cam terebentin yagi ve badem yagi ayri yaglar mi ??
hahahahaha kufretmem merak etme de sey diyecegim aktar ne anlamadim ben avrupada yasadigim icin cam terebentin mi neyse o yagdan bulabilir myim bilmiyorum sence napiyim ?evet canım ayrı yaglar aktarda bulabılırsın bu arada sarımsagı az kat bak sonra ıyyy bu cok pıs koktu dıyıp kufretme bana
bak cok zor dııl marketten aynı marka ıkı kutu sampuan alıyosun bırının ıcerısıne ıstedıgın kadar sarımsak dovup atıyosun aktardan bademyagı camterebentın yagı alıp bırer kapakta bunlardan katıyosun dıger sampuana hıcbısey katma sonra banyoda 2 kere sarımsaklı olan sampuanla yıka hatta bekletebılıyosan sampuanı bıraz sacında beklet son yıkamanıda hıcbısey katmadıgın sampuanla yapıyosun sarımsagın kokusunu alır bu kadar banyodan cıktıktan sonra hala sarımsak kokuyosa gliss in sac ucları ıcın guzel kokulu bakım spreylerı var onlardan kullanabılırsın ben bır ıkı fısta parfum sıkıyorum ama ınan sarımsagın kokusu o kadar kalmıyo ve saclarındakı cogalmayı ve dolgunlugu gordugun zaman kokusunu bu kadar cekmeme degmıs dıyosun yanı
Tolin ne kadardır bu karışımı uyguluyosun ayrıca sende saç dökülmeside varmıydı?
aktar boyle bıtkıcı dukkanı gıbı dur resım atıyım sen anlarsın zatenEki Görüntüle 850776 bak aktar boyle bı yer
bak yukardakı arkadasın soyledıgı yerlerdede olabılır benımde sımdı aklıma geldı rossman veya watsons magzalarındada var bu yaglardan yasadıgın yerde boyle magzalar varsa oralarada bakabılırsın
Teşekkür ederim canım.Benimde saç dökülmem var ondan sordum saçlarım buyadan dolayı yıprandı ve karmakarışık oluyo saclarım acamıyom mafoldu saçlarım valla( dökülmesi dursa barı saçımı ısırgan suyuyla yıkıyom karanfil suyu kullanmaya çalışıyom ama saçıma su değince karışıyo sertleşiyo. Saçında baya fark etti dimi canım kullandıgın karışım hani saç çıkarma gürleştirme konusunda böle şeyler duymaya ihtiyacım varda ondan tekrarlatıyomm canım kusura bakma:)))
Ben Almanya'da yasiyorum, sampuanimi burdaki bir Biomarketten aldim. Biomarket eminim Isvec'te de vardir, oralardan bakabilirsin. Konu sac olunca sampuana para vermeye acimamak gerekiyor sanirim, burda arkadaslarim ucuz diye 1 euroluk 2 euroluk sampuan aliyorlar hayret ediyorum :26:
Pflege Shampoo Brennessel sililkonfrei | Shampoo | Waschen | Haare | najoba Online Shop Naturkosmetik
LOGONA Naturkosmetik - Shampoo
evet evet saclar acayıp gurlesıyo o kel olan yerler sımdı kapalı yanı acıklık yok sac uclarının bakımı ıcınde Eki Görüntüle 850804 bu urunu tavsıye ederım 3 haftadır kullanıyorum kırıklarımın cogunu onardı ve banyodan sonra cok kolay taranıyo sac:)
bu gliss sampuani hangi saclar icin ki `?
bu sampuan dııl canım banyo sonrası sac spreyı hem kolay taranıyo hem de yanmış kırılmış sac uclarını onarıyo canım:)
Ama bu saçı yağlandırmıyo mu ve dökme yapmaz mı ben saç kremi kullanınca saçım çok dükuluyo ondan kullanmıyorum.
Aktarlardan saçın artmaıs için yağ karışımı alabilirsin ya da saç ektirme olayları oluyor bir araştır istersen canım.Çok geçmiş olsun ayrıca
Hadi ya , dünyanın bulamadığı saç sorunun aktarlar bulmuş öylemi.. fazla kadın programı izlemeyin. öyle bir karışım iç zayıfla , bir yağsür sıfır selülit .. bu işler böyle kolay olsa. bir kremle bembeyaz olsak.. yok öyle.genetik yapı diye bişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?