- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Mylonghair
-
yorumlara güldüm ama bu yorum beni kopardı yaaao boxerimla uyuyorum olayı da sırf pazarlama,sırf reklam... ne boxeri lan,Allah bilir beyaz slipiyle yatıodur üzerinden silindir geçmiş camış gibi...
Arada arkadaslar var işte hiç tanımadıgım biri olsaydı donsuz yatıyorum cnm ben yaa derdim :) :) :)Ooo o da bir sey mi. Benim uzerimde hic bir sey yok deseydin. Ne mesaj gelirdi acaba?
Arada arkadaslar var işte hiç tanımadıgım biri olsaydı donsuz yatıyorum cnm ben yaa derdim :) :) :)
Biz arada mesajlaşırken arkadaşımla soruyoruz şakasına, o kadar çok pijama demişim ki en son koktun la çıkar şu pijamayı dediGeçenlerde bir erkek arkadaşımla telefondayken "üstünde ne vaaar" dedim, "üst komşum" dedi
Biz arada mesajlaşırken arkadaşımla soruyoruz şakasına, o kadar çok pijama demişim ki en son koktun la çıkar şu pijamayı dedi
O değil de Cem Yılmaz'ın tespit doğru. O mesajlar beyinle yazılmıyor, başka bir yer yazdırıyor onu annem kızma adama, kızacaksan ona kız
İlk defa attığı yemi yutturduğunu sanıp sevinirdi gariban ne olacakOoo o da bir sey mi. Benim uzerimde hic bir sey yok deseydin.Ne mesaj gelirdi acaba?
Bi tarkan sarkısına baglasam iyiydi.. Donunu çok sevdim çıkar onu bebeğim :) :) :) :)Sen hala arada arkadaslar mi var diyorsun.Dalgani gecseydin.
Hayır bir de karşısındaki kızı aşağılıyor şu hareketiyle.Hahaha beyni yok fikri var
Bu yüzden mi yalnızlıgımın sebebi bilemedim kiHayır bir de karşısındaki kızı aşağılıyor şu hareketiyle.
Kız karşılık verse hafif bu ya der, vermese kezban ya bu ufacık laftan cıngar çıkardı der.
Ama kendi edepsizliği hiç aklına gelmez.
Bi cay demle de boxerinla iç deseydin, harareti alır
Bi tarkan sarkısına baglasam iyiydi.. Donunu çok sevdim çıkar onu bebeğim :) :) :) :)
yatiyovum derken cilali ibo konusuyo gibi geldi :)Senden "ben de çok sıcakladım tangamla yatıyovum" gibi bir cevap hayal ederek atmış ama yememiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?