Bana yardım edermisiniz lütfen :(

evet canım ayrı yaglar aktarda bulabılırsın bu arada sarımsagı az kat bak sonra ıyyy bu cok pıs koktu dıyıp kufretme bana
hahahahaha kufretmem merak etme de sey diyecegim aktar ne anlamadim ben avrupada yasadigim icin cam terebentin mi neyse o yagdan bulabilir myim bilmiyorum sence napiyim ?

hahahahaha kufretmem merak etme de sey diyecegim aktar ne anlamadim ben avrupada yasadigim icin cam terebentin mi neyse o yagdan bulabilir myim bilmiyorum sence napiyim ?

aktar boyle bıtkıcı dukkanı gıbı dur resım atıyım sen anlarsın zaten bak aktar boyle bı yer

Tolin ne kadardır bu karışımı uyguluyosun ayrıca sende saç dökülmeside varmıydı?

Tolin ne kadardır bu karışımı uyguluyosun ayrıca sende saç dökülmeside varmıydı?

val ben ıkı senedir bu aylarda buyuk bı sıse dalın ıcerısıne yapıp kullanıyorum bıtınce bıdahakı seneye kadar yapmıyorum bu sene sac dokulmemde vardı mevsım degısıklıgınden dolayı ılk bata bıraz cogaltıyo dokulmeyı ama sonra tamamen kesıyo yanı normal sac ne kadar dokuluyosa o kadar dokulme oluyo ama bı rahatsızlıktan dolayıysa dokulme ona etkı yaparmı onu bılmıyorum canım

Hangi ulkedesin sekerim?

Bitkiozu satan dukkanlar var, bir de bazi kozmetik magazalarinin sattigi belirli yaglar var, mesela argan.

Ben zeytingyagi isini soyle yapiyorum:

Once 1 dis sarimsagi iyice rendeleyip sonra eziyorum. Kullanacagim kadar zeytinyagina katiyorum. Kullanacagin zeytinyagi miktari soyle: Bir miktarla sac derimi ovaliyorum. Sonra bir miktar da sacimin kendisine suruyorum, civik civik yapmaya gerek yok. Sonra ilik bir havlu veya strec filmi basima sarip 4 saat kadar bekletiyorum......ne kadar beklerse o kadar iyi.

bak yukardakı arkadasın soyledıgı yerlerdede olabılır benımde sımdı aklıma geldı rossman veya watsons magzalarındada var bu yaglardan yasadıgın yerde boyle magzalar varsa oralarada bakabılırsın

bak yukardakı arkadasın soyledıgı yerlerdede olabılır benımde sımdı aklıma geldı rossman veya watsons magzalarındada var bu yaglardan yasadıgın yerde boyle magzalar varsa oralarada bakabılırsın

Isvecte yasiyorum sorun iste su almanyada felan vardir da burda ögle dukkanlar pek yok ama belki guzellik salonlarinda bakim salonlarinda olabilir yinede hersey icin tesekkur ederim

Teşekkür ederim canım.Benimde saç dökülmem var ondan sordum saçlarım buyadan dolayı yıprandı ve karmakarışık oluyo saclarım acamıyom mafoldu saçlarım valla ( dökülmesi dursa barı saçımı ısırgan suyuyla yıkıyom karanfil suyu kullanmaya çalışıyom ama saçıma su değince karışıyo sertleşiyo. Saçında baya fark etti dimi canım kullandıgın karışım hani saç çıkarma gürleştirme konusunda böle şeyler duymaya ihtiyacım varda ondan tekrarlatıyomm canım kusura bakma:)))

Son düzenleme:

evet evet saclar acayıp gurlesıyo o kel olan yerler sımdı kapalı yanı acıklık yok sac uclarının bakımı ıcınde bu urunu tavsıye ederım 3 haftadır kullanıyorum kırıklarımın cogunu onardı ve banyodan sonra cok kolay taranıyo sac:)

Yakin akrabam cildiye doktoru. Alaninda da un yapmis bir isim. Konunu gorunce yazmak istedim. Ben bu yaglari filan anlamam ama akrabamin onerdigi sampuan; Sebamed. Bende kullaniyorum ve memnunum. Denemek istersen deneyebilirsin.

Ama bu saçı yağlandırmıyo mu ve dökme yapmaz mı ben saç kremi kullanınca saçım çok dükuluyo ondan kullanmıyorum.

canım bunu sac dıbıne dııl uclara uyguluyosun yaglandırma yapmıyo sacın kırılmasını onluyo ve kolay taranmasını saglıyo...

Aktarlardan saçın artmaıs için yağ karışımı alabilirsin ya da saç ektirme olayları oluyor bir araştır istersen canım.Çok geçmiş olsun ayrıca

Hadi ya , dünyanın bulamadığı saç sorunun aktarlar bulmuş öylemi.. fazla kadın programı izlemeyin. öyle bir karışım iç zayıfla , bir yağsür sıfır selülit .. bu işler böyle kolay olsa. bir kremle bembeyaz olsak.. yok öyle.genetik yapı diye bişi var

Pardon da ben size bir şey yazdığımı hatırlamıyorum bile neden bu ters üslup ?
Sizin düşünceniz farklı ise kendinize saklayın lütfen !
Size faydası yoktur bilemem kendi probleminiz faydası olmayacağınıza inanmıyorsanız kullanmassınız olur biter kullanana mani olmayın bari.
Benim fikrim kendime ve buradaki arkadaşa yardımcı olmak için paylaştım o yüzden lütfen muhalefet olmayınız yazdıklarıma !
Ben zaten kesin hüküm kullanmamışım yazılanları dikkatli okumanızı öneririm !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…