Bana yardım edin birlikte kalma sorunu

Evet ben annemle ailemle konuşacağım gerekli sınırı çizeceğim dedi ben de ona güveniyorum açıkçası bugüne kadar söz verdiği her şeyi yaptı
Sorun şu ki evlenen erkeklerin % 90 ı kılıbık diye anılmamak için 180 derece dönüyor, ailesine ispat için karısını eziyor. Aynı eve girmeden bilemezsiniz.

Valla bende çok seviyorum ama uzaktayken. Evlilik içerisinde zamanla ilişki farklı bir boyut alıyor ne kadar sen benim kızım gibisin denilse de kızı gibi olmadığını her şekilde hissediyorsun eşin arAdaki mesafeyi kontrol edebilecekse otur ama ben kafama takarım üzülürüm diyorsan hiç yapma oturmaya git kayınvalidene o apartmana daha iyi sizin için

Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorum :KK43: ama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Bende temmuzda evleniyorum ve bende aile apartmanında kalıcam ama bunu hiç sorun etmedim çünkü nişanlımın ailesi kafa yapısı olarak çok farklılar (genç demek istiyorum eğer doğru kelime buysa) sizin kayınvalideniz nasıl birisi anlaşabiliyormusunuz?

Bende temmuzda evleniyorum ve bende aile apartmanında kalıcam ama bunu hiç sorun etmedim çünkü nişanlımın ailesi kafa yapısı olarak çok farklılar (genç demek istiyorum eğer doğru kelime buysa) sizin kayınvalideniz nasıl birisi anlaşabiliyormusunuz?
Kayınvalidem genç dizi izler dışarı çıkar genç çevresi geniş ama bilemiyorum çevremde olumsuz tepki çok fazla :(

Kayınvalidem genç dizi izler dışarı çıkar genç çevresi geniş ama bilemiyorum çevremde olumsuz tepki çok fazla :KK43:
Çevrendeki olumsuz tepkiden ziyade ailedeki iletişiminize göre yorumlayın derim benim kayınvalidem benimle arkadaş gibi mesela hatta benden daha deli dolu aktif. Farklı şehirlerdeyiz nişanlımla bazen onların şehrine gittiğim zaman biz yalnız vakit geçirelim diye elinden geleni yapıyo gezmeye çıkın diyo yanımıza kimseyi göndermiyo ailemle vs gittiğimizde çok yardımcı oluyo o konularda :KK48:

Benim babannem yengem ile aynı apartmanda ama çok iyi geçiniyorlar. Yengem günde, 2 günde bir iner selam sabah sohbet yine evine gider, babannem hiç çıkmaz ayakları ağrır zaten, kendi emeklisiyle geçinir, kimsenin ailesine karışmaz, yemekleri falan ayrı ama yengem ekstra güzel bir şey yaptı mı gönderir baabnneme keza babannem de öyle.. 10 yıldır böyle
Yani anlayacağınız kişiye göre değişir yengem çok saygılı bir insandır babannem de en başından itibaren ayrı bi aile olduklarını kabul etmiş birisi.. çift tarafın emeği ile olabilir mi olabilir ama çok çok çok iyi ölçmeniz lazım. Bir şey demek burdan kimseye düşmez.. bilemeyiz çünkü

Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorum :KK43: ama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Yapan uzaktanda yapıyor yapacağını. Ama tabii yakın olunca daha bi yüz göz olur insan ama çalışıyorsun. Denemeden bilemezsin. İnşallah dediğiniz gibi iyi niyetli samimi insanlardır. İyi ki taşınmışım dersiniz.

Tamamen siz ve eşiniz ile ilgili olduğunu düşünüyorum. herşeyin altında birşey aramayan huzuru düşünen bir tipseniz geçinirsiniz. Kaldıki iyi insanlar demişsiniz. Eşiniz de sizi korur kollarsa mutlu mesut yaşarsınız

Canım bende hemsıreyım ve 4 yıllık evlıyım. Aıle apartmanına gelın geldım benım esım bırde tek cocuk. Kayınvalıdem kayınpederım cok ıyı ınsanlar yerı gelır arkadas olurlar. Cocuk oldu kayınvalıdem buyutuyor sagolsun. Aynı apartmanda cok ıyıydık bız ama evın kosullarını pek uygun bulmadıgımız ıcın baska ev alıp tasındık ama yıne cok yakınlarına tasındık. Ben uzaga gıtmek ıstemedım. Yıne sık sık bıaradayız bundanda hıc sıkayet etmedım. Dıyecegım o ki eşini ve ailesini iyi tanıdıysan cok avantajları var. Hem eşin nöbetli calısıyo buyuk ıhtımal onunda aklı sende kalmamıs olur. Cocugun oldugunda babaneyle dedeyle buyur cocuk ıcınde bır artı.

