Bana yardim edin

Herkesin evliliği aynı değil. Üstelik ben detay vermedim diyorum kapının önüne koydum belki eşyalarını çöp posetiyle.ben buraya problemime destek olunsun diye yazdım zor ve çaresiz olduğum için. Sizin tanı ve teşhisisiniz le uğraşmak için değil. Evet aynı kafadayız diyelim ben hak ettim evet .lütfen konuma dahil olmayın destek değil nedense suçlama ile yaklaşıyorsunuz. Bu kadar depresyonda olan birine..

Neyin desetegi bu adamin kafa yapisini, karakterini ve sosyal cevresini mi degistireceksiniz buradaki destekle? Ne yapalim depresyonda olan birine terapi yapamiyoruz.

Gezdirirdi ifadesi bana da değişik geldi. Bu konuda katılıyorum size. Toplumda erkeğin kadını gezdirme gibi bir misyonu var sanki lutfediyorlar.
Insan eşiyle birlikte gezer. Konu sahibi sizi suçlamak için yazmıyoruz elbet üzgünsünüz ama ifadeler çok şey anlatır. Bunu fark edip belki önce siz değişmeye başlarsınız. Eşinize de beni gezdir demeyin de birlikte gezmek istemek hakkım. Sen benim eşim hayat ortağimsin. Hayatımı senle yasamayacaksam ne diye evlendim ben böyle devam edemiyorum derdim ben olsam.
Ama siz herkesin evliliği farkli her şeyi de yazamadım demissiniz o sebeple siz bilirsiniz diyorum. Herkesin sınırları var bence demekki tam dolmamışsınız. Yoksa taşardınız.

Teşekkür ederim

sizinle neden evlenmis ev arkadasimi ariyormus kendine o ciktigi zaman sizde cikin ozaman görsün bakalim. tam bir odun desem oduna hakaret etmis olurum

sizinle neden evlenmis ev arkadasimi ariyormus kendine o ciktigi zaman sizde cikin ozaman görsün bakalim. tam bir odun desem oduna hakaret etmis olurum
O kadar haklısınız ki tam bir odun. Gezip tozmam karışmıyor ama isteğim beraber gezelim beraber dolaşalım. Ilgisiz

O kadar haklısınız ki tam bir odun. Gezip tozmam karışmıyor ama isteğim beraber gezelim beraber dolaşalım. Ilgisiz
Gece cikiyormu peki . Cikarsa sizde cikin gece bu nasil evlilik amann cocuk falan yapmayin emin olmadan. bu adamda degismez erkekler zaten bir kac ayda kendini gösteriyor .

Kardeşim 5 yıldır bu durumla cebellesiyor.Yillarca çocuk yapmadı hatta sonra belki çocukla değişir saçmalığına girdi.Simdi çocukla evde tıkalı kaldı.Adam pazar günleri bile çocuğu bir kaç saat görüp arkadaşlarına,kuşlarına koşuyor Kardeşime de söylediğimi size de söyleyeyim CALIŞ.Onu beklemeyi bırak onun senle sizinle vakit geçirmesi için çabası olsun.Belki bu durum bir şeyleri değiştirir ne bileyim

Sadece işten geliyor yemek yiyip çıkıyor 11 e kdar dışarda.. izin gunundede uyaniyor kahvalti sonra dışarı. Sonra aksam yemegine gelip tekrar çıkıyor. Bende her seferinde guzel dille deniuorim anlamıyor kotu konusuyorum bu sefer küsuyor
Gece cikiyormu peki . Cikarsa sizde cikin gece bu nasil evlilik amann cocuk falan yapmayin emin olmadan. bu adamda degismez erkekler zaten bir kac ayda kendini gösteriyor .

Gerçekten kardeşinle aynı durumdayım. Peki Su an kardeşinin durumu aynı mi

Gerçekten kardeşinle aynı durumdayım. Peki Su an kardeşinin durumu aynı mi
Evet.Çocuğu azıcık büyütüp boşanmayı planlıyor.Esine artık karışmıyor sormuyor ilgisiz (içi içini yiyor ama biliyorum)adamin da işine geliyor.Allah yardımcınız olsun keşke saçma sapan hayatlarına sizleri dahil etmeselerdi.

Kardeşinizde muhakkak her yolu denemiştir ve pes etmiştir. Yine de çabalıyorum 1 yıllık evliyim yazık yani bir yılım hiç oldu .balayında bile sürekli sıkıldı şimdi bizim arkadaşlar okey oynuyordur beraber falan diyordu. Bildiğiniz odun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…