- Konu Sahibi tedirginkz
-
Ailem istemiyor zaten gelin olsam uzağa gideceğim ama bunları gördükçe çok doğdum soguyorumNe gibi yalanlar?
Allah yardımcınız olsun. Zor bir durum.Mesela facede bigun birilerini aratmis kızları kim bunlar dedim arkadaşlarım yaratmış istersen konusturuyum felan diğerinde bugün oldu benden sakladığı bir telefon var
Sağol canmAllah yardımcınız olsun. Zor bir durum.
Canm öyle birşey ki yalan bile olsa ortaya bile çıksa suclu durumuna düşen benim aradım teli yüzüme kapattı snra aradım bağırdım öyle kapatılmaz boyle kapatılır tak kapattimbnm esimde gerekli gereksiz yalanlar soyluyo sanirim bu onun yapisinda var yalanini ortaya cikarincada cok sinirlenyo ses tonunu yukselterek uste cikmya calisyo
Bikere ayrılmak istediğimi söyledim bırakmıyor da ama bu yalanlar ne yaniYol ver gitsin cnm...ilerde cocugunla bunlari yazarsin.annen hakli...
Ya galiba bende safim sevgimdenmi kani yorum bilmiyorum kiSu hayatta ogrendigim birsey varsa o da yalan soyleyen insandan asla hayir gelmiyor.
Iliskide guven cok onemli.onun sizi birakmasi onemli degil.sizin onu birakmaniz gerekli...evlenince bunlari hatirlar ahcekersin cnm....offf bu erkekler neden boyle.biz kadinlar sevdikmi sever iliskiyedevamederiz.sagudukmu terkederiz.ama erkekelr sevseler de sevmeseler de illahi devam ettirirler...yalancilar....sevmiyorsan git merakettigin hoslandiginla beraber ol.Bikere ayrılmak istediğimi söyledim bırakmıyor da ama bu yalanlar ne yani
Mesela facede bigun birilerini aratmis kızları kim bunlar dedim arkadaşlarım aratmış istersen konusturuyum felan diğerinde bugün oldu benden sakladığı bir telefon var
Ay canm o da kotu doğru söylese bile yalan sanarsn. Bizde o kadar olmadı 2 sefer oldu beni kandim saniyo yalaninada çok bekleiyi yapmissin cnm yol yakinken vazgec sen ondan bi cacik olmaz..artk yalanlrna alistim dogru bisry bile anlatsa bana yalan geliyo icimden yine kesin yalan soyluyodur dyorum ona soyleyemiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?