- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.945
- 598
- Konu Sahibi aysefeytum
-
Ee ne güzel işte. Gidin anlaşmalı boşanın. Zaten çekişmeliyi göze alamaz, fantezileri herkese malum olur korkusuna malı mülkü bırakır gider, rahat da edersiniz. Daha ne istiyorsunuz?Çok teşekkür ederim desteğiniz icin.ah neler neler denedim bir bilseniz.kavga ettim olmadi güzellikle konuştum olmadi.lanet olsun diyip onun isteklerini de yasattim artik icim almadigi halde.ama ne yapsam on yeterli olmuyor.rest de çektim defalarca boşanalım dedim olmadi en sonunda oda kabul etti biliyormusunuz.nedeni de sırf bu isteklerini onun istediği gibi yasatmiyorumdiye.
Fantazimi yaparsan dışarı çıkartırım diyen adama artık baba olmazsan bosanirim demelisin. Korkma.Herkese iyi geceler.nerden nasıl başlasam bilemiyorum.defalarca buraya yazmayı düşündüm ama hep vazgeçtim.alacagim cvplari da az cok tahmin ediyorum. Ama çok büyük bir çıkmazdayım ve kimseyle konuşamıyorum.
8 yıllık evliliğim var.severek evlendik.esim psikolojik rahatsızlıkları olan bir insandı.aslinda onu çok tanımadan evlendim göremedim yada aşktan gözü kör olmak derler ya farkedemedim.degistiririm sandım.olmadi neyse bunları bir şekilde idare ettim bunca sene.
Birde fantazileri vardı.hala var yoğun bir şekilde.artik günlük hayatimizi da etkileyecek şekilde. Ve tabi ben bunu da bile bile evlendim. Anlayis gösterdim yardımcı olmaya çalıştım.sahibe köle...femdom...köle efendi gibi zirvaliklar.. başlarda çok yoğun istekler değildi.ona bu anlamda 1 saat ayirsammesela yetiyordu.artik şimdi hep istiyor.defalarca yasatmama rağmen daha fazlasını istiyor.begenmiyor yaptıklarımı.bunlarla kafayı bozdu.
Daha da kötüsü artik bir es bi koca olduğunu unuttu.aramizdaki cinsellik bitti.beni duygusal anlamda istediğini arzuladığını sanmıyorum.zaten böyle bir yaklaşımı da yok.ben yaklaşırsam ayda yılda bir o şekilde .oda zaten çoğunlukla hüsranla bitiyor benim icin.onu zorlandığım icin kendimi kötü hissediyorum.
Yaşım 33.cinsellik olmadan bu şekilde ne kadar sürdürebilirim bilmiyorum.
Ikiz kızlarımız var 20 aylıklar.onlarin hatrına surdurmak istiyorum bu evliliği ama çok mutsuzum.cinsellik olmasın bosver diyorum.gunluk hayatta da geçimsiz gıcık bir insan.en basitinden kizlari yanlız çıkaramadığım icin dışarı birlikte cikartalim diyorum.hayir diyor.ben ona fantazilerini yasatmadigim icin çıkmıyor mesela.bunun gibi bir sürü şeye yasatirsan yaparim gibi.şart koşuyor.yardimci olmuyor.cocuklarla ilgilenmiyor vs.
Bana gelince bir kamu kurumunda çalışıyorum.ekonomik kaygım pek yok ama boşanmaktan çok korkuyorum.yanliz yabancı bir şehirde iki çocukla cesaret edemiyorum.kendim yapı olarak sessiz sakin bir insanım.çekingen bir yapım var.tek basima.iki çocukla nasıl ayakta kalırım bilmiyorum.bosanmam gerektiğini biliyorum ama cesaretim yok.ayrica toplum baskısından da çok cekiniyorum.bosanma surecinden de korkuyorum.napicam biliyorum.
cocuklar doğduğundan beri huzursusuz.defalarca denedim.onada yardımcı olmaya çalıştım ama olmuyor.
lütfen dertlesmeye çok ihtiyacım var beni anlamaya çalışırsanız sevinirim.
Yooo ne alaka, istemem ben öyle kuçu kuçu gibi herif. Erkekte ağırlık ararım, güç ararım. Herkesin adına konuşmasın eşiniz.Zaten almaya basladim.ama ne derece bana yarari olur bilemiyorum.idoktor bile o tektarafli seni kullanıyor diyor.
