Bana yardım eder misiniz...

Şimdi de telefonuna başka bir isimle kaybetmiş aynı kişiyi. Gördüğümü söylemedim. Ben ne yapmalıyım.
 
eğer boşanmayacaksan ki öyle görünüyor ilişkinizi düzeltmeye,yakın olmaya çalışman lazım...
bunun dışında şiddet bir fiske bile olsa affedilecek bişey değil aslında...
evliliğimin başında bi tokat yemiştim hala içimi acıtır...
o da ben sinir krizindeyken kendime geleyim diye atmış..(öyle dedi yani bence öfkeden)..
 
O ise bana yaptıklarını kabul etmiyor vurmadım diyor o kadar hatırlamıyor.
 
işin rengi değişti şimdiiiiiii.....
altında bişey olmasa farklı kaydetmez...
farkında olduğunu söyle..
Muhtemelen iltifat etti kıza yani benim düşüncem bu kizda uyardı. Telefon numarasını ben alıp kızı aramayım diye değiştirdiğini düşünüyorum. Arayıp beni rezil etme ortada birsey yok demişti. Aramamdan korktuğu için değiştirdi ama o kadar zavallı ki.
 
cok uzuldum arkadasim.. devamli olan bsy mi bu mesele? sebebi neydi kavgalarinizin? esinle konustun mu, ne diyor? aileler ne durumda? afedersin, cok sordum ama ona gore konusacagim..
 
cok uzuldum arkadasim.. devamli olan bsy mi bu mesele? sebebi neydi kavgalarinizin? esinle konustun mu, ne diyor? aileler ne durumda? afedersin, cok sordum ama ona gore konusacagim..
Bir kere yaşandı. Aileler hiçbirşey bilmiyor. Ailelerimiz o kadar iyi insanlarki duysalar kahrolurlar. Kıskançlık üzerine çıkan bir tartışmada kendimi kaybettim onun da tepkisi böyle oldu. Onun başkasıyla gece telefonda konuştuğunu gördüm. Sebebi buydu.
 
Karşı taraftan gelmiş. Karşı taraf evli değil.
O zaman durum vahim. Senin kocanın- evli bir adamın- düşünemediğini bekar bir kadın düşünmüş. Bak sana söyleyeyim bir insanın düşebileceği en acı durum ne biliyor musun ? Başka insanların gözünde sırf biri ile birliktesiniz diye acınacak duruma düşmek. Eşin de sana bunu yaşatmış. Kadın resmen kendini senin yerine koyup sana acımış (kocan sayende) ve eşini uyarmış yapma etme diye. Muhtemelen de kocan o kadını rahatsız ediyor. Ben o mesajdan özellikle arkadaşımsın diye belirtmesinden bunu çıkarttım. Çok yanlış bir yerdesin, çok yanlış biri ile birliktesin. Allah yardımcın olsun. Bu kadar kısa sürede sana ve evliliğine bunları yaşatan adamın affedilecek en ufak yanı yok. Acınacak bir adam sadece..
 
O Özür diledi ama pişman mı bilmiyorum yani benim kadar acı cekmedigi kesin.
 
Ona ne söylediğimi hatırlamıyorum diyor o gece arkadaşlarıyla içki içmiş güya. Evet içerse eğer çarpar çünkü hayatında ağzına içki koymamis bir insan. Beş vakit namazını kılan bir insan. Gerçekten inanamıyorum bütün bu yaşadıklarıma. Bütün bunlar yaptığını hafifletmek yerine daha da batırıyor onu gözümde. Ne ayıp birsey başkaları uyaracak ya bu ne demek. Beni düşürdüğü duruma bakın.
 
5 vakit namazında insan mı yapıyor bunları ? Yazıklar olsun.. Gerçi benim eniştemde 5 vakit namazında ama pisliğin teki. Derler ya iman insanın içinde olsun diye, aynen öyle. Namaz kılmakla iyi insan olmak aynı şey değilmiş bunu anladım. Sarhoştum hatırlamıyorum ayaklarını da hiç yutma. Aslan rakı masasında belli olur. Bir insan sarhoşken her ne yaptıysa bunu ayıkken mutlaka düşünüp yapmak istemiştir. Bu bilimsel birşey, sadece benim kanaatim değil. İnan çok üzüldüm sana.. Cicim aylarında olmanız gerekirken, taze bir gelinken kimse böyle birşeyi haketmez..
 
O kadar doğru şeyler yazmışsinki. Şaşkınlık içerisindeyim yaşadıklarım karşısında. Ya ben yeni evliyim güzel günlerim olmasi gerek güzel anılar biriktirmeliyim. Eşim beni mutlu etmeli. Onu göreceğim için heyecanlanmaliyım. Tamam ama neden içimdeki bu öfke. Ne gereği vardı bunları yaşamaya.
 
O kızla bir ara birlikte çalıştılar. O zaman kıza beni anlatıyormus boyle birisini seviyorum evlenecegiz diye. O zaman neden yapmadı. Nişanlı bile değildik. Vaktinde kendi isteğiyle anlatmış beni. Bunu çok çok önceden öğrenmiştim. Ben olanlara anlam veremiyorum.
 
kızı arasan eşine der mi olaylar iyice büyür mü sen küçük düşer misin bilemiyorum :/ adamdan net ceavp alamıycağına göre içini nasıl rahatlatcaksın bilemedim . ama kötü olmuş .evliliğin ilk aylarında..... birde kendini saana yapatıklarını hatırlamıycak akdar kaybeden bi adamsa bunu tekrarlıycaktır ..... sonra benim eşim gibi yapıp edip özür diler. çek babam çek ...
 
Ona tavırlı davrandığım için hep tartışma çıkıyor. Aşmamı kendi kendime unutmamı bekliyor.
Bence çok bekler o daha. Hamuru fırına verip, kabarmayacak kekin kabarmasını beklemek gibi o da kendiliğinden her şeyin eskisi gibi olmasını bekliyor. E tabi olmayınca da keyfi kaçıyor beyfendinin!
Sizin ruh haliniz, düşünceleriniz, hissettikleriniz hala umrunda değil. Hala aynı kayıtsızlıkla sihirli değnek değsin, düzelsin her şey diye bekliyor. Ama bir yaralı parmağa işemez asla, ona göre özür diledi bitti her şey, ama öyle değil, özürleri hiç sevmem ben, ve hiçbir manası yoktur gözümde.
Herkes yıktığı duvarı bilir zaten, özür dayağı geri alır mı? O dehşet verici anı zihninden atar mı? Bence hayır.
Ben olsam her baktığımda evlendiğim gün değil bana vurduğu gün aklıma gelirdi.
O da farkında bence yaptığının ama suçlu psikolojisi işte, kaçıyor.
Ama sen tavır yaptıkça daha beter hırslanacak, hırçınlaşacaktır. Bu işin ucu bir şiddete daha mahal verir gibi.
O yüzden karar ver, boşanacak mısın?
Kendini suçlama bu arada bağırdı diye herkes karısını dövseydi ohoooo. Zaten bahanesi de yok olamaz.
 
Aramayı düşündüm kızı. Sadece onun ne dediğini öğrenmek için ama söyleyebilir tabiki benim yüzünü bile gormedigim birisi sonuçta tanımıyorum. Belki halen konuşuyorlar yani mesajlaşıyorlardır. Belki kıvırıp affettirmistir kendini. Ararsam ve söylerse bunun rezilligini kaldıramam. Amacı ne gerçekten bilmiyorum. Kızlarla konuşmaktan zevk aldığını düşünüyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…