bana yapilanlari unutamiyorum :(

Nick değişince konu nickleri de değişiyor. Sadece mesajından alıntı yapıldığında eski
nick çıkıyor alıntılarda diye biliyorum.
Bilmiyorum ki bende tam..Hani belki eskisi gözükür diye baktım ama göremedim..Konu sahibi yazsın bari biz meraktan çatlamadan bende yapayalnız1 oldugunu gördüm bakalım ikimizden biri devreleri yakmış ama hangimiz

Yav boşver olan olmuş geçmiş bitmiş
Benim annemde en ufak bir lafı bile unutmaz kvdem şöyle yaptı diye iyi bişey anlatırım zamanında niye böyle böyle yaptıydı der hakikaten öyle öyle yaptıydı
Sıkıntı yaşayınca canım sıkılırda sonra hiiiiiç dönüp bakmam geriye Rabbim razı olacaksa hakkımda helali hoş olsun diyip geçiyorum
Sende inandırırsan kendini bu felsefeye bayağı rahatluyorsun
Bu arada görümcen mevzu içinde kız bunu espiri için söylemişte olabilir abartılacak bir durum yok düğün zamanı sorunsuz evlenen de pek yok
Sen düğün sonrasına odaklan daha alışma evresindesin sanırım evliliğe çünkü o dönem ne olsa batıyor sonra herşey yolunu buluyor olup gidiyor

Bunlar çok ufak şeyler. Boşver.
Benim de eşimin nişanda bana hediye olarak takacağı kolyeyi, cebinden annesi alıp başka bi akrabasına verdi takı olarak taksın diye. Seni anlıyorum, içindeki soğukluğu da anlıyorum. Tek fark benim eşim o an tepki göstermedi ama sonradan burunlarından getirdi. Seninki susuyorsa sen de ailesine karşı mesafe koyacaksın, görüşmek istemiyorsan zorla görüşmeyeceksin.
İnan ki yaşadıkların sadece seni dert sahibi yapar, diğer insanlar kapılarını çeker, evlerinde mutlu mesut yaşarlar sen orda dertlenip huzursuz olurken. Takma o yüzden..

ah cnm bizler neler unutmadıkki basta insan yerine konmadık hala konmuyoruz senin anlatıgın devede kulakk bastan anlatım istersen haline şükret mobilya perde gelinlik set hepsinde rezillik çıkaran kaynana kayınbaba 22 ayar set diyip aldılkları yeşil altın çıkması dügünde tek basıma kuaföre gittim ne görüm ne kaynana nede erkek evinden kimse vardı kolumdan tutan bile olmadı kocam hariç dügünde salonda yüzüme dahi bakmadılar daha bide çirkin göstermek için eleştiren görümcekler 3 yıl oldu hala ugraşııyolar ogulları hala pasif sessiz kalıyor çarem nedir gitmemek ve ben gitmiyorum 5 aydır şimdi kızlarını vermişler kocamı üstüme salıyolarki erkek deilsin bir karına söz geçiremiyon nişanda gelsin gittsin gözüme gözükmeden diyen bir kayınbaba daha çok ah ah içime kan oturdu kan şükret benden beterlerini burda okuyup şükrediyorum napayım kocalarımız için çekmek zorundayız...

esinle sorunun yoksa unut gitsin

O kadar yazdım konuya da yorum yazayım ayıp olmasın.

Düğün de damat da geline takı mı takar normalde haberim yok.
Benim eşim takmamıştı bana

Bu anlattıkların inan basit şeyler hepimiz bir şeyler yaşıyoruz.
Düşünmemeye çalış. Haa unut ayıl bayıl, sev demiyorum.
Gördüğün geçici zamanları atlatmaya bak tatsızlık çıkmadan...
Ben anlatsam benimkiler daha çirkin şeylerdi mesela..
Hiç kötü şey yaşamayanlara zaten ne ballı şansa bak diyoruz.

Eşinle huzurun yerindeyse bunları sorun etmemelisin. Alt tarafı 5 gün sıkacaksın dişini
Yine yapılanları unutma tabi ama yansıtma
Herkes kendi terbiyesizliğiyle kalsın

Ayy yok gerçekten eminim ve bir kaç konuda daha oldu bu.

Eski konularına baktım şimdi ordada aynı nicki öyle olsa eski nicki gözükmezmiydi

Evet konuyu açtığında nick yeni gelindi. Konuyu açip değiştirmiş konu sahibi.

Kizlar yeni gordum k.bakmayin merakta biraktim sizi :) evet adim yeni gelindi esim nickimi biliyor diye konuyu acinca degistirdim esim girip bakar belki telefonda ugrastigimi gorunce diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…