Adama kalsan ona göre ben her şeyi abartıyorum.onun gibi erkeği herkes ister.parmagimda oynatabilirmisim onu istediklerini vererek.ben onu mutlu edersem oda düzelip beni mutlu edecekmiş vs... Ama nerdeyse 2 yıldır duzelemedi
Ay merak etme, öldürmez kendini ya öfff. Canı ne tatlıdır onun şimdi. Şu numarayı daha fazla yemeyin artık, şiştim.Işte bunlari adama anlatamıyorum.kendi haksizligini iyice yüzünü vurursam beni intahar etmekle tehdit ediyor.saga sola not bıraktım.cenazeme gelme vs. Diyor.nerden baksan rezillik benim icin.halbuki onunla evli kalabilmek icin elimden gelen herşeyi yaptim fazlasıyla.icimde rahat vicdanım da allah biliyor.yani boşanmaya kalksam bir sürü cirkeflik yapacak bana. Yada ölümüyle cezalandiracak
Manipüle ediyor bu sözü ile sizi. Sakın inanmayin.Zaten almaya basladim.ama ne derece bana yarari olur bilemiyorum.idoktor bile o tektarafli seni kullanıyor diyor.
Adama kalsan ona göre ben her şeyi abartıyorum.onun gibi erkeği herkes ister.parmagimda oynatabilirmisim onu istediklerini vererek.ben onu mutlu edersem oda düzelip beni mutlu edecekmiş vs... Ama nerdeyse 2 yıldır duzelemedi
Çocuk olunca ne oluyor ki. Ekonomik özgürlüğünüz var zaten. Böyle bir babayla büyümesinler. Çocuklar size dayanak noktası değil mi aynı zamanda?Aslında isteksizlik değil de.cesaretsizlik diyelim.bunu yapmam gerektiğini elbetteki biliyorum.ama insan her şeyi düşünüyor.ortada iki çocuk var sonucta
Tatlım sen şimdilik tavsiye verme gözünü seveyim, bu nedir allasenÖncelikle Allah yardımcın olsun ablam küçücük yaşımla size akıl vermeye kalkışamam biliyorum ama üzüldüm şuan okuyunca yazdıklarınızı icimden yazmak geldi bu yüzdende kala alırsınız almazsınız o size kalmış
Ayrılmayın derim bu hayatta tek başına kadın olmak çok zor babamla annem benim şuan ayrılar babam annemi aldattı annemde abimle bize bakmak için çok çalıştı bakıcılık yaptı temizliğe gitti kaç sene önce bunları yaptığı halde eve para yetmezdi hele şuan bu zamanda 100 TL'nin eski 1 TL den farkı yok bence eşinize bir göz dağı verin korktun yetmezse aileniz varsa eğer onlara derdinizi anlatın onlar konuşsun tabi herşeyi anlatmayın ilgi göstermiyor sevmiyor artık diyin gene yetmezse bı piskolaga gidin ne yapabilirim eşim hakkında diye sorun en son olmazsa namaz kılmıyorsaniz kılmaya başla abla Rabbimden sadece yardim isteseniz pişman olmasını iyi bir eş olmasını isteseniz elbet Rabbim edilen duayı geri çevirmez kabul edecektir helede iki çocuğunuz var onlar için katlaniyorsaniz duanızı kabul etmez mi
Malesef gidemiyorum.cakili kadroyum.geleli 1 sene oldu.fazla kimseyi tanımıyorum.yapimla da alakalı pek çevrem yok.ailem de gelemez yanıma isleri nedeniyle.anca kısa süreli ziyaretler
Dur bakalım daha neler ogrenicegizÖmrümde ilk defa duydum bende bakmaya korkuyorum
Mutsuz olduğunuz bir evliliği sürdürmeyin. Hangi kurumdasınız bilemem tabi ama pek çok kamu kurumunda boşanma durumunda kişi istediği şehire tayin hakkına sahip oluyor. Bu hakkı araştırın.Herkese iyi geceler.nerden nasıl başlasam bilemiyorum.defalarca buraya yazmayı düşündüm ama hep vazgeçtim.alacagim cvplari da az cok tahmin ediyorum. Ama çok büyük bir çıkmazdayım ve kimseyle konuşamıyorum.
8 yıllık evliliğim var.severek evlendik.esim psikolojik rahatsızlıkları olan bir insandı.aslinda onu çok tanımadan evlendim göremedim yada aşktan gözü kör olmak derler ya farkedemedim.degistiririm sandım.olmadi neyse bunları bir şekilde idare ettim bunca sene.
Birde fantazileri vardı.hala var yoğun bir şekilde.artik günlük hayatimizi da etkileyecek şekilde. Ve tabi ben bunu da bile bile evlendim. Anlayis gösterdim yardımcı olmaya çalıştım.sahibe köle...femdom...köle efendi gibi zirvaliklar.. başlarda çok yoğun istekler değildi.ona bu anlamda 1 saat ayirsammesela yetiyordu.artik şimdi hep istiyor.defalarca yasatmama rağmen daha fazlasını istiyor.begenmiyor yaptıklarımı.bunlarla kafayı bozdu.
