sende bu adamdan hoşlandığını yazmışsın mesajında seni ne rahatsız ediyor ki adamda seni anlamış bu yüzden peşinde.açık şekilde belirt bize yani onu istiyorum ama evli de bunu söyle...zaten yazmışsın şimdi niye eveleyip geveliyorsun.adam senin gözlerinde kendisini görmese senden ışık almasa bu kadar üzerine gelmez ki............
bence duygularını kalbine göm..yuva yıkan insan olma..adamdan da uzak dur..kendi hayatına odaklan..sana samimi davrandığında veya ne bileyim duygularını söylediğinde kesinlikle sert davran..bu konularda bi bayan ne kadar yumuşak davranırsa adamda üzerine gider ve sonuçta dişi köpek kuyruk salladı olur..bu duruma düşmemek için bence tavrını koymalısın..zaten yaptığının yalnış olduğunun farkındasın..bir de şöyle düşün sen bu adamla evli olsaydın ve bu adam işyerinde başka bir kıza böyle yaklaşsaydı neler yaşardın tahmin et..acılar içinde kıvranırdın inanki kıza lanetler okurdun..o yüzden bir an önce hoşlanma dediğin duyguları falan silip atman gerekli..ailenle vakit geçir..kendi yaşıtın bekar insanlarla tanışabileceğin ortamlara gir..kitap oku bir hobi edin kafanı dağıt..ama ne yaparsan yap o adamdan uzak dur..benim önerilerim bunlar..uyup uymamak sana kalmış..bu senin hayatın..
Bu yazılar senin değil mi şimdi nabza göre şerbet vermek niye nasıl bir çelişkidir bu söylermisin!!!
Bukadar huzursuzsun , rahatsizsinda neden isyerinden cikmiyosunki?
Yarin basin agricagina , bugun cik isten, is ararken agrisin basin..
evli bi adamdan hoşlanıyorum ve işin garip yanı oda benden hoşlanıyormus inanırmısınz biz bu insanla yaklaşık 1 senedir görüşüyoruz duygularını sürekli dile getiriyor uzak durmak istiyorum ama yapamıyorum yaptıgım gerçekten yanlış ama engelleyemiyorum kendimi ve sürekli görüyoruz günün 10 saati birlikteyiz..bu drumu kimse ile paylaşamıyorum arkadaşlarımla bile soylersem bana yakıstırmyacaklarnı biliyorum o yüzden sizle paylaşmak istedim ne yapabilirim
Bu yazılar senin değil mi şimdi nabza göre şerbet vermek niye nasıl bir çelişkidir bu söylermisin!!!
evli bi adamdan hoşlanıyorum ve işin garip yanı oda benden hoşlanıyormus inanırmısınz biz bu insanla yaklaşık 1 senedir görüşüyoruz duygularını sürekli dile getiriyor uzak durmak istiyorum ama yapamıyorum yaptıgım gerçekten yanlış ama engelleyemiyorum kendimi ve sürekli görüyoruz günün 10 saati birlikteyiz..bu drumu kimse ile paylaşamıyorum arkadaşlarımla bile soylersem bana yakıstırmyacaklarnı biliyorum o yüzden sizle paylaşmak istedim ne yapabilirim
evet benim yazım nabza göre şerbet degil oda benden hoşlanıyor bende ondan hoşlanıyordum 1 senedir göüşüyoruz yeni geldi departmanımıza 10 saati birlikteyiz çalışma saatlerimizden dolayı ?? acıklama yettimi size bilmiyorum ben burda o insanla birlikte oldum dedim mi ? hoslanıyorum ddim etkilendim dedim çelişki bun un neresinde bu durumu kimle paylaşabilirim evli bir erkekten hoşlanıyorum arkadaşım x dedigimde ne olur siz biliyormusunuz olaylar iyice cıgrından cıkar o yüzden geldim paylaştım sanal ortamda