Kayınvalidem eltim ve ben aynı aile apartmanında yaşıyoruz aramizda hiç sorun yok ama işte amasi var mesela dışarıdan biryerden gelindiğinde yada gidilirken illa en alt katta kayinvalidemler var oraya mutlaka 5 dakikada olsa uğranilir , memleketime giderken kızıma çok kalma biz seni ozleriz diyorlar bazen o bile batıyor siz hergun görüyorsunuz benim ailem 2,3 ayda bir görüyor dememek için kendimi zor tutuyorum, kizimi hergun görmek isterler bir gün inmese gelmiyormu özledik denir başka yerde olunsa belki haftada bir yada iki gorebilecekler seviyorlar tabiki torunlari ama oraya gittiğinde babaannesinin telefonunu eline geçirir kiyamiyorlar bişey demeye, kendilerini seviyorum bende ama sürekli göz hapsinde hissediyor insan kendini bı yaştan sonra cekilmiyor inan, oğulları evden çıkmamış hala küçük cocuklari oluyor gözlerinde biz gelinlere değil ama oğullarına çok karisiyorlar bir sokak bile olsa aranızda ayrı bina olsun hele lohusalıkta sevdiğin kayinvalideyi bile hergun görünce sinir olmaya başlıyorsun biz şanslı azinliktaniz eltimde bende şimdiki aklımiz olsa ayrı yere çıkardık diyoruz yinede hee iyi yanlarida var tabiki işim olduğunda kızımı bırakmak çok kolay kuzeniyle çok iyi anlaşıyor sürekli bir arkadaşı var evde temizlik yapacaksam sen işini bitirene kadar kalsın ben parka götürürüm der kayınvalidem bisey alındığında veya yapıldığında yiyecek içecek bizsiz bogazlarindan geçmez hemen toplasir birlikte yer içeriz cümbür cemaat daha tatlı olur eksileri olduğu gibi gecinebilinirse artilarida var tabiki

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorum :( ama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Dene bi .. ilk basta koyasrsin sınırları çok yüz göz olmazsın.. inşallah yolunda gider herşey.. iş eşinde bitiyor o kuracak dengeyi sizin evinizin alt kat olduğu fikrini hem kendisine hem ailesine kabul ettirecek .. ozman herşey kolaylaşır

ay ben çıldıracam
Annemden farkı yok demek ne demek.
Seni bu yaşa getirmek için ne emekler ne uğraşlar veren kadından nasıl farkı olmaz 3 gün önce tanıdığın kv den?
Git birlik oturda gör gününü
Bakalım kaç gün sonra buraya konu açarsın kv herşeyimize karışıyor, zırt pırt evime geliyor, kocam anne kuzusu ben napayım diye

Ben 3 yıllık evliyim, 1 yıl kirada oturduk, sonra şansımıza k.validemin alt katı satışa cıktı ve aldık. Ve iyiki burda oturuyorum her konuda yardımcı ve destek bana çokta mutluyum. Ama tabi bu kayinvalidenede bağlı benimki çok ıyidir hiç biseye karışmaz ve çok anlayışlıdır. Oyuzden hic bi sikinti yasamiyorum umarim sende yasamazsin.

Bak benim kaynanamda cok iyidir cok severim ama asla beraber oturmaz ayni binada bile olmazdim.. kuzenim Inanirmisin görümcelerine kaynanasina ölüp bitiyordu, onlarda keza oyle.. nasil canimlar cicimler. Beraber oturmayı kabul etti. Ama evlenince gördü gercekleri. Hala beraber kaynanasıyla fakat 3 kez bosanma.esiginden dondu ve cocuklari için katlanıyor huzuru sifir. Iyi olsalarda ufak tefek seylerden sorun çıkabiliyoor

Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorum :( ama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Ben hayatimda benimki kadar melek yuzlu guzel kaynana gormemistim.yere basma tepeme bas diyordu.simdi her aksam esime fisekliyo esim saolsun yere basmiyo tepeme basiyor (cok konusuyor)

Back
X