- 10 Mart 2010
- 2.386
- 3.110
- 723
- Konu Sahibi korkakhatun
-
Öncelikle korkmayın, bundan 10 yıl önce 3 yıllık erkek arkadaşım elinde hiçbir görüntümüzde olmamasına rağmen iftira atarım, photoshop yaparım ailene yollarım diye tehdit ediyordu. O zamanki korkumu anlatamam. 6 ay askerlik sürecinde gizli saklı telefon bulup arayıp, mesaj atıp tehdit ediyordu. En son nasıl cesaret geldiyse askeriyeye şimdi bu mesajları ileteceğim, askeri mahkemede yargılanırsın başına büyük bela aldın, hayatın kayacak dedim. Tahmin etmiyordum ama o kadar korktu ki, bir daha aramayacağım konu burada kapanacak dedi. Belli aralıklarla yazmaya devam etti ama tehdit etmiyordu artık sadece özlediğini söylüyordu. Sizde tehdit mesajlarını yargıya taşıyacağınızı söyleyin. Korkmayın, çekinmeyin siz sessiz kaldıkça sindirdiğini düşünüp dozunu arttırır.Tehdit alıyorum astsubay olan sevgili diyemeyeceğim erkek musvettesi bir kişiliksiz şerefsiz tarafından tehdit ediliyorum. Yani ben hata yaptım bunun farkındayım keşke yapmasaydim ama oldu ve tehdit altındayım. Ne yapmalıyım. Korkmamam dik durmam gerekiyor şikayet etmem gerekiyor ama bana söylediği her şey yalan olabilir ben nasıl şikayet edeceğim. İki numarası var onlarla bir şikayet konusu olur mu? Aileme ulaşmak ile tehdit ediyor. Annemin numarası var onda ama babama ulaşmak istiyor ısrarla ben ne yapacağım
Peki bu kadar taviz verilmiş neden ayrılıyorsunyz sorun neÇok haklısınız ben bu şekilde yapayım zaten şikayete gideceğim
Zaten amacı bu sizi gerip sizden dönüş almak bir size zarar vercek olsa verir sizi önceden uyarmaz zaten , siz geri dönüş yaptıkça haz alıyorNeler dediğini bir bilseniz beni çok geriyor
Haklısınız galiba öyle oluyorZaten amacı bu sizi gerip sizden dönüş almak bir size zarar vercek olsa verir sizi önceden uyarmaz zaten , siz geri dönüş yaptıkça haz alıyor
Direk çalıştığı kuruma at sana gönderdiği mesajları meslekten ihraç edilsin.Her ne olursa ne ile tehdit ederse etsin asla korkma.Tehdit alıyorum astsubay olan sevgili diyemeyeceğim erkek musvettesi bir kişiliksiz şerefsiz tarafından tehdit ediliyorum. Yani ben hata yaptım bunun farkındayım keşke yapmasaydim ama oldu ve tehdit altındayım. Ne yapmalıyım. Korkmamam dik durmam gerekiyor şikayet etmem gerekiyor ama bana söylediği her şey yalan olabilir ben nasıl şikayet edeceğim. İki numarası var onlarla bir şikayet konusu olur mu? Aileme ulaşmak ile tehdit ediyor. Annemin numarası var onda ama babama ulaşmak istiyor ısrarla ben ne yapacağım
Gerçekten askeri mahkemede yargılanacağına inandı mıÖncelikle korkmayın, bundan 10 yıl önce 3 yıllık erkek arkadaşım elinde hiçbir görüntümüzde olmamasına rağmen iftira atarım, photoshop yaparım ailene yollarım diye tehdit ediyordu. O zamanki korkumu anlatamam. 6 ay askerlik sürecinde gizli saklı telefon bulup arayıp, mesaj atıp tehdit ediyordu. En son nasıl cesaret geldiyse askeriyeye şimdi bu mesajları ileteceğim, askeri mahkemede yargılanırsın başına büyük bela aldın, hayatın kayacak dedim. Tahmin etmiyordum ama o kadar korktu ki, bir daha aramayacağım konu burada kapanacak dedi. Belli aralıklarla yazmaya devam etti ama tehdit etmiyordu artık sadece özlediğini söylüyordu. Sizde tehdit mesajlarını yargıya taşıyacağınızı söyleyin. Korkmayın, çekinmeyin siz sessiz kaldıkça sindirdiğini düşünüp dozunu arttırır.
Aslında kendi eliyle ayağına sıkıyor farkında değil. Memur olduğu için bu tarz mevzular onu mesleğinden bile edebilir. Hiç korkmadan şikâyetçi ol .Tehdit alıyorum astsubay olan sevgili diyemeyeceğim erkek musvettesi bir kişiliksiz şerefsiz tarafından tehdit ediliyorum. Yani ben hata yaptım bunun farkındayım keşke yapmasaydim ama oldu ve tehdit altındayım. Ne yapmalıyım. Korkmamam dik durmam gerekiyor şikayet etmem gerekiyor ama bana söylediği her şey yalan olabilir ben nasıl şikayet edeceğim. İki numarası var onlarla bir şikayet konusu olur mu? Aileme ulaşmak ile tehdit ediyor. Annemin numarası var onda ama babama ulaşmak istiyor ısrarla ben ne yapacağım
Arkadaşım yardımcı oldu şikayetçi olduk. Zaten her şeyi baştan sona yalanmış. Yarında yine başka bir şekilde şikayet oluşturulacak.Aslında kendi eliyle ayağına sıkıyor farkında değil. Memur olduğu için bu tarz mevzular onu mesleğinden bile edebilir. Hiç korkmadan şikâyetçi ol .
Astsubay değil miymişArkadaşım yardımcı oldu şikayetçi olduk. Zaten her şeyi baştan sona yalanmış. Yarında yine başka bir şekilde şikayet oluşturulacak.
Hayır değilmiş. Kuzey Irak'ta olduğunu söyledi bana ama orada bile değilmiş Trabzon'da çıktı kendisiAstsubay değil miymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?