Bana yeni bir BEN lazım. .

gerçi gençler hiç söz dinlemiyorlar ama olsun, maksat stres atmak zaten.

uyku da depresyon için önemlidir.
Karatay hoca da uykuya önem verir.
Erken yatın erken kalkın der.

kızmasın bize :)

ben yatar, sabah iş var...

Bu arada Alys cim bunaldıkca yaz canım. .ben dinlerim her türlü şikayeti..)

tam yatıyordum yaramı deştin bak.

ben oğuluş ile babasını babanneye tatile gönderdim, ilk defa ayrıyız 2 gecedir.
saçma sapan hareketler içerisindeyim.
kafayı yiyeceğim.
allahtan yarın gidiyorum yanlarına...

eşime de dedim, bir daha yok size tatil matil...

canim istah varsa insülin direnci vardır.
diet ve yaninda spor yaparsan
1-fit ve sıkı olursun
2-spor yaptigin icin mutlu olursun .

Saglikli yasam mutluluk verir.

hangi diet dersen , tabii ki KARATAY

Eczanede satılııyor mu bu çay ?

1-fit ve sıkı olursun

ha ha tam onun tarzıyla söyledin zaten.
fotondan dolayı, ben senin yazdıklarını okurken Canan hocanın konuşması şeklinde hayal ediyorum her zaman zaten.

Ah canım tahmin edebiliyorum evlat hasreti zor olur..sağlıklı ve mutlu olduğunu düşün yarın zaten gideceksin uzulme)
Hadi yat uyu Gohacim iyi geceler)

ben de o yasli teyzelerden olacagima eminim . :)

ha ha tam onun tarzıyla söyledin zaten.
fotondan dolayı, ben senin yazdıklarını okurken Canan hocanın konuşması şeklinde hayal ediyorum her zaman zaten.

yaa keske canan hoca gibi olabilsem :) askim ya :)

1-fit ve sıkı olursun

Tamam Karatay teyzecim
Evet insülin direncine var neye direniyorsa artık uyuz..
Spor ahhh)

Çok güldüm yazdığına gohacığım, çok haklısın

Aynen ben de ergenlikten itibaren hep sancılı geçirdim. 30 yaşı hep dört gözle bekledim, şöyle bir 28i aşınca da biraz rahata erdim gerçekten. 25ime kadar bildiğin mutsuzdum, gençlik bana yaramadı hiç, içimde ne kavgalar ne kavgalar dönerdi, hele ki ergenlikte Akıl var da benim aklın kullanma kılavuzunu veren olmamış gibi hissederdim, başkasının kullanma kılavuzunu da ben istemezdim tabi Bu yüzden büyümeyi, olgunlaşmayı hep iple çektim...

Olgunlaşmak güzel mayflowercığım, yaş almak güzel gerçekten. ben 30u geçince yırttım gözüyle baktım... Her geçen yıl daha iyi oluyorum gerçekten de , böyle düşündüğümden, yaşlanmaktan korkmadığımdan mı bilmem Şimdi 34 yaşındayım, Mutlu olmayı olgunlaştıkça öğreniyorum gerçekten. Şimdiden 40 yaşın merakı sardı beni mesela, bence kadının en güzel yaşları kırklı yaşlar... Kim bilir ne kafalarda olurum o zamana diyorum. Mesela sen diyorsun 40 yaşındayım diye, ben sana burada özeniyorum. Yaş almak güzel şey

valla 40da tam olgunlaşıyorsun diyorlar fikir açısından da, ben de sabırsızlıkla bekliyorum, allah ömür verirse.
Hani oluşum tamamlanmış olacak gibi hissediyorum :)
o zaman gerçek goha olacakmışım da şimdi hala eksiklikleri tamamlıyormuşum gibi...

40 yaşımdayım evet olgunum ama biraz manyaklık hala var..tam 40 olmamissam demek..cocuksuyum ben biraz yahu..karakter iste
Artık 50 olunca inşallah bir olgunluk gelir..bakalim

Aynen ben de..
Tabi umarım o iş 60lara 70lere kalmıyordur, inşallah ömrümüz olursa beklemekle geçecek yoksa

40 yaşımdayım evet olgunum ama biraz manyaklık hala var..tam 40 olmamissam demek..cocuksuyum ben biraz yahu..karakter iste
Artık 50 olunca inşallah bir olgunluk gelir..bakalim

canım demek ki sen harbi manyaklardansın, değişmez yani.
kendini de manyak kabul edicen napıcan :)

ben mesela gençliğimde çok daha ciddiydim, hatta çocukluğumda daha da ciddiydim.
sınıf başkanıydım, konuşanları yazardım, acaip de otoriterdim.
lisede biraz bunu kırdım, üniversitede, amaaaaan demeye başladım,
evlenip eş ailesinin bizimkilere göre değişik tavırlarını gördükçe, vay anasını demeye başladım, fena gözlemledim tüm aile biçimlerini,
şu an herkes ne istiyorsa onu yapsın bana bulaşmasın da mantığındayım.
40da belki mandıralı filozof amcaya benzeyebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…