bana yardım edin çok büyük bi derdim var :((

kusura bakmayın ama sizi anlamıyorum adamı istesem çoktan birlikte olurdum ben dugyumu belli edecek hiç bişey yaşamadım yapamadım da kalkıp bana onu istiyorsun lafı eveleme gevelemem demeyin ortada suc warsa evet hoşlanmam ama duygularımı gizleyerek hoşlandım sadeceyaptıgım hatayı sizinle paylaştım suna hoşlanmamı gerektirecek hiç bişey yok bu yaazı aylar önce mevcuttu şuan o insanı kendimden uzak tutmak için yardım istiyorum çünkü baş edemiyorum suçlu benmişim gibi yorum atıyorsunuz biraz elinizi vicdanınıza koyun yuva yıkmak istesem çoktan yapardm duygularım oldu diye zamanında aşagılamanıza gerek yok ..tek taraflı düşünmeyin bana her gece msj atıp departmanımı değiştirmeme ragmen yanıma gelmeye çalışan bitek bana degil çalıştıgımız ortamda biden çok kişiye bu duyguları besleyen o insanında alın eleştirin... yardım istemek gerçekten yanlış bi hareket olmuş...

Bu yazılar senin değil mi şimdi nabza göre şerbet vermek niye nasıl bir çelişkidir bu söylermisin!!!

Bukadar huzursuzsun , rahatsizsinda neden isyerinden cikmiyosunki?
Yarin basin agricagina , bugun cik isten, is ararken agrisin basin..

evli bi adamdan hoşlanıyorum ve işin garip yanı oda benden hoşlanıyormus inanırmısınz biz bu insanla yaklaşık 1 senedir görüşüyoruz duygularını sürekli dile getiriyor uzak durmak istiyorum ama yapamıyorum yaptıgım gerçekten yanlış ama engelleyemiyorum kendimi ve sürekli görüyoruz günün 10 saati birlikteyiz..bu drumu kimse ile paylaşamıyorum arkadaşlarımla bile soylersem bana yakıstırmyacaklarnı biliyorum o yüzden sizle paylaşmak istedim ne yapabilirim

Bu yazılar senin değil mi şimdi nabza göre şerbet vermek niye nasıl bir çelişkidir bu söylermisin!!!

Bukadar huzursuzsun , rahatsizsinda neden isyerinden cikmiyosunki?
Yarin basin agricagina , bugun cik isten, is ararken agrisin basin..

yaklaşık 5 senedir çalışıyorum ve departmanımda yükselme olasılıgım var mu kariyer bnim için çok önemli o yüzden işten ayrılamıyorum

benim yazdığım yazıyı alıntılayıp yazmışsın da bende bi şok oldum ben ne yapıyorum diye :18:

Carmiaa pardon yanlış alıntı canım kusura bakma hemen düzettim...

evet benim yazım nabza göre şerbet degil oda benden hoşlanıyor bende ondan hoşlanıyordum 1 senedir göüşüyoruz yeni geldi departmanımıza 10 saati birlikteyiz çalışma saatlerimizden dolayı ?? acıklama yettimi size bilmiyorum ben burda o insanla birlikte oldum dedim mi ? hoslanıyorum ddim etkilendim dedim çelişki bun un neresinde bu durumu kimle paylaşabilirim evli bir erkekten hoşlanıyorum arkadaşım x dedigimde ne olur siz biliyormusunuz olaylar iyice cıgrından cıkar o yüzden geldim paylaştım sanal ortamda

bak canım bi arkadaş daha söylemiş sen bu adama gidip bu mesajlar ne oluyo sen ne yaptığını sanıyosun diye sert çıktın mı? çıkmadıysan gözyumuyosan suçlu duruma düşersin..düşmeden bir an önce adama git ya hesap sor ya anana babana abine falan anlat durumu onlar çözüm bulsun gidip ya amirinle yada o adamla konuşsunlar..başka türlü bu işin bir çözümü yok..sana gösterilecek tek yol da bu başka da lafım yok bu topiğe..

yaklaşık 5 senedir çalışıyorum ve departmanımda yükselme olasılıgım var mu kariyer bnim için çok önemli o yüzden işten ayrılamıyorum

Sende bu adamdan hoslandigina göre. Gün gelecek direnemiceksin..
Bence kariyer ugruna hem kendi hayatini hemde diger 2 ( hoslandigin adam ve Karisi) kisinin hayatini mahfetme..

