- Konu Sahibi Mylonghair
-
Bi cay demle de boxerinla iç deseydin, harareti alır
ya o değil de ila ki art niyetli mi yazmıştır mesajıAkşam üzeri 6 :)
Cevap yazmayınca heralde bi hoş olup bayıldıgımı düşünmüş hayıflanmtır gerzek:) :)
Hahahaha ne gevşek lanet erkekler var yaa
Kızlar bundan iki ay mnce biriyle tanıştırıldım .adam telefonu ile fazla haşır neşir.kalabalık bi ortamdı tanıstırılna anımız.benden etkilendiğini belli etti.aramalar majlar vs....bi gün bana yazdıgı şey şuydu.çok sıcak bunaldım bozerımla uzanıyorum.okudum cevap bile atmadan engelledim heryerden.neyin kafasını yaşıyo acaba.
Belki olur diye denemis ama olmamisMylonghadenemiş t: 36839454 .!.:Kızlar bundan iki ay mnce biriyle tanıştırıldım .adam telefonu ile fazla haşır neşir.kalabalık bi ortamdı tanıstırılna anımız.benden etkilendiğini belli etti.aramalar majlar vs....bi gün bana yazdıgı şey şuydu.çok sıcak bunaldım bozerımla uzanıyorum.okudum cevap bile atmadan engelledim heryerden.neyin kafasını yaşıyo acaba.
Kızlar bundan iki ay mnce biriyle tanıştırıldım .adam telefonu ile fazla haşır neşir.kalabalık bi ortamdı tanıstırılna anımız.benden etkilendiğini belli etti.aramalar majlar vs....bi gün bana yazdıgı şey şuydu.çok sıcak bunaldım bozerımla uzanıyorum.okudum cevap bile atmadan engelledim heryerden.neyin kafasını yaşıyo acaba.
çok güldüm bunasende şöyle yazsaydın :
"hadiii yaaa bende seni dal budak oturuyon sandım!! "
boxerin içindeki büzüşecise
:)))) gecede cok güldükkkay bu mesajını yeni gördüm çok alemsin
Sabah sabah güldürdün beni canım:)
o boxerimla uyuyorum olayı da sırf pazarlama,sırf reklam... ne boxeri lan,Allah bilir beyaz slipiyle yatıodur üzerinden silindir geçmiş camış gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?