• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin çok çaresizim

Eylemsem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
8
2
1
Merhaba arkadaşlar bana yardım etmenizi istediğim bir sorunum var, anlatmaya şöyle başlıyım ; kadın doğum doktorum bana ancak yumurta donasyonuyla hamile kalabileceğimi söylemişti biz de eşimle araştırmalarımızdan sonra donasyon yaptırmaya karar verdik ilk denememizde yumurta döllenmedi transfer iptal edildi ikinci denememizde 6 yumurta elde edildi 2 si transfer edildi fakat tutunma olmadı kalan yumurtalarımı tekrar değerlendirmek istedim bu sefer de tutunma olmadı doktorum benden rahim filmi ve histereskopi yaptırmamı istedi değerlendirmeler sonucunda yarım rahimli olduğumun tanısı kondu doktorum bu şekilde de hamile kalabileceğimin mümkün olduğunu söyledi tekrar denedik ama ne yazık ki bu sefer de tutunma olmadı sizden istediğim yarım rahimli olup yumurta donasyonu yaptıran varmı duyduğunuz buna benzer durum yaşamış arkadaşlar varsa benimle paylaşmanız çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum şimdiden teşekkürler

Merhabalar bilgim yok .
Rabbim hayırlı kapılar açsın, yar ve yardımcınız olsun inşaallah en kısa zamanda hayırlı güzel haberler alırsınız.

Merhabalar,
Ben de tüp bebk tedavisi görüyorum. Ama rahim filmi çekilmedi. Kan ve sperm tahlileri ile yola çıktık.
Bugün muayne sonucu 1 adet yumurta da büyüme var. pazartesi günü tekrar kontrol var eğer yumurta çatlamamış olursa yumurta toplama işlemi yapılacak. Sorun çıkmazsa İNŞALLAH önümüzdeki ay transfer yapılacak.

Merhaba arkadaşlar bana yardım etmenizi istediğim bir sorunum var, anlatmaya şöyle başlıyım ; kadın doğum doktorum bana ancak yumurta donasyonuyla hamile kalabileceğimi söylemişti biz de eşimle araştırmalarımızdan sonra donasyon yaptırmaya karar verdik ilk denememizde yumurta döllenmedi transfer iptal edildi ikinci denememizde 6 yumurta elde edildi 2 si transfer edildi fakat tutunma olmadı kalan yumurtalarımı tekrar değerlendirmek istedim bu sefer de tutunma olmadı doktorum benden rahim filmi ve histereskopi yaptırmamı istedi değerlendirmeler sonucunda yarım rahimli olduğumun tanısı kondu doktorum bu şekilde de hamile kalabileceğimin mümkün olduğunu söyledi tekrar denedik ama ne yazık ki bu sefer de tutunma olmadı sizden istediğim yarım rahimli olup yumurta donasyonu yaptıran varmı duyduğunuz buna benzer durum yaşamış arkadaşlar varsa benimle paylaşmanız çok çaresizim ne yapacağımı bilemiyorum şimdiden teşekkürler
Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah hayırlı haberler almayı 🤲🏻

Size tavsiyem doktorunuzu degistirin. Tup bebek tedavisinin ilk adimlarindan biridir rahim filmi. Defalarca transfer yapip sonra film istemesi cok garip. Tedaviye basladiginizda doktor transferden once rahim filmini gormek isterki yerlesmeyi engelleyecek bir durum var mi diye.
Merhaba ben size Bi kızım olduğunu yazmayı unutmuşum pardon 10 yaşında kızım Dr buna güvenerek rahim filmi istemedi sanırım. Aslında ultrasonda da herşey yolunda görünüyordu rahim kalınlığı hormon testlerim vs iyi görünüyordu ama sonuç hüsran 😢 Bi türlü kızıma kardeş yapamadım

Rahim filminden once defalarca tup bebek deneyen doktoru ilk defa gordum. Doktoru degistirin belki donasyona bile gerek kalmaz.
Bi kızım var bunu belirtmeyi unuttum heyecandan çok özür dilerim herkesten üzüntüden bunu atlamışım Dr um buna güvenerek istemedi sanırım

Merhabalar,
Ben de tüp bebk tedavisi görüyorum. Ama rahim filmi çekilmedi. Kan ve sperm tahlileri ile yola çıktık.
Bugün muayne sonucu 1 adet yumurta da büyüme var. pazartesi günü tekrar kontrol var eğer yumurta çatlamamış olursa yumurta toplama işlemi yapılacak. Sorun çıkmazsa İNŞALLAH önümüzdeki ay transfer yapılacak.
Hsyırlısıyla transferiniz gerçekleşir inşallah 🙏 Allahım hepimizin kucağını doldursun aminnn

Kızınızın olması rahim filmi istememesi için bir engel değil . Benimde kızım var 5 yaşında ilk kontrolde benden rahim filmi istendi rahmin şu anda durumuna bakmak için ben de çektirdim. Rahime bakmadan ne halde diye görmeden nasıl transfer yapar bir doktor bana çok garip geldi . Ben olsam doktor değiştirirdim .

Merhaba geçmiş olsun benim bi tanıdığım var yarım rahimle tüp bebek tedavisi ile iki embriyo koydular ama erken doğum olduğu icin küvözdr yattılar maalesef biri hayata tutunamadi yarım rahimle iki embriyo koymakta çok tehlikeli anne içinde tehlikeli rahim filmi istemeden tekrar tekrar denemesi çok saçma bencede dr değiştirin

Merhabalar ben de yatım rahimliyim aynı zamanda düşük amh yumurta rezervim yok denecek kadar az, defalarca tüp bebek denedik döllenme olmadı, donasyona karar verdik 3 kez transfer oldum ilk ikisi kimyasal oldu 3. İse negatif sonuçlandı, şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar transfer için hazırlanıcam bağışıklık testleri yaptırdım baya bi problem çıktı, doktorlar yarım rahim gebeliğe engel değil erken doğum sebebi diyor

Merhaba ben size Bi kızım olduğunu yazmayı unutmuşum pardon 10 yaşında kızım Dr buna güvenerek rahim filmi istemedi sanırım. Aslında ultrasonda da herşey yolunda görünüyordu rahim kalınlığı hormon testlerim vs iyi görünüyordu ama sonuç hüsran 😢 Bi türlü kızıma kardeş yapamadım
4 sene once cektirdigim rahim filminde tuplerim acikken bu sene cektirdigimde kapali cikti. Sonradan tupler kapanabiliyor. Doktorunuz transfer oncesi rahim filmi cekmeliydi. Bunun hicbir aciklamasi olamaz malesef.

Merhabalar,
İlk önce rahim filmine bakılması gerekiyor hiç çekilmediniz mi bu güne kadar

Back
X