Bana yardim edin..artik katlanamiyorum..

Ee ne güzel işte. Gidin anlaşmalı boşanın. Zaten çekişmeliyi göze alamaz, fantezileri herkese malum olur korkusuna malı mülkü bırakır gider, rahat da edersiniz. Daha ne istiyorsunuz?

Fantazimi yaparsan dışarı çıkartırım diyen adama artık baba olmazsan bosanirim demelisin. Korkma.

Yooo ne alaka, istemem ben öyle kuçu kuçu gibi herif. Erkekte ağırlık ararım, güç ararım. Herkesin adına konuşmasın eşiniz.

Ay merak etme, öldürmez kendini ya öfff. Canı ne tatlıdır onun şimdi. Şu numarayı daha fazla yemeyin artık, şiştim.

Manipüle ediyor bu sözü ile sizi. Sakın inanmayin.

Aslında isteksizlik değil de.cesaretsizlik diyelim.bunu yapmam gerektiğini elbetteki biliyorum.ama insan her şeyi düşünüyor.ortada iki çocuk var sonucta
Çocuk olunca ne oluyor ki. Ekonomik özgürlüğünüz var zaten. Böyle bir babayla büyümesinler. Çocuklar size dayanak noktası değil mi aynı zamanda?

Defedin başınızdan gitsin sapik sadistler inanİn çok rahat edersiniz

Tatlım sen şimdilik tavsiye verme gözünü seveyim, bu nedir allasen

Malesef gidemiyorum.cakili kadroyum.geleli 1 sene oldu.fazla kimseyi tanımıyorum.yapimla da alakalı pek çevrem yok.ailem de gelemez yanıma isleri nedeniyle.anca kısa süreli ziyaretler

Bakın öncelikle şu konunun altını çizeyim, istemediğiniz bir şey yaşıyorsanız bunun adı cinsel şiddettir, tecavüzdür. Sizin boşanmanız toplumu ilgilendirmez, toplum baskısı mı kaldı neler düşünüyorsunuz. İşiniz varsa kimseye ihtiyacınız yok. Verin valizini eline yürüsün gitsin, düzeninizi de bozmayın. Kimseye ihtiyacınız yok, o çocukları bu hasta ruhlu adamla aynı evde tutmayın

Çocukları bahane eden korkak kadınları hıc anlamıyorum! Sapkın bir adamla hayat mi geçer? Yok intihar edermiş, yok çocuklar varmış, yok cesaret yokmuş vs vs.. Bahaneleri bırakın artık. Iki yol var ya mutsuzluk sapkınlık içinde bir hayat yada boşanmak. Arabeske bağlamayın çözüm üretin.

Ruh hastası demek ki. İnsanin gündelik hayatini zedeleyecek,aksatacak her türlü şey evliliğin altına dinamit döşüyor. Böyle adamla 'sadece' cinsel hayat yaşamanız imkansız zaten. Adam,evlenmiş mı köle pazarından köle mi almış belli değil. Bosanin

Farklı şeyler yazacaktım ama böyle bir adamdan tedaviyle hamile kalmışsınız çok gerekliymiş gibi.
Eşiniz sapkın zihniyette biri olayı fanteziden çıkarıp günlük hayata taşımış böyle bir adamdan çocuk isterken korkmadıniz mi hiç?
Çocuklar için pişman değilim demissiniz ama herşeyi idrak etmeye başladıklarında onlar böyle bir babanın evladı olmaktan memnun olacaklar mi bakalım?

Şimdi de çocuklara bakıcı bulamadım öyle böyle derken bir sürü sebep sıralıyorsunuz boşanmama adına.
Tedavi olup o çocukları dünyaya getirirken düşünmemişsiniz ama şimdi en azından çocuklarınız için boşanmanız lazım. Hoş boşansanız bile babası olduğu gerçeğini hiçbir zaman değiştiremeyeceksiniz.

Mutsuz olduğunuz bir evliliği sürdürmeyin. Hangi kurumdasınız bilemem tabi ama pek çok kamu kurumunda boşanma durumunda kişi istediği şehire tayin hakkına sahip oluyor. Bu hakkı araştırın.

Alışkanlığın konforu denilen şeye esir olmuş durumdasınız, yaşadığınız şey su soğuk diye denize girmekten korkmak gibi, içine girince alışacaksınız. Yeter ki cesaretinizi toplayın.

Bebekleriniz küçük evet ama çalıştığınıza göre bir bakıcınız var, üzerine nafaka alacaksınız, ayrıca çocukların laftan anlayacak hale gelmesine çok az kalmış. 2 yaşından sonra kreşler yardımınıza koşacaktır zaten, ayrıca bağımsız ana okulları var.

Boşandığınızda başınıza en kötü ne gelecek bir düşünün, biraz maddi sıkıntı dışında hayatınızda ne değişecek, adamın zaten size ve çocuklara hiçbir faydası yok. Bütün ödemeler internet ortamından yapılıyor, artık market alışverişini bile internetten yapıp kapınıza bırakıyorlar. Olumlu tarafına bakarsanız, sizden sizi aşağılayan davranışlar isteyen bir adamı hayatınızdan çıkaracaksınız, yaptıklarınızı eleştiren beğenmeyen adamın sesini artık duymayacaksınız. Sadece çocuklaeınız ve siz olacalsınız. Manipülasyon olmayınca yaşam enerjiniz de artacak, en azından bir işi yaparken zorlandığınızda kılını kıpırdatmadığı için sinirlendiğiniz adam artık yok olacak.

Cesaretinizi toplayın lütfen, bu adama sabrettiniz diye kimse size madalya takmayacak. Hatta yarın çocuklarınız "neden sabrettin, keşke sabretmeseydin" diyecek. Lütfen önce kendinizi düşünün. Huzurlu anne huzurlu çocuklar demek, lütfen unutmayın

Bırakın etsin intihar, onun canı neden sizinkinden daha kıymetli ki sizin için, o size eziyet ederken hiç acımıyor.

Etrafınızdaki herkes sizi ayıplasa ne olur bi söyler misiniz, o evde sizin yerinize onlar mı yaşayacak boşanmazsanız

Çocuklara üzülmek, herşeyi ortadayken böyle bir adamdan çocuk yapılmasına kızmak hepsi var.

Hadi bir şekilde evleniyor ama evlenip 5 yıl böyle biriyle evli kaldıktan sonra neden çocuk yani? Sen istersen ömür boyu çek yetişkin biri olarak eşini ama çocukları bina mahkum etmeye hakkın yok.

Konu sahibinin eski konularına göz attığımda bu adamdan çocuk sahibi olmak için resmen kendini parçaladığını görmesem sizin mesajınızı aşırı bulabilir "kadıncağıza haksızlık yapıyorsunuz " derdim.

Zaten hepsi var twitterden başka yerlerden bu işleri takip ediyor ve bunları gerçek sanıyor.yasatmami bekliyor.zaten çok takıldığı icin işin cılkı çıktı malesef.normal görüyor.ne varki yasatsan diyor.bu sefer iyi kötü yaşatıyorsun.yine yetmiyor daha fazlasını istiyor.ustune de zevk almamı istememibekliyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…