- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
yalnız onun için çiçek çikolata daha anlamlı olurdu.
tabi önden evlilik teklifini yapın adam şok olmasın istemeye gidince..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnız onun için çiçek çikolata daha anlamlı olurdu.
Onun için nasıl vazgeçilmez olurum diye düşünmek yerine sizi sevmeyen bu adamdan vazgeçmeyi düşünseniz daha mantıklı olur,neden zorluyorsunuz ki herkes karşılıklı sevemez malesef.Sizin sevdiğiniz sizi sevmez onun sevdiği de onu sevmeyebilir.Nasıl gözünde vazgeçilmez olurum, iletişimi kesip beni özlemesini çok bekledim, sürekli arayıp bunaltan bir tipte değilim
Madem beni sevmiyor o zaman ne halt yemeye benle görüşüyorÇünkü seni sevmiyor bunun farkındasın ve savaşıyorsun adamda çok sevildiğini biliyor kafasına göre oynuyor yapma ama seni oyuncak yapmış kendine.Sende sevilmeye saygı duyulmaya layıksın
Sizin için hiç çaba sarfetmemiş ki ,değeriniz yok ,bitirin kurtulun ,O zaten o kadar güçlü ki, feleğin çemberinden geçmiş sanki, bu akşam ölse sabaha kalkar çay demler, bu yüzden ne benim üzülmemi takıyor, ne geleceğini düşünüyor, ne de birine kapılmak istiyor
yani şaka gibi bir konu açılışı, şakaysa komik değil, azcık gururun varsa başka şeylerler ilgilenirsin, başka şeylerin ulvi olmasına gerek yok, 21 sezonluk bir dizi de olabilir, bu bile sana bu adamdan beklentinden daha fazlasını veririrİyi akşamlar herkese merhaba, benim derdim beni benden alan bir adamla ilgili.
Kendisini 2 senedir tanıyorum, görüşmelerimiz telefon mesaj ile her gün, yüzyüzeyse o istediği zaman ayda 1-2 bandında oldu hep.
Biz bu adamla ne arkadaş olabildik ne sevgili, onun için yaptıklarımı saymazsak, bu ikili ilişkinin erkeği ben oldum resmen, annesine gidip yardımlar mı yapmadım, sürekli gülen ona pozitif yaşam sunan insan mı olmadım, neredeyse kapısında ellerimde güller kırmızı halı sermediğim kaldı. Onu o kadar seviyorum ki, her cümlemi her hareketimi seçmekten kendimi kasmaktan o kadar yoruldum ki.
Onun sevdiği benim sevmediğim aktivitelere katlanmaktan o kadar yoruldum ki. Onu başka türlü görme konuşma imkanım yok çünkü. O istediği zaman ben varım, o istediği zaman ben yokum. Adamın telefonunda eski sevgilisiyle konuşmalarını yakalıyorum ağlıyorum iletişimi kescem diyorum yalvarıyor, ertesi günüyse hiç aramıyor, bambaşka biri oluyor, orda burda takılıp durumlar atıyor, akşam oluyor aklına geliyorum, cinsellik isteyip kendimi çekince kısa kısa konuşuyor, beni kıskandığınıda sanmıyorum, ertesi şarkılar atıyor güzel sözler söylüyor ama ne gelecek var ne şimdi ki zaman.
Bu gecede öyle bi gece.
Onu çok seviyorum ona tapıyorum evet ama asla onursuzca belli ettiğimi düşünmüyorum, onu kaybetmek istemiyorum, nasıl yapacağım ablalarım?
Bu arada ilk tanışmak isteyen bendim
Aşığım diyorumyalnız onun için çiçek çikolata daha anlamlı olurdu.
