Konuşacak kimse yok işte ben öyle girişkin biri değilimBen anlamadım
Arkadaşın var bir yere çağırırsın gelmezler ise başka arkadaş edin ya da onlar çağırınca git
Öğlen mesela eve gitme otur dolmuş parasına çay simit ye selam ver gelen geçenle konuş
Ne bileyim çay 1,5 TL olmuş
Bu zam çok derdin o bile muhabbet olur
Eski sevgiliyi unut
Konuşacak kimse yok işte ben öyle girişkin biri değilim
İki tane var okulda onlarda mecburiyetten ders dışında konuşmuyoruz sıkıcılar. Ben tek başıma kalmayı tek bişey yapmayı sevmiyorum öğle aralarında mecbur eve geliyorumİyi de arkadaş edinmişsin yani yapabiliyorsun
Bir de bu dediklerim genel geçer muhabbet bu kişiler ile arkadaş olmayacaksın ki
O ortama uygun iki laf konuşup sonra bırakacaksın anı geçireceksin muhabbeti saran olursa da devam
İki tane var okulda onlarda mecburiyetten ders dışında konuşmuyoruz sıkıcılar. Ben tek başıma kalmayı tek bişey yapmayı sevmiyorum öğle aralarında mecbur eve geliyorum
Herkes bana tuhaf bakar tek diyeKızıyorsun biliyorum ama yine aynı şeyi söyleyeceğim
Sen her öğle arası evde olursan zaten ikinci bir kişi olamaz ki yanında
Belki senin okul arkadaşınım belki kafa dengiyim ama sen her öğle arasında eve gidersen nasıl oturup tanışacağız
Ayrıca üniversitede düzenli öğle arası olan bölüm hala var mı
Bizim bölüm öyleydi bir de zil çalardı da diğer fakülteler dalga geçerdi
Al eline bir kitap otur yalnızlıktan zarar gelmez ayrıca
Malesef öğle araları var offfffKızıyorsun biliyorum ama yine aynı şeyi söyleyeceğim
Sen her öğle arası evde olursan zaten ikinci bir kişi olamaz ki yanında
Belki senin okul arkadaşınım belki kafa dengiyim ama sen her öğle arasında eve gidersen nasıl oturup tanışacağız
Ayrıca üniversitede düzenli öğle arası olan bölüm hala var mı
Bizim bölüm öyleydi bir de zil çalardı da diğer fakülteler dalga geçerdi
Al eline bir kitap otur yalnızlıktan zarar gelmez ayrıca
Belki onlar da seni slklcl buluyordur. Zaten son senenmis bir sene daha boyle devam et, ama is hayatinda ayni davranma, yeni bir baslangic yapip daha girisken ol bence.İki tane var okulda onlarda mecburiyetten ders dışında konuşmuyoruz sıkıcılar. Ben tek başıma kalmayı tek bişey yapmayı sevmiyorum öğle aralarında mecbur eve geliyorum
Erkek arkadaşımı çok seviyorum geçen konuştuk zamana bıraktık beklerken ölüyorum ama sanki okula gitmek bile istemiyorum o kadar daraldım ki hep yazmasını bekliyorum isteklide olmamaya çalışıyorum ama olmuyor, öğle arasında da ben çok çekingenim tek herkes bana bakıyor hissediyorum bu kız neden hep tek diyeMutlaka doktorunl kullandıgın ilacın işe yaramadıgını paylas
Erkek arkadas her zaman bulunur bosver onu
Ögle aralarında eve niye gidiyosun ki kantinler sosyalleşmek icin var üc bes yalnız yersin sonra illaki birileriyle konusursun
Herkes bana tuhaf bakar tek diye
Erkek üzerine hayat kurma daha cok kücüksün elin boklusu yüzünden ölüyorum ne demek kendine gel lütfen her zaman erkek arkadas bulursunErkek arkadaşımı çok seviyorum geçen konuştuk zamana bıraktık beklerken ölüyorum ama sanki okula gitmek bile istemiyorum o kadar daraldım ki hep yazmasını bekliyorum isteklide olmamaya çalışıyorum ama olmuyor, öğle arasında da ben çok çekingenim tek herkes bana bakıyor hissediyorum bu kız neden hep tek diye
öğle aralarında eve geliyorum günde 4 kez yol parası veriyorum
Erkek üzerine hayat kurma daha cok kücüksün elin boklusu yüzünden ölüyorum ne demek kendine gel lütfen her zaman erkek arkadas bulursun
Niye millet sana baksın yahu baska tek arkadaslar bulmanın yolunu ara misal kitap oku bahcede müzik dinle cool takıl biraz
Hahah kesin :):))) b..klu olayı iyiymiş, kahve içiyordum, öyle güldüm ki kahve ağzımdan döküldü, onlar da bize muhtemelen elin sidiklisi için.. diyodur. :)))
Ben yapamıyorum işte bunu herkes beraberlem ben tekErkek üzerine hayat kurma daha cok kücüksün elin boklusu yüzünden ölüyorum ne demek kendine gel lütfen her zaman erkek arkadas bulursun
Niye millet sana baksın yahu baska tek arkadaslar bulmanın yolunu ara misal kitap oku bahcede müzik dinle cool takıl biraz
Evetöğle arasında eve dönüp sonra tekrar okula mı gidiyorsunuz? doğru mu anladım.
Herkesin kendi grubu var zatenSende eve gitme öğle arasında okulda dur arkadaşlarının yanına git
Girişkende değilim diyosun bu şekilde arkadaş bulman zor olur
Çevrendekilerle konuş, sohbet et belki kafana uyan birisi vardır konuşmadığın için farkında değilsindir
Kimse tek başınasın diye dalga geçmez merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?