Bana yardim edin

Hani dışarı çıktığınız da gezip tozduğunız da şiddet uygulamayavaksa manasında dedim. Yaptığı tabiki psikolojik şiddet
Artık

7 yıldır beraberm hiç anlamadım 1 senede aynı evin icine girince anladim. Bekarken diyodu evlenince geceleri bile cikariz .ama yok bu adam tamamen kandirmis. Ve isyan ettigimde konuşmuyor küsuyor .ben essek gibi calisiuorim arkadaslarimla kafa dagitmak hakkim diyor

Tanıdık çevreniz yakında oturuyorsa kendiniz plan yapıp çantanızı alın çıkın gezin. Benim de benzer problemlerim oldu önceden ama benim arkadaşlarım yakında oturmuyor. Zamanla yıkılışımı farkettiği için kendisi gezmeyi teklif etmeye başladı. Gerçi şimdi iş güçten zaman hiç kalmadığı için gezemiyoruz

Uzak mesafe ilişkisi miydi?

Kusura bakmayin ama cizdiginiz profili anlamamak icin ayni hayat gorusunde olmak lazim. Anlamissinizdir ama evlenince duzelir sanmissinizdir. Aksine hic inanmiyorum.

Heee çok bağlanır. Çocuk vızzığını hiç kafası götürmez hiç gelmez eve bu sefer...
Artik derdimden pskologa gidiyorum nasil bir yol izlemeliyim diye. Ve biliyor gittigmi ama 1 gun iyiyse anlayisliysa 2. Gün yine başlıyor çok sıkıldım arkadaşlar bekliyor .beni çıkar diyorum diğer iznimde diyor o haftada başka bisey buluyor

Uzak mesafe ilişkisi miydi?
Bir semt var di aramızda sadece taksi ile 15 dakika ..
Kusura bakmayin ama cizdiginiz profili anlamamak icin ayni hayat gorusunde olmak lazim. Anlamissinizdir ama evlenince duzelir sanmissinizdir. Aksine hic inanmiyorum.
Bekarken gezdiren biriydi. Malesef evlendikten sonra çok farklı oldu her anlamda. Açık açık diyor aldım seni ne dersem o. Ben köle miyim evdeyim hep sen dışarda diyorum. Sende git arkadaşlarınla diyor .ve ben onunla hiç bir aktivite yapamıyorum. Ve herkes bizim bir yere gitmedgmzi dile getiriyor onada söylüyor oda nereye gidicez evde ne güzel beraberiz diyo gecistiriyor

Herkes çocuk yap evine baglanir diyor.ama yapmiyorum

Su yazdiginiz bile benzer cevreniz oldugunu gosteriyor. Yoksa bunlar normal insanlarin laflari degildir.

Bunu diyen adami siz hizaya sokmak istiyorsunuz enteresan. Dedigim gibi cok farkli bakis acilarina sahip iki insan goremedim ben. Yoksa yerinizde baskasi olsa coktan agzinin payini vermisti hizayla falan ugrasmazdi.

Defalarca sordum. Canımı sıkma herseyini alıyorum ediyorum işten geliyorum biraz nefes alamaz miym diyo. Ve ben aylardır bu evde tekim .dışarıda nereye gidices diyor. Evde oturrugmzda film isliyor ses seda yok
Nasil evlendiginizi anlatmamissiniz? Gorucu usulu mu severek mi ? Belki bunu bilirsek cikarim yapmak daha kolay olur.

Nişanlıyken falan nasıldı?
Severek mi evlendin?
Bana deli gibi aşıktı. Severek evlendik .nişanliyken bile ben ne dersem oydu. Evlendik yavaş yavaş otorite kurmaya başladı ben çıkıyorum 1 saate gelirim sonra 2 saat 3 saat 5 saat oldu zamanla. Ve arkadaşlarıyla bir kahve de okey oynuyor . Bir arkadaşı bile oğlum senin evde karın var gitsene demiş

Severek evlendik 7 yıl beraberlik ve hicbir sorun yoktu..
Cok enteresan ya ama cok var boyle hikaye . 7 yil cok buyuk bir zaman . Bi insan bi anda boyle degismez kendi evindeki durumu neydi scaba. Ailesi tarafindan bogulan birimiydi , evlenip ayri evi olunca afedersin ipini koparmis daha gibi gezmeye mi basladi acaba. Neden evlenmis ki o zaman merak konusu gercekten.o arkadaslari bekar mi evli mi acaba?

