- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi Mylonghair
-
terbiyesiz adam.. ciddi düşünmüyor işte hemde kaba saba biri..Dikkat et üşütüp cırcır olma deseydin
Mal de bana Kazım, gerizekalı de. Kirli konuş benimleDua ette suan yaz. Kis olsa hiyarli baba donuylan fentezi yapsa daha mi hos olurdu.
Gülüp eğlendik laf lafı actı neden çemkiriyosunuz????
E yeni tanıştırılmışsın konuşmuş etmişsin erkekler üzerinde tespit vs....o zaman banane baska bi konu acan kişinin derdinden sıkıntısından hep dert mi konuşcak ..ayrıca konu sahibiyim .Gül
Gülüp eğlenmeniz de sıkıntı yok gülünecek bi konu zaten
Ama bu konuyu bir dertmiş gibi açan konu sahibineydi mesajım
Ve çemkirmedim...
Bir derdim var : (Gül
Ve çemkirmedim...
konu sahibi zaten yazdığınız arkadaşGül
Ve çemkirmedim...
Ben de şu an her 3 dkda bir brownie düşünüyorumben biraz insaflı davrandım galiba
3 dakikaysa vay annem vayyyy.
Yazık ona da onca sene yaşa gel burada boxerle ünlen bence terbiyesiz felan değil bildiğin talihsizterbiyesiz adam.. ciddi düşünmüyor işte hemde kaba saba biri..
Ha
yır neden uydurıyım kimse kimseyi tanımıyor burada bende o kişinin ismini vermeyeceğime göre.gülüyoruz eğleniyoruz
Sen zaten konu sahibşumilsin bu konuyu gülmek için mi açtınGülüp eğlendik laf lafı actı neden çemkiriyosunuz????
Ayyy kusura bakma jeton düşmedi cnm :)Ayol ben benim eşim olduğu uydurma dedim sen niye alındın şekerim :)
brownie offffff.Ben de şu an her 3 dkda bir brownie düşünüyorumNasıl bir ızdırap anlamaya başladım erkekleri yaa Hiçbir şeye konsantre olamıyorsun
Yalnız ayrımcılık var ya burada.brownie offffff.
işte erkekle kadın arasındaki 7 farktan biri
Mal de bana Kazım, gerizekalı de. Kirli konuş benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?