Daha da kötüsü artik bir es bi koca olduğunu unuttu.aramizdaki cinsellik bitti.beni duygusal anlamda istediğini arzuladığını sanmıyorum.zaten böyle bir yaklaşımı da yok.ben yaklaşırsam ayda yılda bir o şekilde .oda zaten çoğunlukla hüsranla bitiyor benim icin.onu zorlandığım icin kendimi kötü hissediyorum.
Yaşım 33.cinsellik olmadan bu şekilde ne kadar sürdürebilirim bilmiyorum.
Ikiz kızlarımız var 20 aylıklar.onlarin hatrına surdurmak istiyorum bu evliliği ama çok mutsuzum.cinsellik olmasın bosver diyorum.gunluk hayatta da geçimsiz gıcık bir insan.en basitinden kizlari yanlız çıkaramadığım icin dışarı birlikte cikartalim diyorum.hayir diyor.ben ona fantazilerini yasatmadigim icin çıkmıyor mesela.bunun gibi bir sürü şeye yasatirsan yaparim gibi.şart koşuyor.yardimci olmuyor.cocuklarla ilgilenmiyor vs.
Bana gelince bir kamu kurumunda çalışıyorum.ekonomik kaygım pek yok ama boşanmaktan çok korkuyorum.yanliz yabancı bir şehirde iki çocukla cesaret edemiyorum.kendim yapı olarak sessiz sakin bir insanım.çekingen bir yapım var.tek basima.iki çocukla nasıl ayakta kalırım bilmiyorum.bosanmam gerektiğini biliyorum ama cesaretim yok.ayrica toplum baskısından da çok cekiniyorum.bosanma surecinden de korkuyorum.napicam biliyorum.
cocuklar doğduğundan beri huzursusuz.defalarca denedim.onada yardımcı olmaya çalıştım ama olmuyor.
lütfen dertlesmeye çok ihtiyacım var beni anlamaya çalışırsanız sevinirim.
Bırakın etsin intihar, onun canı neden sizinkinden daha kıymetli ki sizin için, o size eziyet ederken hiç acımıyor.Işte bunlari adama anlatamıyorum.kendi haksizligini iyice yüzünü vurursam beni intahar etmekle tehdit ediyor.saga sola not bıraktım.cenazeme gelme vs. Diyor.nerden baksan rezillik benim icin.halbuki onunla evli kalabilmek icin elimden gelen herşeyi yaptim fazlasıyla.icimde rahat vicdanım da allah biliyor.yani boşanmaya kalksam bir sürü cirkeflik yapacak bana. Yada ölümüyle cezalandiracak
Çocuklara üzülmek, herşeyi ortadayken böyle bir adamdan çocuk yapılmasına kızmak hepsi var.Tahin Helva cocuklara uzuluyorum
Konu sahibinin eski konularına göz attığımda bu adamdan çocuk sahibi olmak için resmen kendini parçaladığını görmesem sizin mesajınızı aşırı bulabilir "kadıncağıza haksızlık yapıyorsunuz " derdim.Çocukları bahane eden korkak kadınları hıc anlamıyorum! Sapkın bir adamla hayat mi geçer? Yok intihar edermiş, yok çocuklar varmış, yok cesaret yokmuş vs vs.. Bahaneleri bırakın artık. Iki yol var ya mutsuzluk sapkınlık içinde bir hayat yada boşanmak. Arabeske bağlamayın çözüm üretin.
Zaten hepsi var twitterden başka yerlerden bu işleri takip ediyor ve bunları gerçek sanıyor.yasatmami bekliyor.zaten çok takıldığı icin işin cılkı çıktı malesef.normal görüyor.ne varki yasatsan diyor.bu sefer iyi kötü yaşatıyorsun.yine yetmiyor daha fazlasını istiyor.ustune de zevk almamı istememibekliyirSahibe köle olayları fantezi değil bana göre. Bir çeşit hastalık gibi bir sey rezalet resmen. Geçenlerde Twitter da gördüm. Kadının biri soyulmuş. Adam vurmuş tasmayı boynuna sigarasının küllüğünü kadının ağzına bosaltıyordu.
Yada bahsettiğiniz bdsm mi? Bilemedim. Tövbe tövbe hadi istemiyorsunuz bide adamın gözü Twitter gibi mecralara kayarsa oralarda arayışa geçerse yandın. Çeşit çeşit sürüyle her yerdeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?