• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardim edin lutfen :'(

benden gizli borc yapmis haberim yoktu sonra bu borclari ben bi krediye bagladim ve onu affettim.iki bucuk yillik evliyim bir bucuk yill bendn borc saklamis.neyse affettim.sonra bu borclardan oturu paramiz yetmiyo ayda 200 tl sigara masrafi var ve sadece icme dedim diye icicem sen karisamazsin yolun ortasinda hakaretler edince agladim ve cok zorda kalinca ailemi cagirdim.sirf bu yuzden bi insan hakaret yermi diye.o da hemen annesini cagirdi ve anneside benim oglum icer karosamazsin dedi ve oglunu elinden tuttugu gibi aldi goturdu..kac defa don diye msj attim ve her seferinde bosaniyoruz dedi.icin cok aciyo.ben evimi terketmedim ailemin israrina ragmen.esim 39 ben ise 27 yasindayim.ben yeni dusuk yapttim ve beni dusuk yatagimda birakti gitti.

evliliklerde sorunlara aileler karıştırılmaması gerek diye düşünüyorum.tabi çok çoook içinden çıkılamayacak bir şey değilse.bence burda hata yapmışsınız.ben eşimle kavga edip sinirle ağlaya ağlaya sokaklarda gezindiğimi bilirim.ben de anneme gitmesini bilirim ama ertesi gün ben kocamla barıştığımda annemin benim gözyaşlarımı unutmayacağını da bilirim.aileler araya girmeseydi belki de kolaylıkla çözülecek bir meseleydi ama geçmiş olsun işiniz zor bundan sonra.

benden gizli borc yapmis haberim yoktu sonra bu borclari ben bi krediye bagladim ve onu affettim.iki bucuk yillik evliyim bir bucuk yill bendn borc saklamis.neyse affettim.sonra bu borclardan oturu paramiz yetmiyo ayda 200 tl sigara masrafi var ve sadece icme dedim diye icicem sen karisamazsin yolun ortasinda hakaretler edince agladim ve cok zorda kalinca ailemi cagirdim.sirf bu yuzden bi insan hakaret yermi diye.o da hemen annesini cagirdi ve anneside benim oglum icer karosamazsin dedi ve oglunu elinden tuttugu gibi aldi goturdu..kac defa don diye msj attim ve her seferinde bosaniyoruz dedi.icin cok aciyo.ben evimi terketmedim ailemin israrina ragmen.esim 39 ben ise 27 yasindayim.ben yeni dusuk yapttim ve beni dusuk yatagimda birakti gitti.

Ana kuzusu mu bu ne boyle 39 yasinda adam nasil annesi alir gider bence donmesi icin calisma daha genceciksin kendine yeni bi hayat kurabilirsin sikma canini hem yeni dusuk yapmissin kiyamam ya benim kuzenimin esi kizla kavgali olduklari sirada hastalanip hastaneye kaldirilmis kuzenim de gitmemis diye bosanma davasin acti ve ben kuzenkm oldugu halde kiza hak verdim bu konular cok onemli insanjn savunmasiz oldugu zamanlarda destege ihtiyaci var hem esin senin hayatini karartmak icin degil hayatina renk katmak icin var bu da olmuyorsa neden o olmadan onun icin aci cekesjn ki kendini dusun hayatim

Böyle bir adamın size dönmesi için mi ağlıyorsunuz? Kendinize gelin....

sen niye hemen aileni dahil ediyorsun ki olaya
o da misilleme annesini dahil ediyor
şu an parkta kum havuzunda birbirine kum atıp annelerine ağlayarak koşan çocuklar gibi canlandı gözümde olay.

dusuk yapilinca sanirim hormonlardan insan yaprakk kipirdasa agliyo bi sebeb olmasi gerekmiyor
ki sen bu sikintilari yasiyorsun cokk normal
sana aglama uzulme desek te elinde degil tutamazsin kendini

ama biraz zaman gecince dusunecegin:
yazikkkkkkkkkkk bosuna uzmusun kendimi degmeyen birine..

ne o øyle oglunu tut kolundan anaokuluna goturur gibi evinden al gøtur...
kesinlikle yalniz kalmaman lazim arkadasim bu en zor gunun... bunu da atlatirsin...
inan ki bu uzuntun kocanin seni terk etmesinden cok dusuk yasamanin verdgi bi duygusallik...
sakin arama sorma...
ne hali varsa gørsun
Canimmm cok uzuldum.zeynoo soyledi erken dogum gerceklesmis.Allahim bebegini size bagislasin.nolur uzulme .sen bana cok destek olmustun.unutmadim.eger istanbulda olsaydin ziyaretine gelcektim.ama zeynodan ogrendim ankaradaymissin.

