bana yardım edin çok büyük bi derdim var :((

Güzelim bu adamdan uzak dur.
Ne yap ne et muhabbet etme.
Aynı ortamda bulunma.
Amirlerine söyledin madem, iş için dahi olsa bir arada bulunma...Bu konuda onlar da hassas davranacaklardır muhakkak.
Artık ondan hoşlanıyorum demekten vazgeç.
Adam gibi adamlar varken neden böyle birine bu kadar kadın rağbet eder anlamış değilim.

ben kınayan arkadaşları anlamıyorum sadece dışardaki kadında mı suç? bence erkekte biten bir olay. evin dışına çıkmış olan o.ve şu var insanlar sevebilir sevgileri bitebilir. insanlar hata yapabilir yanlışlıklar yapılabilir ama bunlar o insan üzerine damga gibi vurmak yanlış.eğer konuyu açan evini yıkmak gibi bir niyeti olsaydı bunu cinsel cazibesini de katabilirdi. aynı çalışma ortamında olman senin dez avantajın. o mesajlar sana hep yollayacak. amacı zaten seni tekrardan geri kazanmak. sevgi bir süre sonra söner. sevgilin olduğunu yay ortama. ortamdakilere anlat güzel bir hikaye.herkes sevdiğin olduğunu düşünsün. bir süre daha seninle uğraşır. telefonda da güvendiğin bir erkek arkadaşını konuşturursun o zaman inanır. senin peşini de bırakır yalnızsan hep devam eder

Mail atman iyi olmuş. Umarım bir şeyler yaparlar.
Adamın kabahati bu; senin hiçbir suçun yok ki.
Evli birini beğenmişsin uzaktan sadece, başka da bir şey olmamış.
Bu yüzden kalbini ferah tut.
Amirin gerekeni yapar eminim ki.

Son düzenleme:
Eğer gerçekten samimiysen, o serseri p.çe haddini bildirdiğine dair haberlerini burdan okuyo olcam...

samimiyim haddini bildirmeye başladım ondan etkilenerek tabiki büyük bi hata yaptım mail attım tekrar geri dönüş yaptılar odasına çagırmıs amirim ve iş çıkışıı toplantı yapılacakmıs benmde katılımım dahilinde bugun bu konuya netlik kazandıracaklarmıs öyle yazıyor mail de...

Canımmmm, adamı haklı bulan kim? ya da tek suç konuyu açan arkadaşta diyen mi var? Adam belli ki zaten serseri bir p.ç!

Sakın geri adım atma, karısını düşün, aynen devam, bi kere adı çıkarsa bütün karizması biter iş yerinde... Bi daha da iş yerinde en azından ötmez bi tarafı... Gerekirse msjları bile kullan...

şaka gibi gerçekten bana msj atmıs akşam toplantı umrumda olmadıgını ve duyguları konusun da asla geri vites yapmıyacagını bu insan gercekten şaşırmıs şuan büyük bi şoktayım !!!

şaka gibi gerçekten bana msj atmıs akşam toplantı umrumda olmadıgını ve duyguları konusun da asla geri vites yapmıyacagını bu insan gercekten şaşırmıs şuan büyük bi şoktayım !!!

O msjı sakın silme, kapının önüne abini amcanı falan çağır akşam için. Çünkü kurulda akşam duyarlı bi kadın olursa, karısı bile çağrılabilir. Olay çıkabilir. Akşamm biri alsın seni. O msjı silme, hatta ters bi msj at bence, karşılık vermediğini de ispatlamış olursun.

cevap attım yeter artık dedim uzun zamandr beni rahatsız ettiğin akşam herşey netlik kazanıcak eşin duyarsa duysun senin ne kadar iğrenç bi insan oldugunu umrumda dahi degil bu durum dedim geri cwp attı eşim bilmesin konu kapansın nolur diye yalwarıyor bana umrumda degil onu bana msj atmadan önce düşünecekti kurulda konuşulup herşey bitsin istiyorum eşine elbette duyurmayacağım o kadar vicdansız degilim sadece başka yere sürülmesini talep edip hattımı 3. kez değiştircem ki bana ulaşmasın boylelikle bu mevsuzda kapanır..
..

Adi herif yaaa... Oh olsun... Çok iyi yapmışsın, demek kurulda sevdiğini ilan edecek ama eşine haber vermiycekti ha, mal! o.spu çocuğu! Hem karnım doysun,hem pastam dursun! Böylelerinin o çok güvendikleri kuşlarını kesip ağızlarına sokacaksın yaa! Akşam anlat bize kurulda neler olduğunu e mi? Sen de sakin ol, yanlış bişi yapma olur mu? başka msj atma bence... o kadar delil yeter sana zaten...

1 saat sonra yapılacakmıs toplantı bekliyorum bakalım büyük bi ihtimalle sürülecek..konu kapanır umarım bende bi kadınım yasadıgım hoş olmasada o adam cezalandırılmalı...

ne kadar saçma iş arkadaşları hergün sarılarakmı merabalaşırsınız ?
ne kadar eskide olsa iş arkadaşları hele hele hergün sarılınmaz ..
eğer gerçekten rahatsızsanız şefinize yada patronunuza söylersiniz
sizi ayrı o kişiyi ayrı yerlerde çalıştırır

suan evdeyım içim o kadar rahat kı kurul toplandı haklı görüldüm o adam herşeyi itiraf ettı tek ıstegi eşim duymasın dedi..gözlerim doldu resmen nasıl erkek dedim içimden evde onu bekleyen bi eşi war o ise burda toplantıda uckuru için ter döküyordu..hata evet bendede wardı hoşlanıp etkilendim ama ileri boyutlara asla tasımadım ve hoşlandıgımı o bile hiisetmemiş.. kurulda benden cok etkilendigini cok begendigini ama benim hiç bi şekilde ona yuz vermedigimi soyledi msjlar attıgını hattımı dgiştirdigimde numaramı aradıgını soyledi ve eger ben ona bi adım atsaydım herşeyi bırakıcagını vs bunları soyledi resmen erkeklerden sogudum o an ama bide kalkıp eşimide seviyorum demez mi dövücektim nerdeyse be adam seviyodun gönlün niye bana kaydı ?? neyseki ondan etkilendigimi anlamamış olayda büyümeden bitti başka bi yere sürüldü 1 hafta sonra başka yerde calışacak huzurluyum buraya girip derdimi anlattım kimileri bana ates püskürdü belkide içinden beddua etti ama ben zorda olsa dogru olanı yapıp dogruyu buldum ..kuruldan sonra bana tekrar msj attı olayı buyutmeyip olgun davrandıgın için sana teşekkür ederim umaırm hep mutlu olursun dedi cevap yine vermdim umarım oda dogru yolu bulur kırdıgı cevizlerle ne kendini nede eşini kanıdırır...

Kacsaydınız Bu tur hoduklere cesaret verırdınız bence en ıyısını yaptınız..Hakeden buldu..Hıc olmazsa yedıgı etıket yeter ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…