Bana yardımcı olun hanımlar güzellik takıntısı , sevgilim ve ailesi

Belki de sana çirkin diyenlere "yok yaağwww bana cirkin gelmiyor" diyordur o da
Tek bildigim gönül kimi seviyorsa güzel odur. Son sevgilim lacivert gözlü, başak tarlasi gibi sari sacli, inci gibi dişli, allahin böyle ozene bezene yarattigi Slav irkindan masallahlik biriydi.
Amaaaaa bana göre :)
Arkadaslarim da "birak o kirmizi surati - sana guzel geliyor yuvarlak kafa" falan derlerdi onun icin. Yakisikli bulani gec bana şaşırıyorlardi. Ki isin ilginci cocuk da kendini hic beğenmezdi. bana attigi bir sefieyi whatsapp duvarkagidim yaptim diye "ama cok çirkinim lutfen sil" derdi (ki benden baska kim gorecek)
Ya da yuzune guzelligine on santim baksam hemen sivilcesini aknesini tutar rahatsiz olurdu. Fizigini övsem dalga gectigim hissine kapilir "ama spor yapmiyorum" falan der utanirdi
O dahil kimse onu begenmese de benim gözümde adeta bir david beckhamdi.
O yüzden hic endiselenme. Sevenin gözüne perde iniyor güzel görüyor :))

Evet sen hep kendıne guven cunku kusurlarından bırıne ne kadar cok bahsedersen, o kısınınde gozune artık kusurlu gelmeye baslarsın. Bıde demek kı cocuk senın dusunce tarzını begenıyor, ses tonunu begenıyor gıyımını begenıyor zekanı begenıyor kendını kucumseme. Karsılarına cıkarkende cok makyaj cok takı toka yanı ıyıce kokosa sarma. Sade ve sık ol sacına duz bır fon, hafıf makyaj. Insanlar zatem bırının en co ksesıne konusma seklıne alostıktan sonra yuzunun guzellıgını falan gormuyor. Aıledede oyle degılmıdır mesela sen kendını cırkın goruyorsundur ya dısarsan bırıne aılece cırkın gorunuyoruzdur ama bız sureklı bır arada ve sureklı ıletısmde oldugmz ıcın cırkınkıgımızı gormuyoruz. Emınım dusudgn gıbı degıksındır bazı kızlar kusurları yoksa bıle kendınde kusur arar burnum kotu yuzum kotu vs dıye ama bakınca gayet guzeldır. Sende oyleysen oule yapma kendınle barısık ve ozguvenlı olman senı daha guzel yapacak

Ben liseye giderken mahallemizde bir kiz görürdüm. Kızın çirkin olduğunu düşünürdüm. Sonra bir gün bir arkadaşımız sayesinde tanışıp sohbet ettik. Kız da bir havalar bir çalımlar. Butun mahallenin delikanlilari pesindeymis haberimiz yokmus . Sonra o kiz bana çirkin gelmemeye başladı. Oyle bir ozguveni vardi ki bende ikna oldum cirkin olmadigina Yani demem o ki nasıl yaparsiniz bilmiyorum ama ne yapın edin gerekirse destek alın ama kendinize güvenin.

Mesela benim gözlerim büyük herkes çok beğenir kuaföre kaş aldırmaya bile gitsem ya ne kadar güzel büyük gözleriniz var derler ama bana da küçük çekik yumuk gözler o kadar güzel gelirki herkes elinde olmayını beğenir o kadar güzel bi kayınvalidem var ki maşaallah kadın kaç yaşında tatillerde falan elti zannediyorlar bizi görümcelerim kayınbiraderlerimde öyle yüzleri gözleri bence çok güzel ama onlarda çocuklarımın falan gözleri kendi gözlerinden daha büyük diye o kadar beğeniyorlarki kısaca diyeceğim herkes elinden olandan pek memnun olmaz belki sizde onlara güzel geleceksiniz önemli olan iyilik ve özgüven bence . Lisede bi kız vardı kişiliği de acayip gıcıktı o ayrı ama sağlık olarakki gözü birbirinden farklıydı yani bi gözü çok bariz belirgin şekilde diğerinden daha kapalıydı ama belki de kişiliği daha beter geliyordu bana inanın bi özgüven vardı kızda öyle bi ağırdan satıp havalarda gezip insanları çirkin diye aşağılıyordu ki işin garibi de etrafındakiler yada aşağıladıkları da o kız gibi süşünüyordu sen kendine güven böyle boş şeylerle de kafanı yorma

o cevre nasıl bır cevre ya sıze bu cocuk sana nasıl baktı dıyorlar

guzellık gorecelıdır bırcok ınsanın guzel buldugu kadınları ben begenmem bırcok kısının yakısıklı dedıgı erkegı ben begenmem

sevgılınız sızı begenmıs sevmıs aranızda cekım olmus sıze sana nasıl baktı dıyenler kıskanıyor haberınız olsun

