• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardim edin lutfen :'(

bugun nasilsin

aramadi degil mi ???

bugun daha sinirliyim.gun gectikce nefretim artiyo.suna bak ya enistem gormus hos geldin meyra nerde demis gelmedi annem yanliz kalmasin diye geldim demis.karisi yani namusu olan ben yanliz kalmayan annesi.cok moralim dip yapti nefretim ise tavan

bugun daha sinirliyim.gun gectikce nefretim artiyo.suna bak ya enistem gormus hos geldin meyra nerde demis gelmedi annem yanliz kalmasin diye geldim demis.karisi yani namusu olan ben yanliz kalmayan annesi.cok moralim dip yapti nefretim ise tavan

anliyorum zoruna gidiyor ama artik onu unutmaya baslaman gerek bi yerden ....
beterin beteri var

gec bu adam meselesini artik yaaa
kendini toparlamaya bi adim at

calismiyorsun degil mi

hala gecmisi kurcaliyorsun
annesinin eteginin arkasina saklanip giden adamda ne arasin BEN ESIMI BIRAKTIM BURAYA GELDIM ANNEM GETIRDI ELIMDEN TUTUPTA deme cesareti

hayir calismiyorum.ailem varlikli cok sukur gerek yok diyolar.aynen dedigin gibi annem getirdi diyememis karaktersiz.cok bunaldim.yuva kolaymi kuruluyo iva.cok yiprandim cok

Canimmm cok uzuldum. Ne durumdasiniz

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
telefonu hala kapali. bugun evi terkedeli 12. gun ve 6 gundurde yani annesiyle tatile gittiginden beride telefonu kapali.nefret doluyum.zamn zaman aglama krizlerine giriyorum.haketmiyorum ama ben bunlari.sanki ben sigara icip butcemizi zorlamisimda bu yuzden beni terketmis.sigarayi icip butceyi zorlayanda benden gizli borclad yapanda kendisi ve bunlarin ustune evi terkedende kendisi.ne sacms

Bana eşiniz, evi terkedip gitmek için bahane arıyormuş da bulmuş gibi geldi.

Git bi is bul oyalan rahatla baska seylere kafa yor
Ewde vucudun da yorulmuyo vakitte gecmez
Boyle icin icini yer
Takma artik bu adami

Bana eşiniz, evi terkedip gitmek için bahane arıyormuş da bulmuş gibi geldi.

bana dese ki meyra su kusurundan oturu bosanmak istiyorum diye anlarim.ama evi terketmeden onceki gece dusuk kanamam kesildi diye iliskiye girdik.ve oncesindede cocuk yaptik ams dustu.basanmak isteyen bi adam neden bir bucuk ay oncesinde cocuk yapar ve evden gitmeden hemen onceki gunde iliskiye girer ve hatta gitmeden bir saat once sarilip seni seviyorum dermi bosanan insan .bunlara anlam veremiyorum yoksa bosanmak dogal bi durum.

Belki okula gitmek iyi gelir ...
Cok sanslisin aslinda her konuda
Bu adamdan kurtulman da bi sans ama duygularin yiprandigi icin zor bi donemde olduguna fark edemiosun....

Hepsi geride kalinca daha iyi anlarsin beni

Oyalanacak birsey bul arama bu adami
Kacan kovalanir

Belki okula gitmek iyi gelir ...
Cok sanslisin aslinda her konuda
Bu adamdan kurtulman da bi sans ama duygularin yiprandigi icin zor bi donemde olduguna fark edemiosun....

Hepsi geride kalinca daha iyi anlarsin beni

Oyalanacak birsey bul arama bu adami
Kacan kovalanir

inan bana ilac gibi geliyosun.Cok tesekkur ederim Allah razi olsun..cok iyisin.hepiniz cok iyisiniz.oyalancak birseyim yok suan icin.dedigim gibi ne olup bitcek cok merak ediyorum.sadece merak ve nefret besliyorum suan .ama diger yandan kendi cabalarimla kurdgum yuvama kiyamiyorum.esimle yasadgim guzel anlar geliyo hep aklima

Ne olcak merak etme ben sana soyliyim ...
Kocan olacak adam bi muddet sonra seni arayacak ...
Sen eger kendini o zamana kadar toparlarsan karsisinda dik durursan en dogru karari verir ona kapinin yolunu gosterirsin...
Eger boyle hep onu arar hep yipranirsan da onu gorunce baslarsin aglamaya oda kendini bi halt sanir iyice havalanir ...