Siz de tek gezin. Kısasa kısas. Bişey de derse senin kölen miyim istediğimi yaparım deyin. Şiddet yoksa tabi.
Sizinle çamaşır ütü çocuk için mi evlenmiş
Bu da bir cozum degil ki direk bosansin ayni sey bence.arada arkadaslarla bulusma olmamasi sacma olur ama esiyle hic ilgilenmeyip sadece bedava sex icin kullaniyor demekki. Ben bundan bunu anliyorum. Ayri ayri takilacaksa neden evlendi

Arkadaşlarından bekar olanda var evli olanda. Evet evli arkadaşlarıda dışarıda bununla. Ama eşlerini çocuklarını dışarı haftada bir bile olsa çıkarıyor.. eşimin ailesi sürekli eşime karışırmış evet. Esim evlendi rahatladı ve ipini kopardı .

Bu da bir cozum degil ki direk bosansin ayni sey bence.arada arkadaslarla bulusma olmamasi sacma olur ama esiyle hic ilgilenmeyip sadece bedava sex icin kullaniyor demekki. Ben bundan bunu anliyorum. Ayri ayri takilacaksa neden evlendi
Boşanmak istediğimde kıyameti kopardı ne dışarıdan vazgeçiyor ne benden.ve ben bu hayata mahkum edilmiş gibiyim. . Aileme söylemiyorum çok üzülür yaşlılar . Eşimi değiştirmeye çalışıyorum inanın kitaplar doktorlar evlilik konulu herşeyi takip ettim eşim yinede dışarı hastası ..sadece seks ve yemek uyku olarak görüyor evini

Bekarken gezdiren biriydi.
Bakin su yazdiginiz bile cok entresan ve cok sey anlatiyor. Bekarken esim beni hic gezdirmedi mesela, evlenince de bu degismedi hic beni gezdirmedi. Cunku biz birlikte gezdik, geziyoruz. Kimsenin beni gezdirmesine ihtiyacim yok benim. Kafa yapilariniz cok benziyor. Yoksa evlendik ben ne dersem o diyebilecek bir adam sizin onu bosayabileceginizi de bilir ama belli ki boyle bir endisesi hic yok. Cunku siz hizaya sokmak istiyorsunuz. Siz cunku sadece bana cok asikti gibi bir kliseye takilmissiniz ve adamim degistigini iddia ediyorsunuz. Bence ortada degisen kimse yok. Malzeme bu.

Yanı ben detay vermediğim için bu kanıdasınız. Iki farklı karakter nasıl evlendi diyede konuşulan biriyiz.evet aşk evliliği yaptık ve değişti. Sizi eşimle aynı kafada olmadığmi anlatamıyorum.ayni kafada olsak bende onun bayan versyonu olurdum.

Bir benzer versiyonu da ailesinden geçmemesi. Maden annen kıymetli idi yada evladın kıymetli evlenmeyin

sadece bende evliyim ve insanlarin evlenince boyle degisiklikler gosyermeyecegini bilecek kadar tecrubem var. Iki farkli karakter degilsiniz cok benziyorsunuz diyorum bende. Bosuna birbirimizi kandirmayalim diyorum. Ayni kafada olmayan kimse bu adami hizaya sokmaya calismaz diyorum. Koyar kapinin onune gosterir ben erkegim ne demekmis diyorum. Ama siz yok biz cok asik evlendik, yok bosanmak istedigimde kiyameti kopardi gibi komik seyler anlatiyorsunuz hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…