Bana da bunun tam tersini söylüyorlar. Beraber olduğum kişiye bakıp sen daha iyisini bulursun. Senden çok büyük duruyor, saçları erken beyazlaşmış filan diyorlar. Ama ben onunla şuan iyi anlaşıyorum. Uyumlu bir ilişki sürdürüyoruz. Önemli olan bu değil mi

Harbi sana nasil bakmis ne yonden seni seviyorum diyor merak ettim biraz tuyo ver

Kendinizi cirkin buldugunuz özellikleriniz neler mesela? Buyuk bir burun, kötü kaşlar vs.? Bu devirde paraniz varsa, güzelleşmek öyle cok da zor bir sey degil. Illa bicak altina da yatmaniza gerek yok kucucuk dokunuslarla insanlar bastan yaratiliyor. Misal kaş dolgusu, dudak cevresi guzellestirme, ipek kirpik gibi.. Normal de bakımlı bir insan misiniz peki? Saçınıza, tırnaginiza dikkat eder misiniz? Etmiyorsanız, bakım dozajını biraz daha arttirin derim, iyi bir sac kesimi size yakisacak dogal bir saç boyası... Giyinmeye, stil sahibi olmaya özen gösterin. Çok guzel olmasa bile guzel giyinmesini bilen, stil sahibi olan, bakımlı, özgüvenli bir insana herkes saygi duyar. Kültürlü olmak da önemli tabi, sevgilinize, annesinin ve kiz kardesinin ilgi alanlarini sor. Ona gore o konularda bilgi sahibi ol. Onlarla aranda ortak bir nokta ara. Bir aradayken bu ortak noktadan konu ac ve hos bir muhabbey ortami olustur bitti gitti. Kafaya takma bir laf vardır: "çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır" diye. Bu mottoyu her fırsatta kendine hatırlat.

Dışardan nasıl göründüğümü bilmiyorum ama bence güzel bir kadınım, kendimi güzel hissediyorum. Eşim öyle ahım şahım yakışıklı bir adam değil. Ama bana göre dünyanın en yakışıklı adamı. Gönül kimi severse sultan o’dur demişler. Azcık özgüven.

Güzelliği dış görünüşle sınırlandırabilecek kadar sığ bir insan olduğun için sana estetisyen değil bakış açısı kazanman için kitap önerebilirim.Allahtan sevgilin senin gibi değilmiş

O sizi güzel bulmuş . Önemli olan bu . Siz özgüvenli olun.
İsterseniz Yavaş yavaş giyiminizi değiştirin. Havalı güzel dediğiniz Kadınlar nasıl yapıyorlarsa siz de onlar gibi yapın saçınızı makyajınızı.ama kimse için değil sadece kendiniz için. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz neden olmasın.
Ama herşeyden önce Özgüveniniz için kendinizi sevin.

Sadece sevgilim güzel olsaydı yine bu kadar takmazdım ama ailesi de hep güzel demezler mi bu çirkini nerden buldun
Ya seni yerim okadar doğal ve içtensin ki. Eminim sevgilin de esas önemli olanı, yani kalbinin güzelliğini gördü. Önemli olan onun beğenmesi zaten, sen her daim bakımlı ol güzel temiz şık giyin yeterli.

Kendine güvenin yoksa, kendi ayaklarının üzerinde duramıyorsan güzellik seni bir yere kadar taşır.

Nice çirkinler var ne yakışıklı boylu poslu adamları kendilerine aşık ediyolar bence erkeklere en çok çekici gelen şey kendine güvenen kadınlar kasinlikle kendine güvenli dur ayrıca çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır

Ayrılınca çekeceğin aşk acısı mı yoksa aile içinde yaşayacağın ben çirkinim acısı mı sen seç. Herkes özgüven önemli demiş ama o olsaydı bunları yazmazdın zaten. Zorlanacaksın böyle düşündüğün hissettiğin için. Her hareketi her mimiği aha beğenmediler beni diyeceksin. Umursamamayı öğrenene kadar. Sadece ailesi yanında değil sevgilinin yanında da çirkin hissediyorsan ayrıl. O olgunlağa erişince bi ilişkide huzuru bulursun anca

Belkide sizin özgüveniniz düstügü oldugu icin onlari cok abartiyorsunuzdur. Benim kilolu bir arkadasim vardi kilosunu sürekli takinti yapiyordu, her zayif kizdan cok güzel bir kiz diye bahsediyordu ama kizlar bana göre güzel degildi. Nasil mesela görümceniz ve kaynana adayiniz? Size güzel gelen ne?

Eğer özgüveninizi yerine getirecek ise estetik yaptırın derim ufak dokunuşlarla belki kendinizi daha iyi hisseder ve beğenmeye başlarsınız. Burnunuzu mu beğenmiyorsunuz yaptırın yanaklarınız gözünüze batıyosa orayı yaptırın bu kötü birşey değilki

Güzellik göreceli bir kavramdır. Siz kendinizi beğenmiyor olabilirsiniz ama demek ki partneriniz beğeniyor. Ozguveninizi yüksek tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…