Unutma dolaptaki utulu bakimli duzgun asilmis bi gomlek burusmus uyduruk kenarda duran bi gomlekten daha cok tercih edilir

inan bana ilac gibi geliyosun.Cok tesekkur ederim Allah razi olsun..cok iyisin.hepiniz cok iyisiniz.oyalancak birseyim yok suan icin.dedigim gibi ne olup bitcek cok merak ediyorum.sadece merak ve nefret besliyorum suan .ama diger yandan kendi cabalarimla kurdgum yuvama kiyamiyorum.esimle yasadgim guzel anlar geliyo hep aklima

Canım benim çok geçmiş olsun.Ben döndüm ne durumda buldum seni kıyamam sana...Sabır canım sabır.Unutuma hep bi imtihan dünyasında yaşadığımızı.Hayırlısı olsun canım benim

benden gizli borc yapmis haberim yoktu sonra bu borclari ben bi krediye bagladim ve onu affettim.iki bucuk yillik evliyim bir bucuk yill bendn borc saklamis.neyse affettim.sonra bu borclardan oturu paramiz yetmiyo ayda 200 tl sigara masrafi var ve sadece icme dedim diye icicem sen karisamazsin yolun ortasinda hakaretler edince agladim ve cok zorda kalinca ailemi cagirdim.sirf bu yuzden bi insan hakaret yermi diye.o da hemen annesini cagirdi ve anneside benim oglum icer karosamazsin dedi ve oglunu elinden tuttugu gibi aldi goturdu..kac defa don diye msj attim ve her seferinde bosaniyoruz dedi.icin cok aciyo.ben evimi terketmedim ailemin israrina ragmen.esim 39 ben ise 27 yasindayim.ben yeni dusuk yapttim ve beni dusuk yatagimda birakti gitti.

arkadaşım hadi döndü diyelim eşin olacak herif, peki bu herifin sana ne hayrı olacak bu saatten sonra. sence bir hayrı dokunur mu? yoksa ömründen ömür çalıp seni yıpratmaya devam mı eder?
cevap çok açık... ailen sana destek çıkmaz mı? çalışıyor musun? sen kendi kendine yetersin arkadaşım, ne bu eziyeti çekiyorsun ki seni düşük yapmış halinle böyle bırakan o !!!

arkadaşım hadi döndü diyelim eşin olacak herif, peki bu herifin sana ne hayrı olacak bu saatten sonra. sence bir hayrı dokunur mu? yoksa ömründen ömür çalıp seni yıpratmaya devam mı eder?
cevap çok açık... ailen sana destek çıkmaz mı? çalışıyor musun? sen kendi kendine yetersin arkadaşım, ne bu eziyeti çekiyorsun ki seni düşük yapmış halinle böyle bırakan o !!!

cok mantikli dusunuyorsunuz.sanirim ben hormonlarimim etkisinden kurtulamadgim icin birde bebegimi kaybettim ve bu bosluk var psikolojik olarak birde esim gitti hepsi ustuste geldi.ben dusuk yaparken annem kanser ameliyati oldu dedigim gibi gelince hep pespeae gelir ya .cok sagol.herseyin farkindayim ama dedigim gibi benim bi hatamdan oturu degil kendi hatalarindan oturu gitti bunu aklim almiyo.

Canım benim çok geçmiş olsun.Ben döndüm ne durumda buldum seni kıyamam sana...Sabır canım sabır.Unutuma hep bi imtihan dünyasında yaşadığımızı.Hayırlısı olsun canım benim

ayse nerlerdesin sen nasilda ozlettin kendini.canim benim hic sorma halimi aynen anlattgim gibi daha oncede bahsetmistim sana kaynanam bir gun ayiracak bizi diye sen oyle dusunme demistin bak oldu iste.kac gundur cok cektim ayse.cok agladim gozumun yasi kurumadi .ben haketmedim ki ama bunlari.cok yiprandim resmen yaslandim.sen benim nasil dusuk yaptgimdan saniye saniye haberdardin.ne sancilar cektim ama mukafati bu oldu.simdi okul baslicak ayri biliyosun ogretmenlik gorevim baslicak ayri nasil kafami toparlicam bilmiyorum.

