- 17 Ağustos 2011
- 25.644
- 163.293
- 798
- Konu Sahibi Sakinkaplumbaga
-
o cevre nasıl bır cevre ya sıze bu cocuk sana nasıl baktı dıyorlarHanımlar merhaba
Ben güzel bir kız değilim. Nasıl diyeyim normalin biraz altında bir güzelliğe sahibim. Sevgilim ise gerçekten yakışıklı ve karizmatik. Hatta çevremdekiler bile söylüyor nasıl oldu da bu çocuk sana baktı diyesevgilim se bana sevgisini hissetiren beni gerçekten seven birisi.Ben ona bunu yansıtmıyorum ama içim içimi yiyor. Sevgilimin annesi ve ablaları da o kadar güzel o kadar havalı o kadar özgüvenli kadınlar ki ben onların karşılarına çıkmaya utanıyorum. Beni beğenmeyeceklerine de eminim sırf bu yüzden güzel giden ilişkimi bile bitirmeyi düşündüğüm oluyor. Napmalıyım
Harbi sana nasil bakmisHanımlar merhaba
Ben güzel bir kız değilim. Nasıl diyeyim normalin biraz altında bir güzelliğe sahibim. Sevgilim ise gerçekten yakışıklı ve karizmatik. Hatta çevremdekiler bile söylüyor nasıl oldu da bu çocuk sana baktı diyesevgilim se bana sevgisini hissetiren beni gerçekten seven birisi.Ben ona bunu yansıtmıyorum ama içim içimi yiyor. Sevgilimin annesi ve ablaları da o kadar güzel o kadar havalı o kadar özgüvenli kadınlar ki ben onların karşılarına çıkmaya utanıyorum. Beni beğenmeyeceklerine de eminim sırf bu yüzden güzel giden ilişkimi bile bitirmeyi düşündüğüm oluyor. Napmalıyım
Güzelliği dış görünüşle sınırlandırabilecek kadar sığ bir insan olduğun için sana estetisyen değil bakış açısı kazanman için kitap önerebilirim.Allahtan sevgilin senin gibi değilmişHanımlar merhaba
Ya seni yerim okadar doğal ve içtensin ki. Eminim sevgilin de esas önemli olanı, yani kalbinin güzelliğini gördü. Önemli olan onun beğenmesi zaten, sen her daim bakımlı ol güzel temiz şık giyin yeterli.Sadece sevgilim güzel olsaydı yine bu kadar takmazdım ama ailesi de hep güzel demezler mi bu çirkini nerden buldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?