Napıyorum, napmaya çalışıyorum bilmiyorum. Sadece farkındayım ki çok yanlış bir yoldayım, saçmalıyorum. Kilolu değilim ama bir 6 7 kilo versem çok daha iyi olacak benim için. Yaklaşık 5 aydır bunun için niyetleniyorum. İlk başta 3tü vermek istediğim kilo. Ama her diyet denememi bu rakamı arttırarak sonlandırdım ve sonuçta 7ye ulaştım. Aslında yaptığıma diyet demem büyük salaklık. Kendimi bütün gün aç bıraktım. Bu zor olmadı benim için çünkü bir şey yemediğim sürece hiç canım istemez, aklıma bile gelmez. Ama akşam geç saatlerde oluşan yeme isteklerim beni mahvetti. Bir taneden bir şey olmaz diye diye dünyaları yedim her gece. Yemesem yine yemezdim. Lakin her defasında bu sefer az yiyip kalkıcam, bu sefer kendimi tutucam diyerek başladığım gece alıştırmalarım hüsranla sonuçlandı. Şu an yine bir yığın şey yemiş olmanın pişmanlığı içindeyim mesela. He sıkıntım yemekle değil. 3 gün yemek yemesem aklıma bile gelmez. Ama İşte o bisküvi dondurma ve çikolatalara hayır diyemiyorum. Resmen gece yediğim, sayısııız abur cuburla hayatımı sürdürüyorum. Farkındayım ki hem sağlığımı bozuyorum hem de kilolu olma yolunda azimle ilerliyorum ( kendime dur demek zorundayım biliyorum ama bunu kendi kendime bir türlü başaramıyorum. Bu yüzden bu günlüğe başlamak istedim. Hem yardım almak, hem yardımcı olmak için. Belki dedim buraya yazarsam utanırım, normal insanlar gibi yerim sonuçta benim midem çöplük değil..! beslenme alışkanlığımı kökten değiştirmeliyim. Ve dua ediyorum ki bu defa başarabileyim..