cok mantikli dusunuyorsunuz.sanirim ben hormonlarimim etkisinden kurtulamadgim icin birde bebegimi kaybettim ve bu bosluk var psikolojik olarak birde esim gitti hepsi ustuste geldi.ben dusuk yaparken annem kanser ameliyati oldu dedigim gibi gelince hep pespeae gelir ya .cok sagol.herseyin farkindayim ama dedigim gibi benim bi hatamdan oturu degil kendi hatalarindan oturu gitti bunu aklim almiyo.

değmeyecek biri olduğunu gördün işte en azından. umarım en kısa sürede toparlanırsın ve hayatına kaldığın yerden daha güzel bir şekilde devam edersin :34:

Canım okudum ve hem kızdım hem üzüldüm üzüntüm sana ki bu kadar fedakarlık yapıp saçma sapan bir muameleye maruz kalmışsın kızdım eşin olacak o adam 5 yaşında çocuk mudur ki sen bu kadar şeye göğüs germişken o tutup anasının peşine takılıp gidiyor boş versene erkek dediğin kadınının yanında dağ gibi durmalı ne o öyle anasının eteğinin altına saklanmalar falan boş ver gitsin sen bu adamı bundan bir halt olmaz bugün yarı yolda bırakan yarında bırakır sen kendini toparlamaya güçlü olmaya bak ALLAH karşına daha iyilerini çıkarır inşallah inan bana değmez böyleleri için tırnağını incitmeye hayatta yolun hep aydınlık hep güzel olsun inşallah canım.

cnm benim üzülme demek şuan sana mantıklı gelmese de üzülme.inan kaybeden sen değil o.ne demek senden habersiz borç yapmak?eşin inan büyümemiş.ufak bir çocuk gibi davranmış.ayrıca her şer de bir hayır vardır.insan bebeğini kaybetmesi çok kötü,yıkıcı bişey ama belki de allah sana bi işaret gönderdi.belki de eşinden sana fayda olmayacağı için düşürmeni daha hayırlı buldu.
bak çocuğun yokken iyi düşün.en ufak bişeyde annesini çağırıp çocuk gibi şikayet edip evi terketmesi ne demek?
sen adamın erkekliğine,namusuna vb önemli konulara laf etmemişsin ki.zevk için içtiği,kendine zarar veren bişeyi içmemesini söylemişsin.
o evi terk ettiyse bir daha bunun dönüşü olmaz.eğer sen eve tekrar kabul edersen kocanın burnu sürtmez.nasıl ki senden gzli borç yapmasını affettiysen nasıl olsa bunu da affeder diye emin ol ilerde daha beter şeyler yaşarsın.bu dünyada senden daha önemli hiçbir şey yok

cok haklisin aramizda 12 yas var.ben bi icim su o ise bildgin kalpazan .disardan gorenlerde boyle derler hep.onu fasulye gibi nimetten saydiran bendim.hep yuvam dedim hel kocam dedim birde dusuk yapmis kadina tokat atiyo.buda onurumu cok incitti yanagimda kan topladi resmen o evi terkeder etmet gittim darp raporu aldim bundan haberi yok.ben cok aptalim ki hala donsun diyorum birde uzuluyorum.annem bundan kurtuldgun icin kurban keselim diyo hatta.iste boyle arkadasim.ne kadar tesekkur etsem azdir sana.

Bak kardesim hiiic oyle ah vah edecek durumda degilsin cok sukur anan baban sahip cikiyormis sana.. bide kimsesiz olup boyle.pislikleri cekenleri dusun..

Cocugun yok bisey yok tek erkekte o degil! Adam olamamis birini sen mi adam edeceksin..

Her iste bir hayir vardir bazen ayrilik beraber olmaktan hayirlidir.. yuce rabbim gonlune gore versin insallah. Okuyunca basta uzuldum ama yaptiklarindan sonra helede yeni dusuk yapmis ilgiye muhtac birini birakip gittigini ogrenince butun uzuntum bir anda yok oldu ve kurtuldugun icin sevindim..

Hayat bazen bizi zorluyor ama Allah her daim yanimizda unutma..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X