Bana yardımcı olun lütfen benim bir derdim var

Arayın taciz edin onu o zaman konuşturun biraz ses kaydı da alın hatta görüntülü olsun. Kendisi kaçmaya çalışsın asıl

Evet haklısınız bunu deneyebiliriz

Allah'ım ben nasıl kandım yaa nasıl nasıl

Her türlü foton olabilir. Hata yapmışsın oldu bitti. Şimdi önüne bak. Şikayet ederken bilgileri doğru vermelisin. Karşıdaki ismini yalan söylüyor da olabilir. Astsubay olsaydı senin bilgilerine hemen ulaşabilirdi. Bir sistem var. Tc yeterli ama yoksa Adı soyadını anne baba ismini biliyorsa zaten seninle ilgili herşeye ulaşırdı. Babanın arkadaşlarını araştırmazdı. Yalan söylüyor.

Şikayet edebilirsin fakat peşini bırakır mı bilemem genelde serbest kalıyorlar.

Sen adamdan tc ni ver kolay olsun ya da ben telefon numarana ile seni buldurup şikayetimi edeceğim. Herşey kayıt altında. Peşimi bırakmıyorsan gidiyorum karakola diye söyle. Babama söylemiyorum seni öldürüp hapse girmesini istemiyorum o yüzden direk karakola gidiyorum diye belirt. Korkacaktır. Saplantılı biri değilse bırakır.
Hala devam ediyor ve içine de sinmiyor ise annenle paylaş. Konuş. Kızsa da arkanda duracaktır. Belki uzun süre de söylenir. Ama sana yardımcı olacak olan da annedir. Adamın seni tehdit etmesinden iyidir.

Anneniz veya babanızın bunu öğrenirlerse size şiddet gösterme ihtimali var mı nasıl insanlar? Fotoğraf attırdı beni tehdit etti diye yalan söyleyin en kötü ihtimalle. Annenizin babanızın telefonunu alın hem aramalardan hem whatsapptan adamın numarasını engelleyin istese de ulaşamasın.

Uygulayabilirlerde uygulamayabilirler de ama ben yüzlerine bakamam ki asla yinede en son söyleyeceğim

siz tehdit edin. Fotoshop kullanmış beni tehdit ediyorsun ailem sana mı inanacak bana mı deyin. Ailenizi tanımıyor zaten.
Fakaaaat hiç görüşmediğiniz adama annenizin numarasını neden verdiniz ki?

siz tehdit edin. Fotoshop kullanmış beni tehdit ediyorsun ailem sana mı inanacak bana mı deyin. Ailenizi tanımıyor zaten.
Fakaaaat hiç görüşmediğiniz adama annenizin numarasını neden verdiniz ki?
Ben vermedim annemle konuşurken beni aradı sürekli ve bende annemle konuşuyorum dedim inanmadı bende ss atmıştım işte yine bir salaklık

Ben vermedim annemle konuşurken beni aradı sürekli ve bende annemle konuşuyorum dedim inanmadı bende ss atmıştım işte yine bir salaklık
Neyse geçmiş gitmiş. Olanlardan ders çıkarın, havlayan köpek ısırmaz. Ben babama söyledim hata mı fark etti babam arkamda kimi ararsan ara mesajların elimde senden şikayetçiyim . şimdi sen düşün deyin bir daha da cevap vermeyin. şikayetinizide yapın lütfen.

Çok haklısınız ben bu şekilde yapayım zaten şikayete gideceğim

Uygulayabilirlerde uygulamayabilirler de ama ben yüzlerine bakamam ki asla yinede en son söyleyeceğim
Tamam siz anne babanızın telefonundan bir şekilde engelleyin. Anlatacağınız zaman da askerim adresini aileni her şeyini buldum fotoğraf atmazsan şöyle olur falan diye silahını gösterdi tehdit etti çok korktum mecburen attım diyin. Aklıma da başka bir şey gelmedi.

Ayrıca aklıma ne geldi. Ergenlik döneminde anneannemin köyünden biri bana sarmıştı. Numaramı bulmuş saniye saniye mesaj atıyordu. En son cevap alamayınca tehdit etti. "Şu saate kadar cevap yazmazsan akşam evin önünden geçerken bağıracağım, seni rezil edeceğim" diye. Bende bir cesaret anneme söyledim, böyle böyle oldu böyle böyle yapacakmış diye. Annem "sıkıysa yapsın bakalım" demişti. Bu cümle bana cesaret oldu elbet ama yinede içimde ya bağırırsa, rezillik yaşanırsa korkusu vardı.
O gece defalarca evin önünden geçti, bana mesaj attı evin önündeyim diye, yanındakilerle sesli konuştu duyayım onun geçtiğini diye ama dediğini yapamadı.
Demem o ki anneme söylesem de söylemesem de zaten yapamayacakmış . Havlayan köpek ısırmıyor.

Evet annemden engelledim ama babamdan engelleyemedim ama anlatırken de bunu yapacağım bu benimde aklıma geldi

Bende söylemeden halletsem bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…