• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yapilanlari unutamiyorum :(

yapayalniz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
3.780
6.379
158
35
Kizlar esimin ailesinin bana yaptiklarini unutamiyorum :( neler mi yaptilar aklima gelenleri yazayim... mesela nisanda esimin bana aldigi seti abisi ve kiz kardesi paylasip taktilar bana. ( durumlari olmayabilir ama bu yaptiklari terbiyesizlik bence bunun yerine daha once sozde yine esimin aldigi kelepceyi isteselerdi verirdim. ) yani sonucta cd de esimin bana birsey takmadigi goruluyor ve bu zoruma gidiyor. Sonrasinda bayramda kayinvalidem bana elbise gonderdi hediye olarak ben 42 bedenim elbise 36 beden ve kirli. Sonra kina gecemde en mutlu gunumde cerez sepetleri almistim arkadaslarima falan da veririm hatira kalsin diye ama esimin teyzesi bize cerez verilmedi diye olay cikartti cerez verildigi halde... sonra ne kadar cerez varsa onune koydu teyzemin kizi. O gunumu de oyle mahvettiler bilmiyorum belkide en cok zoruma giden bu olanlara karsi esimin sessiz kalmasi... daha cok sey var inanin daha oncede yazmistim zaten bazi seyleri bilmiyorum bunlar nasil gecer cok zoruma gidiyor :( 15 tatilde 5 gun kayinvalidemde kalicaz nasil gececek zaman bilmiyorum :(

Bunlari düşünüp düşünüp hayatini zorlaştiracak misin?
Benim kayinvalidem benim evime benim paramla kendi zevkine göre eşya aldi.
Seninkiler unutulmayacak şeyler degil.

Sen kocanla olan ilişkine odaklan..

Sanane kaynanan ne taktı,ne aldı..

Bunları kafanda kurup evliliğine yansıtma..

Hiçbişe huzurdan önemli degıl..kocanla huzurunu kaçırma

Nışanında,sözünde yaşıyorsun bazı şeyleri,neden ilişkini gözden geçirmedin? Keşke o aşamada bitirseydin..Önceden bazı şeyleri görmezden geliyorsunuz evlendikten sonra çok geç oluyor...

Kizlar esimin ailesinin bana yaptiklarini unutamiyorum :KK43: neler mi yaptilar aklima gelenleri yazayim... mesela nisanda esimin bana aldigi seti abisi ve kiz kardesi paylasip taktilar bana. ( durumlari olmayabilir ama bu yaptiklari terbiyesizlik bence bunun yerine daha once sozde yine esimin aldigi kelepceyi isteselerdi verirdim. ) yani sonucta cd de esimin bana birsey takmadigi goruluyor ve bu zoruma gidiyor. Sonrasinda bayramda kayinvalidem bana elbise gonderdi hediye olarak ben 42 bedenim elbise 36 beden ve kirli. Sonra kina gecemde en mutlu gunumde cerez sepetleri almistim arkadaslarima falan da veririm hatira kalsin diye ama esimin teyzesi bize cerez verilmedi diye olay cikartti cerez verildigi halde... sonra ne kadar cerez varsa onune koydu teyzemin kizi. O gunumu de oyle mahvettiler bilmiyorum belkide en cok zoruma giden bu olanlara karsi esimin sessiz kalmasi... daha cok sey var inanin daha oncede yazmistim zaten bazi seyleri bilmiyorum bunlar nasil gecer cok zoruma gidiyor :KK43: 15 tatilde 5 gun kayinvalidemde kalicaz nasil gececek zaman bilmiyorum :KK43:
Sen kocaman bir sabır tesbihi al :(

Benim esimle sorunum yok ailem bile bunlar nasil aile boyle bu aileye kiz verilmez ama sen nisanlinla esinle iyiysen sorun yok dedi bende oyle dusundum ama simdi onlara gidip kalmak istemiyorum bu kadar yasattiklarindan sonra :( gorumcem dugun gunu kuafor seninle cok ilgilendigi icin biz guzel olamadik dedi onun daha guzel olmasi gerekiyormus

Ooo benim kvnin yaptiklarini soyleduklerini bi anlatsam haline sukur edersin.bizimde bi gelinlik yuzunden herseyi burnumdan getirdiler hem kv hem uc gorumce neler neler.onlarin yuzunden ceyiz gidicegi gun yuzuk attim esim birakmadi beni.simdi cok iyiyiz ama bi tarafim kirgin yapilcak bisey olmuyo bazen evli oldugun surece uc maymunu oynicaksin yoksa gecim olmuyor

Ben bir şey sormak istiyorum bilenler lütfen söylesin.
Hatta mümkünse Mune aydınlatsın beni.:KK22:
Pek çok kez denk geldim konu yeni açılıyor bakıyorum nick başka.
5 dk sonra bakıyorum nick değişmiş.
Bu nasıl ve neden oluyor acaba?

Yaa beş dk evvel bu konu sahibinin nicki yeni gelindi eminimm:110:

bes defa nickini degistirmeye hakkin var ..ayarlarindan degistirebilirsin bildigim kadariyla

Yok canım aynıydı sanki ben öyle gördüm karıştırmış olmayasın:KK64:

Bu kaç ✌

Evet bende gördüm yeni gelin di nicki :KK49:

Konu sahibi sizde gecmiste yasananlara takili kalmayin..
yerin geliyor insanin kendi ailesi akrabasi üzüyor..
kendini doldurma gecmisle..olan sana olur ..ama mesafeli durabilirsin hoslanmadigin kisilere karsi olur biter..önemli olan sen ve esin

Son düzenleme:
Back
X