- 13 Haziran 2022
- 1.312
- 2.416
- 63
- 30
- Konu Sahibi korkakhatun
-
Evet haklısınız bunu deneyebilirizİnanabilir. Sert konuşsun ama hakaret tehdit etmesin. Çünkü bu sefer onunda ses kaydını alıp beni tehdit ettiler. Yada hakaret ettiler deyip şikayet etçem diyebilir. Adamında başını yakmayın. Özellikle söyle sakın tehdir ve hakaret etme diye. Sadece sert bi şekilde kızım anlattı herşeyi savcılığa gidiyoruz şikayet edeceğiz zaten telefonunu incelemeye aldıkları zaman yaptığın şantajlar resimler herşey ortaya çıkacak çok ceza alacaksın falan desin.
Çok haklısınız ama ilk ve son defa oldu bu bir daha olmayacak pişmanlıktan ölüyorum ve evet yüzüm gözüküyor malesefYüzün gözüküyor mu
Kızlar bi öğrenemediniz kocanıza bile atmayın nude atacaksanız da yüzünüzü atmayın
Allah'ım ben nasıl kandım yaa nasıl nasılEvet yalan söylediği aşırı belli. Sosyal medyadan kendine abuk subuk fanteziler arayan sapığın asalağın teki. Korkaktır da bu. Psikolojisi de iyi değil. Kedine böyle meşgaleler bulmuş kendince eğlendiğini sanıyor. Şikayet et de gerçek dünyaya geri dönsün.
Şikayet edeceğimi düşünmez belkide o yüzden bu şekilde cesaret edebilirGerçekten askeri personel ise hakkında şikayette bulunursanız mesleği yanar cesaret edebileceğini sanmıyorum.
Uygulayabilirlerde uygulamayabilirler de ama ben yüzlerine bakamam ki asla yinede en son söyleyeceğimAnneniz veya babanızın bunu öğrenirlerse size şiddet gösterme ihtimali var mı nasıl insanlar? Fotoğraf attırdı beni tehdit etti diye yalan söyleyin en kötü ihtimalle. Annenizin babanızın telefonunu alın hem aramalardan hem whatsapptan adamın numarasını engelleyin istese de ulaşamasın.
Ayrılmamı istemiyor o tehditle beni yanında tutmak istiyorSenden ne istiyor?
siz tehdit edin. Fotoshop kullanmış beni tehdit ediyorsun ailem sana mı inanacak bana mı deyin. Ailenizi tanımıyor zaten.Evet İnternetten tanıştık. Şahsen tanımıyorum. Tehdit olarak kullandığı şey benim fotoğraflarım var gözüme perde indi salaklık yaptım ve attım bunun cezasını çekiyorum şuanda biliyorum. Birliktelik olmadı sadece fotoğraf var ve evet babama aileme söylemekle tehdit ediyor
Ben vermedim annemle konuşurken beni aradı sürekli ve bende annemle konuşuyorum dedim inanmadı bende ss atmıştım işte yine bir salaklıksiz tehdit edin. Fotoshop kullanmış beni tehdit ediyorsun ailem sana mı inanacak bana mı deyin. Ailenizi tanımıyor zaten.
Fakaaaat hiç görüşmediğiniz adama annenizin numarasını neden verdiniz ki?
Neyse geçmiş gitmiş. Olanlardan ders çıkarın, havlayan köpek ısırmaz. Ben babama söyledim hata mı fark etti babam arkamda kimi ararsan ara mesajların elimde senden şikayetçiyim . şimdi sen düşün deyin bir daha da cevap vermeyin. şikayetinizide yapın lütfen.Ben vermedim annemle konuşurken beni aradı sürekli ve bende annemle konuşuyorum dedim inanmadı bende ss atmıştım işte yine bir salaklık
Çok haklısınız ben bu şekilde yapayım zaten şikayete gideceğimNeyse geçmiş gitmiş. Olanlardan ders çıkarın, havlayan köpek ısırmaz. Ben babama söyledim hata mı fark etti babam arkamda kimi ararsan ara mesajların elimde senden şikayetçiyim . şimdi sen düşün deyin bir daha da cevap vermeyin. şikayetinizide yapın lütfen.
Tamam siz anne babanızın telefonundan bir şekilde engelleyin. Anlatacağınız zaman da askerim adresini aileni her şeyini buldum fotoğraf atmazsan şöyle olur falan diye silahını gösterdi tehdit etti çok korktum mecburen attım diyin. Aklıma da başka bir şey gelmedi.Uygulayabilirlerde uygulamayabilirler de ama ben yüzlerine bakamam ki asla yinede en son söyleyeceğim
Ayrıca aklıma ne geldi. Ergenlik döneminde anneannemin köyünden biri bana sarmıştı. Numaramı bulmuş saniye saniye mesaj atıyordu. En son cevap alamayınca tehdit etti. "Şu saate kadar cevap yazmazsan akşam evin önünden geçerken bağıracağım, seni rezil edeceğim" diye. Bende bir cesaret anneme söyledim, böyle böyle oldu böyle böyle yapacakmış diye. Annem "sıkıysa yapsın bakalım" demişti. Bu cümle bana cesaret oldu elbet ama yinede içimde ya bağırırsa, rezillik yaşanırsa korkusu vardı.Ben vermedim annemle konuşurken beni aradı sürekli ve bende annemle konuşuyorum dedim inanmadı bende ss atmıştım işte yine bir salaklık
Evet annemden engelledim ama babamdan engelleyemedim ama anlatırken de bunu yapacağım bu benimde aklıma geldiTamam siz anne babanızın telefonundan bir şekilde engelleyin. Anlatacağınız zaman da askerim adresini aileni her şeyini buldum fotoğraf atmazsan şöyle olur falan diye silahını gösterdi tehdit etti çok korktum mecburen attım diyin. Aklıma da başka bir şey gelmedi.
Bende söylemeden halletsem biAyrıca aklıma ne geldi. Ergenlik döneminde anneannemin köyünden biri bana sarmıştı. Numaramı bulmuş saniye saniye mesaj atıyordu. En son cevap alamayınca tehdit etti. "Şu saate kadar cevap yazmazsan akşam evin önünden geçerken bağıracağım, seni rezil edeceğim" diye. Bende bir cesaret anneme söyledim, böyle böyle oldu böyle böyle yapacakmış diye. Annem "sıkıysa yapsın bakalım" demişti. Bu cümle bana cesaret oldu elbet ama yinede içimde ya bağırırsa, rezillik yaşanırsa korkusu vardı.
O gece defalarca evin önünden geçti, bana mesaj attı evin önündeyim diye, yanındakilerle sesli konuştu duyayım onun geçtiğini diye ama dediğini yapamadı.
Demem o ki anneme söylesem de söylemesem de zaten yapamayacakmış . Havlayan köpek ısırmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?