mrb kızlar uzun zmndır foruma ugramıyordum hayatımı düzene sokmustum taki su zamana kadarilk foruma geldigimde daha 17 yaşındaydım suan 25 yaşımdayım ve inanilmaz derece de hata yaptım..evli bi adamdan hoşlanıyorum ve işin garip yanı oda benden hoşlanıyormus inanırmısınz biz bu insanla yaklaşık 1 senedir görüşüyoruz duygularını sürekli dile getiriyor uzak durmak istiyorum ama yapamıyorum yaptıgım gerçekten yanlış ama engelleyemiyorum kendimi ve sürekli görüyoruz günün 10 saati birlikteyiz..bu drumu kimse ile paylaşamıyorum arkadaşlarımla bile soylersem bana yakıstırmyacaklarnı biliyorum o yüzden sizle paylaşmak istedim ne yapabilirim sabahları merabalaşırken bi sarılması var etrafımdakiler anlayacak dıye o kadar cok korkuyorum ki ( llütfen bana yardım edin engel olmak istiyorum bu duruma yoksa üzülen ben olacagım...
yanlıs anlaşıldım ben galina ben hoşlanıyorum evet ama yasadıgım hiç bişey yok yani msjlaşma görüşme vs gibi sadece aynı yerde calışyoruz o sürekli yanıma gelmeye calışıyor ben uzak duruyorum tensel yada başka bişey yaşanmadı sadece duygularım var sizden yardım degil yol göstermenizi bekliyorum bu konuda yardm istenmeyecegini bende biliyorum evli bi erkekle ilişki yasayacak kadar gaddar degi,lim yada duygusuz yasadıgım bişeyde yok aynı ortamda çalışıyoruz hepsi bu dısarda görüşüp çay kahve dahi içtigim yok iş yemekleri dısında günah keçisi yapmayın beni sadece duygularım war..
otada bi ilişki yokki bende size bunu anlatmaya calışıyorum bazı arkadaşlar bana sert cıkmışlar ama bnm bu insanla iş dısında görüştügüm dahi yok elbetteki duygularım yanlıs bende zaten duygularıma engel olm ak için sizden yardım istedim ne msj ne görüşme hiç bişey yaşamıyorum platonik gibi bişey benim ki aama karşımdaki insanın benden hoşlandıgı apacık ortada çogu kez msj attı hiç birine cwp dahi vermedim elimden geldigince uzak duruyorum bir kez bile cwp atmadım iştede herkesle tokalaşıp sarıldıgımz için bole bi durumu anlamasınlar diye o kiişiylede tokalaşmak durumundayım yani işin aslı yuva yıkacak hiç bi hareket yapmıyorum allaha şükür inancım yüksek ve yuvayı yıkmam merak etmeyin sizden sadece onu kendimden uzak tutmak için ne yapıyorum bu konuda yardım istedim galiba yanlış ifade ettim kendimi
yanlıs anlaşıldım ben galina ben hoşlanıyorum evet ama yasadıgım hiç bişey yok yani msjlaşma görüşme vs gibi sadece aynı yerde calışyoruz o sürekli yanıma gelmeye calışıyor ben uzak duruyorum tensel yada başka bişey yaşanmadı sadece duygularım var sizden yardım degil yol göstermenizi bekliyorum bu konuda yardm istenmeyecegini bende biliyorum evli bi erkekle ilişki yasayacak kadar gaddar degi,lim yada duygusuz yasadıgım bişeyde yok aynı ortamda çalışıyoruz hepsi bu dısarda görüşüp çay kahve dahi içtigim yok iş yemekleri dısında günah keçisi yapmayın beni sadece duygularım war..
bu durum beni rahatsız ediyor çünkü adam sevgilisiyim gbi davranıyor sabahları msj atıyor gnydn die akşamları aynı şekilde yemin ederim hiç birine dahi cevap vermiyorum numarımı degiştirdim departmanı mı da adam yine bi şekilde ulaştı o var diye işimide degiştiremem uzun zamandır bu işteyim çünkü adam herşekilde ulaşıyor bana ben bu konudan rahatszım artık baın hiç bişey yapmamama ragmen forumda ki arkadaşlar allah ıslah etsin diyo ama görünen hiç bişey yok sadec e duygularım var ki göm düm ben duygularımı gömmesem şuan o insanla birlikte olurdum ama degilim..
Duygularını unutman gerekiyor, eğer mümkünse o işyerinden uzaklaş..
Şimdi aranızda birşey tyok belki ama böyle giderse anlattıkların dahilinde mutlaka olacaktır..
Erkekler böyle şeylere herzaman meyillidir, biri baksın beğensin hemen havaya girerler ve hep daha fazlasını isterler..
Kendini geri çek, selam verme dışında muhatap olma..
Bir de 'bana bir sarılması var ki' gibi bir şey söylemişsin.. evli erkekle sarılman bile yanlış, illa belirli bir ilişki mi olması gerekiyor sarılmak için, zaten içten içe başlamış şeyler var burda.. Sen nasıl izin verirsin onun sana sarılmasına bir kere bunu düşün? Kendine yakıştırmaman lazım en başta bunu..
sarılma mevsuzu sabahları aynı böülmde çalıştıgımz için tüm arakadaşlar merabalaşırız evli, yada bekar hepimiz ama o adam başka sarılıyordu ordan anladım zaten hoşlandıgını hem uzak duyuroum zaten yaklaşık 2 aydan fazladır görünmemeye çalışıorum ama msj atmayı kesmedi atıyor cwp vermiyorum iş değiştirme konusunda gelince buraya yıllarımı verdim bi insan için gelecegiimi heba edemem.. ben elimden geleni yapıyorum adam o kadar iğrenç ki süreklli adı biri ile anılıyordu bnm duygularım bi anlık bi şeyle başladı ama inan ilerletmeyi dahi düşünmem bu kadar büyük bi hata yapamam sadece engel olamadım görünce bi süre ama şuan bişey yok sadece kendimden uzak tutmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?