Hoşlanma canım duygularını kalbine göm öyle bir hissin olamaz, hoşlanmak ta bir gelişmedir...

korktum çünkü.. burda payşaırken bile 2 kez düşündüm acaba ne tepki verirler diye kimseye anlatamıyorum çok çirkin bi durum ama karşı tarafıda düşünuyorum duyduguma göre o insanın ilk vukuatı degil birden çok kişiye böyle davranmıs bizim departmana tahin oldugunu gün elinde yüzügü dahi yoktu ve evli oldugunu kimse bilmiyordu gizlemiş bende evli olmadıgı için hoş bi insan oldugu için etkilenmiştim ne zaman evli oldugu duyuldu departmanda zate herkes büyük şok yasadı kimseye bahsetmemiş zaten o günden sonra uzak durdum gerçi hiç yakın olmadım ama duygularımı körelttim şuan bişey beslememeye çalışıyorum hepsi bu

.Ben yorumlardakı celıskılerı sorgulamadan konunuza yorum yapmatya calısacagım.İşin dıger tarafı sızı ılgılendırır.Dogru yada yanlıs..Cunku uzak durmak ıcın çare aradıgınızı varsayarak.Bı kere duygularınızı kendınıze ınkar ederek ıse baslayabılırsınız,dusunun ki Evli olan adamın aksam evınde karısıyla yasadıgı mutlu aıle tablosu,Hadı geldı sana duygularını actı ,,Bugun esıne bunu yapan yarın senın ıcın yapacaklarını dusun..Hadı tutki Adamın kralı 4*4 luk! Bu gerızekalı herıf esını aldatmaya yeltenıyorken senınle butun karızması gozunde Hala yerle bir Olmadı mı? Benım dusunurken Mıdem bulandı!! Su tablonun ıcınde sızde esıne ve toplumumuza gore ''sırfıntı'' ''yuva yıkan asıfte'' ''o...'' gıbı iğrenc etıketlerı hak etmedıgıne ınanıyorsan uzak durursun..Ayrıca madem bısey yapmadın Isyerınden ıstıfa etmekle bunun gıbılerı Cesaretlendırır sınız!! Ikaz edın bı daha cesaret etmesı halınde Iste elınızdekı ses kaydı,tanık vs sekılde ısınden olmasına sebep olun..Elinizde mutlaka bı kanıt olsun ama..Her kusun etının yenmeyecegını gostermenız gerekır o mahluğa..

yorumun için gerçeken teşekkür ederim inan .. zaten elimde onun msjları var sizle konuşurken üst amirlerimize bi mail attım konuyla ilgili hemen dönüş yaptılar ikaz edeceklerini uymaması halinde işine son verilecegine dair geri dönüş aldım herkes beni suçladı dogal olarak bu forumda ama o insanında görmezden gelmeyin evli ona ragmen aldatmadıgı insan yok baktıgında çok mutlu görünmeye calışıyor ama bizim departmana gelmeden önce farklı departmanlarda kızlarla birlikte olmus allah beni bu duyguları yasadıgım için bence affetsin onuda ıslah etsin..

okurken bile ellerim titredi, kınamak istemiyorum seni, ama Allah aşkına bi otur şu forumdaki diğer başlıkları oku!

Bir sürü kadın aldatıldığı için ne hallere düştü, çocuklarıyla ortada kalanlar, beş parası olmadığı için sineye çekenler... insaf...

Hiçbişey yapmamışsın kardeşim tamam da, bu adamın ekmeğine yağ sürmek zaten, sen bişey yapmadıkça da devam edicek! o evdeki kadın hissetmiyo mu sanıyosun? O kadına belki de şu an ne kadar soğuk davranıyo, belki yanına bile yaklaşmıyo, hatta kadına hakaretler yağdırıyo belki... Neden, çünkü aklı sende...

Sen "hiçbişe yapmıyorum ki, msj bile atmıyorum" diyerek kötü bişe yapmadığına inandırmaya çalışma kendini, biz zaten gördüğün gibi inanmıyoruz.

