bu yuzden etkilendim
hahahah bad boy sevdasıÇok donuk biri, güldügünü cok az gordum, belkide bu yuzden etkilendim
Allah korumuş sizi.. bir hayır işlediniz herhalde. Büyük konuştuğundan imtihan olmuş o da. Çıkatları söz konusu demek.28 yaşındyım bundan 2 yıl önce yaşıtım birinden hoslanıyordum. Açıldım reddetti. Reddetme sebebi de şu ;
Her gun bunu dusunun iyice uzulun, iyice ama. Kederden yemeden icmeden kesilin, belki cevabini bulursunuz.. adam bugun gel dese kosa kosa gideceksiniz? Yazik ya...28 yaşındyım bundan 2 yıl önce yaşıtım birinden hoslanıyordum. Açıldım reddetti. Reddetme sebebi de şu ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?