Bunları söylemekte ne var ki?O ihtimal aklımdan hiç çıkmıyor ki, Kemal Sunal’ın dediği gibi Ya çıkarsa, bana söylediği bir kaç şeyi o anları hafızamdan silemiyorum, gülerek beni kendine aşık etme dediğini ve seninle nikah kıyıp yurtdışına abimin yanına gitmeyi ne çok isterdim demesini, evet önüme bakmalıyım
Zaman geçiriyor cnm sende o kadar değer veriyorsun bunu avantaja çeviriyor egosunu tatmin ediyor hem erkek değil mi ne güzel gel dediğinde gelen git dediğinde giden biri ee her şeyi de affediyorsun yalniz kalmakta yok ceptesin her türlü.Bu zamana kadar sen hep ayağına gitmedin mi fedakarlık yapmadın mı kendini ciddi geri çek bakalım aynılarını o yapacak mı?Madem beni sevmiyor o zaman ne halt yemeye benle görüşüyor
Aşığım diyorum
Sen de gel elimi tut olmaz mıe tamam işte bende git iste diyorum.
Sevdim bunu iki rekat namaz kılsam bu adamdan daha fazlasını veriryani şaka gibi bir konu açılışı, şakaysa komik değil, azcık gururun varsa başka şeylerler ilgilenirsin, başka şeylerin ulvi olmasına gerek yok, 21 sezonluk bir dizi de olabilir, bu bile sana bu adamdan beklentinden daha fazlasını veririr![]()
Sen de gel elimi tut olmaz mı![]()
Seni yedekte tutuyorİyi akşamlar herkese merhaba, benim derdim beni benden alan bir adamla ilgili.
Kendisini 2 senedir tanıyorum, görüşmelerimiz telefon mesaj ile her gün, yüzyüzeyse o istediği zaman ayda 1-2 bandında oldu hep.
Biz bu adamla ne arkadaş olabildik ne sevgili, onun için yaptıklarımı saymazsak, bu ikili ilişkinin erkeği ben oldum resmen, annesine gidip yardımlar mı yapmadım, sürekli gülen ona pozitif yaşam sunan insan mı olmadım, neredeyse kapısında ellerimde güller kırmızı halı sermediğim kaldı. Onu o kadar seviyorum ki, her cümlemi her hareketimi seçmekten kendimi kasmaktan o kadar yoruldum ki.
Onun sevdiği benim sevmediğim aktivitelere katlanmaktan o kadar yoruldum ki. Onu başka türlü görme konuşma imkanım yok çünkü. O istediği zaman ben varım, o istediği zaman ben yokum. Adamın telefonunda eski sevgilisiyle konuşmalarını yakalıyorum ağlıyorum iletişimi kescem diyorum yalvarıyor, ertesi günüyse hiç aramıyor, bambaşka biri oluyor, orda burda takılıp durumlar atıyor, akşam oluyor aklına geliyorum, cinsellik isteyip kendimi çekince kısa kısa konuşuyor, beni kıskandığınıda sanmıyorum, ertesi şarkılar atıyor güzel sözler söylüyor ama ne gelecek var ne şimdi ki zaman.
Bu gecede öyle bi gece.
Onu çok seviyorum ona tapıyorum evet ama asla onursuzca belli ettiğimi düşünmüyorum, onu kaybetmek istemiyorum, nasıl yapacağım ablalarım?
Kesin abisi de amerikadadırO ihtimal aklımdan hiç çıkmıyor ki, Kemal Sunal’ın dediği gibi Ya çıkarsa, bana söylediği bir kaç şeyi o anları hafızamdan silemiyorum, gülerek beni kendine aşık etme dediğini ve seninle nikah kıyıp yurtdışına abimin yanına gitmeyi ne çok isterdim demesini, evet önüme bakmalıyım
Sen Mecnun oldum diyorsun da ortada Leyla yok hayatım.Mecnun oldum ben![]()
İyi akşamlar herkese merhaba, benim derdim beni benden alan bir adamla ilgili.
Bu gecede öyle bi gece.
İyi akşamlar herkese merhaba, benim derdim beni benden alan bir adamla ilgili.
Bu gecede öyle bi gece.