Hizaya gelmez. Neyse odur.. Allah yardımcınız olsun.Eşim evlendikten sonra asık yüzlü soğuk olmaya başladı.cinsel anlamda hiç-bir problem yok. Ama arkadaşlarına çok düşkün. Evde tek kalmam falan umrunda değil.benimle vakit geçirmiyo kız gibi evde mi oturucam erkeğim ben diyor. Alıp benide dışarı çıkarmıyor. Bu koca nasıl hizaya getirilir kavga etmek ise yaramadı
Allah kolaylık versin. Zor süreçler. Umarım doğruları görecektir.Eşim evlendikten sonra asık yüzlü soğuk olmaya başladı.cinsel anlamda hiç-bir problem yok. Ama arkadaşlarına çok düşkün. Evde tek kalmam falan umrunda değil.benimle vakit geçirmiyo kız gibi evde mi oturucam erkeğim ben diyor. Alıp benide dışarı çıkarmıyor. Bu koca nasıl hizaya getirilir kavga etmek ise yaramadı
Eğer çocuğunuz yoksa düşünmeyin derim. Yeni evli iken benimde eşim böyleydi, sonrasinda giderek arttı şiddet frlan çoğaldı ama benim çocuğum oldugu için bosanamiyorum. Oysaki zamanında ablam çocuk dusunme demişti. Ama ben her seferinde düzeldi sandım böylelikle kandimEşim evlendikten sonra asık yüzlü soğuk olmaya başladı.cinsel anlamda hiç-bir problem yok. Ama arkadaşlarına çok düşkün. Evde tek kalmam falan umrunda değil.benimle vakit geçirmiyo kız gibi evde mi oturucam erkeğim ben diyor. Alıp benide dışarı çıkarmıyor. Bu koca nasıl hizaya getirilir kavga etmek ise yaramadı
Dayanamıyorum artık evde sürekli yanlızim o arkadaslariyla. çok gencim nasıl bi yol izlemeliyim düzeltebilme sansim yok mu.Eğer çocuğunuz yoksa düşünmeyin derim. Yeni evli iken benimde eşim böyleydi, sonrasinda giderek arttı şiddet frlan çoğaldı ama benim çocuğum oldugu için bosanamiyorum. Oysaki zamanında ablam çocuk dusunme demişti. Ama ben her seferinde düzeldi sandım böylelikle kandim
Siddet yok .ama bu pskolojik siddet ..Siz de tek gezin. Kısasa kısas. Bişey de derse senin kölen miyim istediğimi yaparım deyin. Şiddet yoksa tabi.
Sizinle çamaşır ütü çocuk için mi evlenmiş
Sabaha kadar gessem umursamaz yeterki arkadaşlarıyla eğlensin.yatakta buluşuruz gözüyle bakıyor..Sende arkadaşlarınla çık gez umursama...
Erkeklerin üzerine düştükçe erkekler kaçarlar....
Bu durumdan rahatsız olduğunuzu biliyor mu? Eğer bilmiyorsa karşınıza alıp konuşmayı deneyebilirsiniz. Ama bildiği halde devam ediyorsa, sizi dusunmeyen sadece kendisini düşünen biri ile mutlu olabileceğinizi sanmıyorum. İleriki zamanlarda daha net anlayacağınızi düşünüyorum.Dayanamıyorum artık evde sürekli yanlızim o arkadaslariyla. çok gencim nasıl bi yol izlemeliyim düzeltebilme sansim yok mu.
Ne saçma bir düşünce ya. Bu erkeklerin çoğu böyle zaten. Sizin çevreniz yok mu? Arkadaş eş dost vs. Bu eş hikaye gelmez yani alışmış kudurmuştan beterdir.Eşim evlendikten sonra asık yüzlü soğuk olmaya başladı.cinsel anlamda hiç-bir problem yok. Ama arkadaşlarına çok düşkün. Evde tek kalmam falan umrunda değil.benimle vakit geçirmiyo kız gibi evde mi oturucam erkeğim ben diyor. Alıp benide dışarı çıkarmıyor. Bu koca nasıl hizaya getirilir kavga etmek ise yaramadı
Eşim evlendikten sonra asık yüzlü soğuk olmaya başladı.cinsel anlamda hiç-bir problem yok. Ama arkadaşlarına çok düşkün. Evde tek kalmam falan umrunda değil.benimle vakit geçirmiyo kız gibi evde mi oturucam erkeğim ben diyor. Alıp benide dışarı çıkarmıyor. Bu koca nasıl hizaya getirilir kavga etmek ise yaramadı
Hani dışarı çıktığınız da gezip tozduğunız da şiddet uygulamayavaksa manasında dedim. Yaptığı tabiki psikolojik şiddetSiddet yok .ama bu pskolojik siddet ..
Herkes çocuk yap evine baglanir diyor.ama yapmiyorumEvliliği sadece cinsel ihtiyaçlarını gidermek ve toplumun "evlen artık" baskısından kurtulmak için gören erkeklerden nefret ediyorum. Eşiniz de bunlardan biri maalesef.
Not: Evde canım sıkılıyor diye çocuk falan da düşünmeyin sakın.
Heee çok bağlanır. Çocuk vızzığını hiç kafası götürmez hiç gelmez eve bu sefer...Herkes çocuk yap evine baglanir diyor.ama yapmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?