1) Adam topla, kıstırsınlar çıkışta, senin gönderdiğini bile bilmesin, "evli barklı adamsın, ayağını denk al" diye gözünü korkutsunlar.(şiddete gerek bile yok, göz korkutmak kafi, bu malın ancak evdeki zavallı karısına gücü yeter belli ki)

2) Karısıyla tanış, karısına yakın olduğunu bilirse, g.tü yemez. msj attığı zaman da karısına haber verme imasında bulun. Neden ki falan diye salağa yatarsa sen de salağa yat, görsün salağın kim olduğunu...

3) sevgili yaptığına dair söylenti yay, tak koluna birini, gezin onun görebileceği yerlerde...

4) Bundan sonra tokalaşmaya bile kalkarsa pislik gibi davran, elini bile uzatma... elini uzatmak zorundaysan da pislik olduğunu hissettirmek zor değil.

5) İş yerine giderken, sabah aynada kendine sor, ben bugun niye süslendim?. Onun için olduğunu hissediyosan, hemen kendine gel, O ADAM EVLİ! EVDE MASUM BİR EŞİ VAR! O ADAMIN BİRAZ İLGİSİNİ ÇEKEBİLMEK İÇİN SÜSLENİP GÜZELLEŞMEYE GAYRET EDEN BİR KADIN VAR EVİNDE!

O adama bakınca çok merak ediyorum ne gördüğünü... Evdeki karısından daha güzel mi hissediosun kendini? Gece o zavallı kadınla birlikteyken seni düşündüğünü hayal etmek hoşuna mı gidiyo? ya kınamıycam seni, en azından kınamamaya çalışıyorum! henüz evli değilim, ama o zavallı kadının neler hissettiğini anlamak için evli olmaya gerek yok!

Gerekirse git patronla konuş! İlerde kocan azıcık durgunlaşırsa tutuşursun "acaba işyerinde biri mi var" diye... Kendini yersin hatırladıkça... O zaman kocan kızma e mi? Zamanında hoşlandığın adam da evli olmasına rağmen işyerindeki hatuna aşık olmuştu, hatun s.ktiri çekemediği için de uzadıkça uzamıştı... Unutma o günler gelince!

Adamın herkesle birlikte olmaya çalıştıgını sen söylüyorsun,
diyorsun ki adam daha önce başka departmanlardaki kızlarla da birlikte olmuş,
ve sen yine diyorsun ki bu adam evli,
beni seviyor,
ben de onu seviyorum...
-------------------------------------------------------------------------------
1. si bu adam evli olmasa da seni her türlü aldatırdı...
2. si bu adam evli...
3. sü bu adam herkesle birlikte olmak isteyen serserinin teki.
4. sü sen nasıl bu kadar rahatsın...

Allahım sana geliyorum yarabbim yaa.

elimden geleni yapıyorum zaten kınanacak hiç bişeyde yapmadım yaşamadım üstüne basa basa dile getiriyorum bu zmana kadar boyle bi olayla karşılaşmadım bile dayanamadım artık patladıgım için geldim sizinle paylaştım amirime bile bu konuyu sizinle paylaştıktan sonra cesaret alarak yazdım..korktum çünkü adımın böyle bi olaya karışmasına

Hiç bir şey yapmadığın için zaten yeterince şey yapmışsın, kapiş???

Böyle bir konuda kadınlar kadınları savunur, ama evdekini!

ben onu seviyorum demedim oda beni seviyor demedim ondan hoşlandıgımda evli oldugunu bende dahil tüm işyeri bilmiyordu ne zaman eşi geldi o zaman anladık ki herkes için şok bi durum oldu diğer birlite oldugu kişilerde evli oldugunu öğrenince işyerinde söylentiler çktı ve ben o ondnan itibaren ona olan duygularımı engellemeye başladım ilk topic paylaştıgımda ayrıntılı anlatmadım olayı çnkü konu açıldıkca anlatıcatım herşeyi ondan hoşlanıyorum oda benden hoşlanıyor dedigimde geçmiş zamandan bahsettim ben duygularımı yeterince körelttim bu süre zarfında onun hala ısrar etmesinden rahatsız oldugum için burdayım ve sizden cesaret aldıgım için bugün bi mail attım amirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…