- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
- Konu Sahibi sakurazensen
-
Canım benim bunun pek çok sebebi olabilir, satırlarca sıralayabilirim. Örneğin; o kadından hoşlanıyordur, seni anlatarak ağzını aramış olabilir. Kadında ondan hoşlanıyor mu acaba diye seni anlatıp bakalım kıskanacak mı diye gözlemlemeye çalışmış olabilir. Önceleri seni gerçekten sevdiğini hissedip saf duygularla anlatmış, evlenip seni elde ettikten sonra fikirleri değişmiş ve o kadına ilgisi sonradan başlamış olabilir. O kadına ilgilisi iki arada bir derede başlamış olabilir. Yani kısacası seni önceden o kadına anlatmış olması kocanı temize çıkarmaz. Ki senin kocan temize çıkabilecek adam değil..O kızla bir ara birlikte çalıştılar. O zaman kıza beni anlatıyormus boyle birisini seviyorum evlenecegiz diye. O zaman neden yapmadı. Nişanlı bile değildik. Vaktinde kendi isteğiyle anlatmış beni. Bunu çok çok önceden öğrenmiştim. Ben olanlara anlam veremiyorum.
Bu kabullenilemez birşey. Yani ona ilgisi var het durumda. Değil mi olmasa bu sacmaliklar niye?Canım benim bunun pek çok sebebi olabilir, satırlarca sıralayabilirim. Örneğin; o kadından hoşlanıyordur, seni anlatarak ağzını aramış olabilir. Kadında ondan hoşlanıyor mu acaba diye seni anlatıp bakalım kıskanacak mı diye gözlemlemeye çalışmış olabilir. Önceleri seni gerçekten sevdiğini hissedip saf duygularla anlatmış, evlenip seni elde ettikten sonra fikirleri değişmiş ve o kadına ilgisi sonradan başlamış olabilir. O kadına ilgilisi iki arada bir derede başlamış olabilir. Yani kısacası seni önceden o kadına anlatmış olması kocanı temize çıkarmaz. Ki senin kocan temize çıkabilecek adam değil..
Unutamayacağımın farkındayım. Sadece içim biraz soğusun ve mantıklı düşünebiliyim istiyorum.Gördüğüm şiddeti nasıl unutabilirim diye soruyorsan unutabileceğini sanmıyorum ben...
Ben gün içinde ara ara mesajlaştıklarını düşünüyorum yani öyle hissediyorum sadece. Bunlar normal havadan sudan yani gereksiz şeylerdir. Basit şeylerdir. O mesaj atmadikca kızın mesaj atacagini düşünmüyorum. Yani gozlemliyorum ama tahminden öteye geçemiyorum. Tek çözüm kızla konuşmak ama o zaman da gerçeklere ulaşabilir miyim yada nasıl geri dönüşü olur kestiremiyorum.Hof ben nişanlıyken yine nişanlı bir arkadaşım, keşke hayatlarımızda başkaları olmasa demişti. Her zamanki fevriliğimle yuh ne diyorsun sen canımı sıkma benim tarzında çıkışmıştım. Eşinin arkadaşından gelen mesajda haddini bildirmek amaçlı yazılmış gibi duruyor. Eşin o kıza asılmış olabilir. Tabi kesinliği yok bu iddianın. Hemen üzülme bu konuda ama eşine fark ettirmeden takibe al bakalım neler döndüğünü anlarsın zaten emin ol.
O mesajın sonundaki 'sen benim arkadaşımsın' kısmı olmasa neyse diyeceğim de.. kızla konuşma bence tanımıyorsun hemen eşine yetiştirebilir ve eşin belki haksızken kıza yanaşmaya çalışıyorken seni haksız duruma düşürür. belki kız sırf aynı iş yerinde çalışıyor aman arası bozulmasın diye gerçeği söylemeyecektir bile. Ben olsam belki ben bile söylemem, erkeği uzak tutmaya çalışırım kendimden.Ben gün içinde ara ara mesajlaştıklarını düşünüyorum yani öyle hissediyorum sadece. Bunlar normal havadan sudan yani gereksiz şeylerdir. Basit şeylerdir. O mesaj atmadikca kızın mesaj atacagini düşünmüyorum. Yani gozlemliyorum ama tahminden öteye geçemiyorum. Tek çözüm kızla konuşmak ama o zaman da gerçeklere ulaşabilir miyim yada nasıl geri dönüşü olur kestiremiyorum.