Esim hala donmedi.yeter artik.biktim beklemekten yaaa.her gun bi umut diyorum.yok yok yok.gelmiyo iste yok.

Esim hala donmedi.yeter artik.biktim beklemekten yaaa.her gun bi umut diyorum.yok yok yok.gelmiyo iste yok.

göndersene mahkeme dilekçesini tutuşsun paçası..
1 ay olmuş nerdeyse adam evli barklı gününü gün ediyor sen de bekliyorsun saf saf

dusuk kanamam kesilmisti ve evi terk etmeden once ki gece iliskiye girdik.hic unutamiyorum guzel gunlerimizi.kotu gunlerimin daha cok olmasina ragmen.ben annesinin evinde biliyodum ve kaynanam alip memlekete gorurmus.ben dusuk yaptim diye yillik izninin bir haftasini kullanmisti sonra ise tam duzelemedigim icin. kalsn bir haftasinida almasini rica etmistim mumkun degil izin vermiyolar demisti.simdi ise iznini almis ve annesiyle tatile gitmis.cok zoruma gidiyo .beni bu halimde nasil birakip gozden cikardi cok psikolojim bozuldu.
Bu kadar düşüncesiz adamin g..ne tekmeyi basın diyecek oluyorum ama evlilik bu kaç yıllık emek..Sikmayin canınızı ama o aramayana kadar aramayın burnu surtsun biraz bakalım anasıyla ne kadar daha zaman gecirebilecek.allah yardımcınız olsun inşallah

Cok tesekkur ederim.yorumlariniz icin.ama bu bir flort durumu degilki evlilik.tekme vurayimda bi erkek ne kaybederki kadinin adi dula cikiyo iste.araya sokmadgim adam kalmadi yaa..nuh diyi peygamber demiyo.kesinlikle gorusmek istemedgini ve bu isin bittigini soyluyomus her yerde.ya benden gizli borc yapanda beni dusuk yaptgim yatagimda terkedip giden de o .neden %90 hata payina sahipken kacar ve bitirir bi erkek gittgi gunden beri hic gormedim isyerine gittim cikmiyo karsims.hakli oldgum halde onurum gururum umrumda olmadi bi erkek hataliyken neden boyle yapar.

Sizi sevmediği açıkça ortada. O borcu nasıl yapmış öğrenmediniz mi? Burnuma pis kokular geliyor.

39 yasindaki adam anasinin elinden tutup gittiyse daha donsede alma eve bence

ailenizi neden cagırdınız hemen onu anlamadım

ailenizi neden cagırdınız hemen onu anlamadım
Cunku yolun ortasinda once birakip gitti ve sonra dondu gece yarisiydi dondugunde ise hakaret kufur hersey vardi ve ailemin beni emanet ettigi adam bana yolun ortasinda kalakaldim sus dedim bagirma dedim hakaret etme yolun ortasinda dedim dinlemedi ve oyle bir darda kaldimki ailemi aradim.o bi erkekken niye annesini arar ki ya

Cok tesekkur ederim.yorumlariniz icin.ama bu bir flort durumu degilki evlilik.tekme vurayimda bi erkek ne kaybederki kadinin adi dula cikiyo iste.araya sokmadgim adam kalmadi yaa..nuh diyi peygamber demiyo.kesinlikle gorusmek istemedgini ve bu isin bittigini soyluyomus her yerde.ya benden gizli borc yapanda beni dusuk yaptgim yatagimda terkedip giden de o .neden %90 hata payina sahipken kacar ve bitirir bi erkek gittgi gunden beri hic gormedim isyerine gittim cikmiyo karsims.hakli oldgum halde onurum gururum umrumda olmadi bi erkek hataliyken neden boyle yapar.
Başka birisi olabilir mi hayatında ? Üzüldüm arkadaşım durumuna ama gururunu da bu kadar ayaklar altına alma yine de karar senin hayat senin.

Back
X