• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun lütfen :(

souklima20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
400
1
46
İstanbul
Ben 19 yasındayım sevgilim 29 yasında 8 aylık flört dönemimiz oldu hersey çok güzeldi deli gibi seviyoruz birbirimizi ailesiyle tanıstırdı beni,bende onu.. Her neyse benim unv bitince evlilik hayalleri falan derken.. ben yaşı sorun ettim 10 yas vardı aramızda kndimi onun yanında kücük görüyordum ama çok seviyordm :( ne onu bekletmeye gücüm vardı nede daha fazla onun yanında olmaya,çnki yas farkı ve görünüs dısardan kötüydü bana öyle geliyordu.. Sizcee çokmu aramızdaki yas,sorun yratırmıydı devam etseydim :( Seni seviyorum diyerekten bitirdik herseyi sırf yass sorunumuzz' Halbuki 5 sene bile bklerim seni diyordu...

\sen bu iliskiye baslarken yasfarkinin farkindaydin.
Bunu bilerek bu yolda yurumeye baslamisin, hatta aileleri bile tanistirmisin.
Bu saatden sonra bunu bahane edersen bence karsi tarafin ahini alirsin.
Ha bilmedigimiz baska sorunlar varsa o baska tabi.

Ben 19 yasındayım sevgilim 29 yasında 8 aylık flört dönemimiz oldu hersey çok güzeldi deli gibi seviyoruz birbirimizi ailesiyle tanıstırdı beni,bende onu.. Her neyse benim unv bitince evlilik hayalleri falan derken.. ben yaşı sorun ettim 10 yas vardı aramızda kndimi onun yanında kücük görüyordum ama çok seviyordm :( ne onu bekletmeye gücüm vardı nede daha fazla onun yanında olmaya,çnki yas farkı ve görünüs dısardan kötüydü bana öyle geliyordu.. Sizcee çokmu aramızdaki yas,sorun yratırmıydı devam etseydim :( Seni seviyorum diyerekten bitirdik herseyi sırf yass sorunumuzz' Halbuki 5 sene bile bklerim seni diyordu...

sevıosan yas farkı önemlı degıl ama gecıcı sevgıyse tabıkıde önemlı...
ben 15 yasımda esımle tanıstım ve bırbırımızı delı gıbı sevdık ve suan 19 yasındayım 2 yıllık evlıyım esımle 22 yasında tanıstık ve suan esım 27 sıne gırdı :)
aramızdakı yas farkı ise 8 yas ama bız hala ılk gunkı gıbı sevıoruz bırbırımızı sevgımız hıc eksılmedı ve kımın ne dedıgıde umrumda deıl :)

\sen bu iliskiye baslarken yasfarkinin farkindaydin.
Bunu bilerek bu yolda yurumeye baslamisin, hatta aileleri bile tanistirmisin.
Bu saatden sonra bunu bahane edersen bence karsi tarafin ahini alirsin.
Ha bilmedigimiz baska sorunlar varsa o baska tabi.

arkadaş bitirmiş ilişkiyi zaten ,devam etmiyor

19 yaş evlilik kararı için küçük bir yaş bana göre
ama ilk başta ciddi düşünüp ,karşıdaki insanı beklenti içine sokup
aileleri bile devreye girdirip,
olayları bu akışa götürmende senin de payın olduğu için
sana zorla yaptırılan birşey olmadığı için,olayın bu nokyata kadar gelmesindeki payından ötürü
seni haksız bulduğumu belirtmek istiyorum.

evlenmek için yaşın küçük olabilir ama
karşıdaki insanı mağdur etmemek anlayışına sahip olabileceğin
bir düşünce için pek de küçük değilsin,
umarım herşey istediğin gibi olur
sevgiler

sevıosan yas farkı önemlı degıl ama gecıcı sevgıyse tabıkıde önemlı...
ben 15 yasımda esımle tanıstım ve bırbırımızı delı gıbı sevdık ve suan 19 yasındayım 2 yıllık evlıyım esımle 22 yasında tanıstık ve suan esım 27 sıne gırdı :)
aramızdakı yas farkı ise 8 yas ama bız hala ılk gunkı gıbı sevıoruz bırbırımızı sevgımız hıc eksılmedı ve kımın ne dedıgıde umrumda deıl :)

Ailemde pek hosnut değildi,tip bakımından uyusmuyorsunuz kocaman adam diyorlardı 8 ay hiçbirine kulak asmadım kmseyi takmadım.. ama bir an geliyor ki moralimi bozuyor söylenenler.. onu çok seviyorum ne yapmalıyım bilmiyorum.. Umarım hep mutlu olursunuz :(

ortada gerçekten bi sevgi varsa bence yaş farkkı önemli değil ama bence 10 yaş üstü

sen herşeyin farkındasın.
kararını vermişsin zaten .
benimde eşimle aramda 7 yaş var ben görmedim hiç böle.
yaşın çok küçük zaman ver kendine doğru karar verirsin

Back
X