yaklaşık 5 senedir çalışıyorum ve departmanımda yükselme olasılıgım var mu kariyer bnim için çok önemli o yüzden işten ayrılamıyorum
evet benim yazım nabza göre şerbet degil oda benden hoşlanıyor bende ondan hoşlanıyordum 1 senedir göüşüyoruz yeni geldi departmanımıza 10 saati birlikteyiz çalışma saatlerimizden dolayı ?? acıklama yettimi size bilmiyorum ben burda o insanla birlikte oldum dedim mi ? hoslanıyorum ddim etkilendim dedim çelişki bun un neresinde bu durumu kimle paylaşabilirim evli bir erkekten hoşlanıyorum arkadaşım x dedigimde ne olur siz biliyormusunuz olaylar iyice cıgrından cıkar o yüzden geldim paylaştım sanal ortamda
bak canım bi arkadaş daha söylemiş sen bu adama gidip bu mesajlar ne oluyo sen ne yaptığını sanıyosun diye sert çıktın mı? çıkmadıysan gözyumuyosan suçlu duruma düşersin..düşmeden bir an önce adama git ya hesap sor ya anana babana abine falan anlat durumu onlar çözüm bulsun gidip ya amirinle yada o adamla konuşsunlar..başka türlü bu işin bir çözümü yok..sana gösterilecek tek yol da bu başka da lafım yok bu topiğe..
.Ben yorumlardakı celıskılerı sorgulamadan konunuza yorum yapmatya calısacagım.İşin dıger tarafı sızı ılgılendırır.Dogru yada yanlıs..Cunku uzak durmak ıcın çare aradıgınızı varsayarak.Bı kere duygularınızı kendınıze ınkar ederek ıse baslayabılırsınız,dusunun ki Evli olan adamın aksam evınde karısıyla yasadıgı mutlu aıle tablosu,Hadı geldı sana duygularını actı ,,Bugun esıne bunu yapan yarın senın ıcın yapacaklarını dusun..Hadı tutki Adamın kralı 4*4 luk! Bu gerızekalı herıf esını aldatmaya yeltenıyorken senınle butun karızması gozunde Hala yerle bir Olmadı mı? Benım dusunurken Mıdem bulandı!! Su tablonun ıcınde sızde esıne ve toplumumuza gore ''sırfıntı'' ''yuva yıkan asıfte'' ''o...'' gıbı iğrenc etıketlerı hak etmedıgıne ınanıyorsan uzak durursun..Ayrıca madem bısey yapmadın Isyerınden ıstıfa etmekle bunun gıbılerı Cesaretlendırır sınız!! Ikaz edın bı daha cesaret etmesı halınde Iste elınızdekı ses kaydı,tanık vs sekılde ısınden olmasına sebep olun..Elinizde mutlaka bı kanıt olsun ama..Her kusun etının yenmeyecegını gostermenız gerekır o mahluğa..
elimden geleni yapıyorum zaten kınanacak hiç bişeyde yapmadım yaşamadım üstüne basa basa dile getiriyorum bu zmana kadar boyle bi olayla karşılaşmadım bile dayanamadım artık patladıgım için geldim sizinle paylaştım amirime bile bu konuyu sizinle paylaştıktan sonra cesaret alarak yazdım..korktum çünkü adımın böyle bi olaya karışmasına
Adamın herkesle birlikte olmaya çalıştıgını sen söylüyorsun,
diyorsun ki adam daha önce başka departmanlardaki kızlarla da birlikte olmuş,
ve sen yine diyorsun ki bu adam evli,
beni seviyor,
ben de onu seviyorum...
-------------------------------------------------------------------------------
1. si bu adam evli olmasa da seni her türlü aldatırdı...
2. si bu adam evli...
3. sü bu adam herkesle birlikte olmak isteyen serserinin teki.
4. sü sen nasıl bu kadar rahatsın...
Allahım sana geliyorum yarabbim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?