Evet değil mi rahatsiz olan niye konussun üstelik kız aramış dertleri varmis anlatmis. Bu mesaj yani kızın uyardığı mesaj o konuşmadan üç dört gün sonra oldu ama. Söylerse bunun rezilligini kaldıramamaktan korkuyorum.ben sanırım dayanamayıp arardım kızı . güzel bir konuşma yapardım . beni anlıycağınızı umuyorum falan diye başlayıp sakince güzelce konuşup anlamaya çalışırdım . sert çıkarsan eşine muhakkak söyler ama güzelce konuşursan söylemeye bilir. eşin duysa yanlış anlar diye üzüldüğüne sadece arkadaşız dediğine göre doğru bi insan olabilir. belkide cidden eşiniz rahatsız ediyor ? ozaman kız size anlatır . ama rahatsız olan kız niye 10 dakka konuş . ay delirir insan düşün düşünçıkamadım işin içinden
Ben de ondan çekiniyorum. Ararsam ve öğrenirse üste çıkmak için herşeyi yapacaktır. Şu an ben olsam o kızın yerinde eşine ulaşıp herşeyi anlatırım diyorum ama ben bu acıyı yaşadığım için böyle söylüyorum. Ama aklı başında insan ustelikte yeni evli bir adamla bunu bile bile neden mesajlaşır neden gece arar neden buna çanak tutar. Belki de o dedi ara diye bilemem.O mesajın sonundaki 'sen benim arkadaşımsın' kısmı olmasa neyse diyeceğim de.. kızla konuşma bence tanımıyorsun hemen eşine yetiştirebilir ve eşin belki haksızken kıza yanaşmaya çalışıyorken seni haksız duruma düşürür. belki kız sırf aynı iş yerinde çalışıyor aman arası bozulmasın diye gerçeği söylemeyecektir bile. Ben olsam belki ben bile söylemem, erkeği uzak tutmaya çalışırım kendimden.
Eşine sorsana bu kızın derdi, sorunu neymiş? Neyi dertleşiyorlarmış gecenin 1'inde.Ben de ondan çekiniyorum. Ararsam ve öğrenirse üste çıkmak için herşeyi yapacaktır. Şu an ben olsam o kızın yerinde eşine ulaşıp herşeyi anlatırım diyorum ama ben bu acıyı yaşadığım için böyle söylüyorum. Ama aklı başında insan ustelikte yeni evli bir adamla bunu bile bile neden mesajlaşır neden gece arar neden buna çanak tutar. Belki de o dedi ara diye bilemem.
İş yerinde sorunları varmış başka birşey konuşmuşsam başka bir amacım varsa annem babam ölsün diye yemin etmişti.Eşine sorsana bu kızın derdi, sorunu neymiş? Neyi dertleşiyorlarmış gecenin 1'inde.
İlgisi olmasa sarhoşken o kadınla iletişime geçmez, geç saatlerde kadını aramaz, kadında arkadaşımsın diye cevap vermezdi sanırım..Bu kabullenilemez birşey. Yani ona ilgisi var het durumda. Değil mi olmasa bu sacmaliklar niye?
Haklısınız. Onu seviyor yani. Bunun düşüncesi bile çok saçma. Ben nasıl bir hata yaptım aklım almıyor.İlgisi olmasa sarhoşken o kadınla iletişime geçmez, geç saatlerde kadını aramaz, kadında arkadaşımsın diye cevap vermezdi sanırım..
Haklısınız. Onu seviyor yani. Bunun düşüncesi bile çok saçma. Ben nasıl bir hata yaptım aklım almıyor.
Bunu düşünmek benim için ne kadar saçma bi bilseniz. Ama başka anlam veremiyorum. Gerçi kendisi kızlarla konuşmayı çok sever ortada sebep bile yokken ama bunun adı ne inanin ki bilmiyorum.hemen böyle düşünmeyin . bence eşinizle sakinle konuşun diycem ama hiç bir erkek kabullenmez böyle bişeyi . ama onu seviyor diye düşünmek yanlış bence. öyle bişey olduğunu sanmam.
peki kimle konusuyormus?Bir kere yaşandı. Aileler hiçbirşey bilmiyor. Ailelerimiz o kadar iyi insanlarki duysalar kahrolurlar. Kıskançlık üzerine çıkan bir tartışmada kendimi kaybettim onun da tepkisi böyle oldu. Onun başkasıyla gece telefonda konuştuğunu gördüm. Sebebi buydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?