Bana yaptiklarini unutamiyorum

Tanistigimizda da 70 kiloydum. O zamanlar ben zayif kadin sevmem falan diyodu. Inanamiyorum ama iltifat ediyodu. Evlenince o adam gitti yerine benle alay edip duygularimin icine eden cirkin biri geldi.

Cok tesekkur ederim. Kendime saygimi kazandikca onun saygisizligini daha net gordum. Allah onu bildigi gibi yapsin.

Haklısın, bi kere canını acıtmış, unutamazsın. İnsanın içinde bişey var ne olduğunu nasıl olduğunu bilmiyorum inanç, güven, ask sevgi neyse, parçalandı mı geri tamir olmuyor. İçin hep kırık kalacak.

Unutamiyorum. Simdi bana dunyanin en iyi adami olsun, ne onemi kaldi?
Ben kotu zamanimda yanimda olmayan adamin iyi gunumde hos sozlerini ne yapayim. Kalbimi oyle kirdi ki ne aglamasi ne yalvarmasi ne iknasi.
Hic birine inanamiyorum.

Sizi tebrik ederim gerçekten harikasınız umarım diğer bayanlara örnek olursunuz..boşanıp boşanmamak sizin vereceğiniz bi karar..

Benim eşim de arada bir göbeğin çıkmış yine der bizde 6 aylık evliyiz

Ya bu erkeklerdeki öz guvene sasiyorum .onlar okadar kendinden emin ki, sanki kusursuz, dörtdörtlükmüsler gibi kibirli kendilerini herkesden üstün görüyorlar .ne dir biz kadinlarin onlardan farki.
Hata olan alcak gönüllü olmakmi.

O kadar haklısın ki
Eşin insan olmadığını ispatlamış

Bence yaptıklarından sizin kalbinizi kırmaktan dolayı pişman değil eşiniz.
Eğer öyle olsaydı siz değişim geçirmeden önce o kadar zaman bir iki değil ben napıyorum
diye aklı başına gelip pişman olması gerekirdi sizin üzüldüğünüzü gördükçe..
Sizi üzdüğü için değil şimdi devran dönüp siz fit, zayıf ve özgüvenli olup ondan soğuduğunuz için pişman.
Üstelik daha 3 aylıkken yapmış adam bunları.. kimse aynı kalmıyor kiloyu geçtim dünyanın en
güzel kadını bile yaşlanıp güzelliğini kaybediyor daha 3 aylık karısına çok da değil üstelik 3-5 kilo
yüzünden bunları söylemeyi reva gören adam hamilelikte hastalıkta yaşlılıkta neler söyler yani..
İçiniz eskisi gibi doğrulabilirse devam edin ama boşanmak için de yeterince haklı gerekçeleriniz var bence.

Unutamiyorum. Simdi bana dunyanin en iyi adami olsun, ne onemi kaldi?
Ben kotu zamanimda yanimda olmayan adamin iyi gunumde hos sozlerini ne yapayim. Kalbimi oyle kirdi ki ne aglamasi ne yalvarmasi ne iknasi.
Hic birine inanamiyorum.
Çok iyi anlıyorum seni ve hissettiklerinde düşündüklerinde tamamen haklısın.

Harika bir kadınsın. Harika bir kadın olarak kalmak istiyorsan o adamın burnunu sürtme BOŞAN. Doğum yapsan kilo alsan yine aynı olacak. Hastalansan yine aynı olacak. Adamın huyu bu. Tabiki sana şuan pişmanım diyecek ne desin?

Sen bu adamı hazır çocuk da yokken boşa arkadaşım. Sen daha iyisini hakediyorsun.

Kilo dediginiz nedir ki? Birkac ayda cok rahat forma girilebilir. Mevzu bu degil zaten. Mevzu, hayattan nasibini alamamis bir insanin hayat arkadasina karsi acimasiz ve igrenc tutumu. Hani iyi gunde, kotu gunde birlikte olmak icin verilen sozler? Hani biz olma duygusu? Evlilik bu degil, olmamali da.

Ben guzelken bana hayranlik duyan esim olumsuz bir durumda beni yerden yere vurup o igrenc esprilerine malzeme yapacaksa beni, ben bu evcilik oyununda olmazdim.

Mutluluklari ve huzunleri bolusecektik hani? Olmadi.

Psikolojik şiddet bence şiddetin en kötüsüdür.Hayatınız boyunca üzerinde etkisi kalacak.Allah korusun bir kaza geçirseniz bir uzvunuzu kaybetseniz allah korusun.O zaman napıcak eşiniz? Tanrı kimseyi kusursuz yaratmamış.Kiminin fiziksel kiminin beyinsel kusurları var işte.

Valla kusura bakmayın sizi olduğu sevmeyen bir erkek hiç olmasın daha iyi. Zayıfken başka kiloluyken başka davranıyorsa zayıf halini de haketmiyo. Ben olsam yanaşmam bile. Sende aynı şekilde onun dış görünüşüyle dalga geç bakalım nasıl oluyor? Destek olacağına moral bozuyor. İnsan sevdiğini oldugu gibi sevmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…